det er lige til at stik op der hvor solen ikke skinner... denne hjemmeside er værre end at møde ind på skolen og se at man har fået sideplads ved siden af klasses mest retarderet elev hvilket asså er... Näytä lisää
Lige plusdelige sprang et kæmpe sort hogrefemonster ud af skærmen han ville volgtog mig med sin kæmpe 2 meter kolosale slong han tog den frem og begynde at lave nogle underlige lyde efter lidt tid var... Näytä lisää
hogrefe er rigtig god hvis du vil blive handicappet i hjernen. vi havde matematiktest idag og jeg tror fanme jeg får c2 fy for sadtan det her det ligner fanedme noget elon musk har lavet jeg blive... Näytä lisää
Denne hjemmeside fik mig til at få selvmordstanker anyways Snickerskugler Tid i alt 45 min. Arbejdstid 30 min. Holdbarhed 1 uge Kan fryses Antal 16 stk. Ingredienser 1... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
modder frakker d1ller
prøvet logge ind i 8 dage altså nåde at skide 40 gange så da jeg enlig kom ind fik jeg noget forkert så kom min lære og slog mig så kom der en mand med et hogrefe skildt på hovedt også kn3ppede han mig hort 69 gange også fik jeg 420 børn og døde af stage 4823647 cancer
God hvis du gerne vil have hjerne problemer
Snickerskugler
100 g mørk chokolade, finthakket
15 g saltede peanuts, finthakkede
10 g kakaonibs
Fremgangsmåde
Kom peanutbutter, dadler og kakao i en foodprocessor og kør til det er en lækker ensartet masse. Kør tilsidst hurtigt peanuts i, men uden de bliver helt fintdelt, man må gerne kunne se peanutsstykkerne.
Rør kakaonibs i og tril snickerskugler til mundrette kugler
Chokoladeovertræk
Temperer chokoladen ved at smelte den ene halvdel i et vandbad, tag af varmen og rør den anden halvdel af chokoladen i.
Dyp kuglerne i chokoladen, drys med peanuts og kakaonibs og lad dem størkne på bagepapir.
det er dårligt fordi jeg skrev en…
det er dårligt fordi jeg skrev en opgave ind og så tog den det i minus og det var i plus jeg skrev det
jeg er gået ned med stress og…
jeg er gået ned med stress og depression op til flere gange og ligger nu på lukket afdeling og bløder ud af halsen. tak for hjælpen skole.hogrefe
testen var numse syg den var underlig
testen var numse syg den var underlig
aka det var en bobelom
Lorteprogram
Lorteprogram. Spild af liv og tid. Kan ikke anbefales. Man får absolut ingenting ud af det.
virkelig klamt kan ikke anbefales til…
virkelig klamt kan ikke anbefales til andre skole. der var en der fik ondt i hoved af det, der var en der fik undt i maven af det. vi behøves ikke roast(ved ikke hvordan man staver til det lmao?) den der side det har dens vægt allerede gjordt(: Get claped by a girl lul