Massageapparaten är väldigt skön men knölarna som rör sig är för kantiga, skulle behöva vara rundare. Det gör lite ont ibland även på svagaste programmet. Sen oroar jag mig för kvaliteten. Kommer den... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Haft problem med myrkrypningar och dålig cirkulation i fötterna under många år vilket främst stört nattsömnen. Efter att jag började med Massage Care har det blivit näst intill ett ickeproblem! Massa... Näytä lisää
Bra information på hemsidan. Lätt att beställa och snabb leverans. Vi är mycket nöjda med MCare fotmassager.
Har inte haft rastlösa ben sen jag fick hem den. Helt underbar och lätt att använda...rekommenderar det till alla som har problem med sina rastlösa fötter och kramp i vader Hälsningar Anne
Massage Care har en vision om att hjälpa fler och fler att inse att krämpor och smärta inte behöver vara en del av vardagen. Vi vill vara med och göra hemmabehandling till en del av svenskarnas vardag. Oavsett vad du lider av, om det är smärta, oro, rastlöshet eller kramper, finns det en lösning.
Tanska
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Bra information på hemsidan.
Lätt att beställa och snabb leverans.
Vi är mycket nöjda med MCare fotmassager.
Mycket bra services och fotmassagen är verkligen använd 😄
Toppen efter en lång dag på stående fot 👍 använd inte värmen på vaderna ett tips.
Hade problem med att handtaget fastnade med ström-
kabeln, men efter tips från er löste det sig. Nu fungerar det och massagen är mkt bra för mina fötter.
Det kom till mig förra veckan och nu använder jag det, det är verkligen en praktisk och underbar enhet, särskilt inom mitt område .. Tack
Vid problem med skadad vara ersatte ni med en ny utan några problem för mig som konsument. Ni var väldigt hjälpsamma i kontakten och svarade snabbt på mina frågor.
Har inte hunnit prova så många gånger. Men känner att fötterna mår bättre. Mindre stela, kalla . Och slipper värk på morgonen. Toppen
Känns ganska bra i fötterna . Jag har neupatri men har inte hunnit använda den mer än tre dagar .. svårt å säga nu
Massage Care är det bästa som hänt mitt välbefinnande!
Snabb leverans och en produkt vi använder varje dag. Vi nöjda och glada.