Mastodon Social = omvendt retsverden
Hvis jeg kunne ville jeg give 50 GaTrillioner MINUS stjerner. Mastodon Social er Alt andet end fri åben, alt som de reklamerer med.
To gange har en eller anden jalous stalker rapporteret min KUNST. Mastodon i første gang undskyldte anden gang var deres mening stadfæstet.
Vi taler om KUNST alle kan gøre. Play Store Color by Numbers, installer, farvelæg, del send, download, upload på sociale medier. Voila. Gratis KUNST apps, ingen ejere, ingen såkaldt copyrights.
Jeg har en god mavefornemmelse over HVEM rapporterede MIN KUNST grundet at det var spontane valg.
1. viste væg maleri fra det æld gamle Ægypten
2. en Art Deco lampe fra 1920 erne
3. En kvinde fra det gamle Ottoman rige
4. En krystal fugl i blåt og hvidt.
Alle 4 gik imod mastodon socials TOS åbenbart.
DET ER KUNST!
Jeg forlod Mastodon Social.
Min anbefaling er, VIG MEGA MEGET UDEN OM den.
De opererer som Meta. Falske stalking jalous person rapporterer kunst, kommentarer, videoer for et godt ord, og moderatorerne behandler dem som uskyldige personer, hvorimod os brugere bliver behandlet og set som hardcore kriminelle.
Mastodon Social er mobberes, diskrimination, falske anklagers drømme medie. Ingen der kan se forskel på KUNST og virkelighed. De tror på løgne hvor de falske anklager er smørret ind i politiske løgne og farvet dyppet i ren og skær mobning.