Maseer

Saanut 1/5 tähteä

Wacht al zeker sinds december op mijn pakketje. Gruwelijke services😑 Nooit meer en iedereen niet doen.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte klantenservice, via de mail gesproken met ''Dyana- Klantenservice Manager'', nou die mag nog wel even in opleiding, wat een niveau. 4 shirts in totaal besteld. Waarvan 2 shirts binn... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vuile oplichters! Alles retour gestuurd door slechte kwaliteit. Ruk klantenservice ene Daniel (zal wel een random naam zijn) die ze gebruiken. Geen telefoonnummer waar je terecht kunt. Geen terugbetal... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb bestelling #6754 geplaatst en vanaf het begin ging alles mis. De levering duurde extreem lang. Toen het pakket eindelijk aankwam, bleek het product niet overeen te komen met de advertenti... Näytä lisää

Kaikki arvostelut

172 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb hier een trainingspak besteld…

Ik heb hier een trainingspak besteld (Urban Titanium – XL) en mijn ervaring is ronduit slecht.

• Levertijd: mijn bestelling deed er meer dan 6 weken over om aan te komen. Dit wordt vooraf niet duidelijk gecommuniceerd.
• Kwaliteit: de kwaliteit is zeer slecht — letterlijk AliExpress-niveau, terwijl hier premium prijzen worden gevraagd.
• Service: op meerdere e-mails wordt niet gereageerd.
• Retour: mijn retour is onterecht geweigerd, terwijl ik binnen de wettelijke termijn heb geretourneerd.

Dit voelt misleidend en onprofessioneel.
Als je normale klantenservice, eerlijke levertijden en fatsoenlijke kwaliteit verwacht: bestel hier niet.

20. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

18 november 2025 een bestelling…

18 november 2025 een bestelling geplaatst en heb vandaag 3 januari 2026 nog steeds niks binnen de track and trace geeft aan dat het nog ergens uit China onderweg is. DHL heeft de bestelling ook nog niet binnen.
Bestel niet bij dit bedrijf.

18. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Zelfs 1 ster is te veel voor jullie…

Zelfs 1 ster is te veel voor jullie schaam jullie je eigen niet.. ik heb letterlijk iets van 10 mails naar jullie verzonden meer dan €200 aan een bestelling gedaan letterlijk 8 weken geleden en nu nog steeds geen antwoord gekregen dit moet echt aangepakt worden amateurs dropshippers zehmaa

Levert geen producten uit

Besteld op 20 november, nog steeds niks binnen, track&trace geeft aan dat het nog niet eens bij een vervoerder is. Gezien de reviews is dit eerder regel dan uitzondering voor deze dropshippers van Chinese producten.

@trustpilot ze delen een misleidende visual van een TP score van 4.8 op hun site, terwijl de echte score 2.0 is. Dit graag aanpakken.

Deze site stopt alleen als iedereen melding maakt bij Consuwijzer (consuwijzer doe-uw-melding-bij-acm-consuwijzer)
en via hun betaalservice Stripe (Stipe complaints)

20. marraskuuta 2025

Oplichters en verboden retourbeleid

Oplichters! Bestelling na ongeveer 7 weken nog niet binnen! Retourbeleid is verzonnen! Zogenaamd sales items mogen niet retouren voor geld maar enkel voor tegoedbon! Wettelijk verboden! Dit zijn letterlijk een stel
Scammers bij elkaar die dropshippen vanuit China! Kwaliteit is zo slecht! Alsof je trainingspak van de haagse markt koopt voor 10 euro!

Oplichting

Oplichting! Reageren nergens op en retourneren kan ook niet. De kleding is ook van slechte kwaliteit.

Slechtste webwinkel 2025

De 1e bestelling van 1 jas/broek ging best aardig. De levertijd was langer dan gezegd. Bijna 3 weken. De 2e bestelling op 1 december waren 2 jas/broek combinaties en 3 t-shirts. Nooit meer wat gehoord. Geen update. Gemaild en gemaild maar geen reactie. Ik voel me goed bedonderd. Nu kon ik vlak voor kerst nog een keer de stad in om extra cadeaus te kopen. €180 kwijt aan deze slechte winkel. En ondanks geen reactie krijg ik wel nog steeds advertentie mails. Schandalig.

24. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

F….cking slecht bedrijf, niets meer kopen bij hun

Zeer slecht amateuristisch bedrijf!!!
Zijn een stel oplichters bij elkaar en minder.
Mijn zoon heeft al 10tallen mails gestuurd en krijg géén respons!!!!
Waardeloos bedrijf en het gaat maar over een 4 tal shirts die hij 5 weken geleden heeft besteld…!
Hij gaat nu verdere stappen nemen via zijn advocaat 👊👍👊👍

25. joulukuuta 2025

Slecht

Dit is niet eens 1 ster waardig. Zo slechte bedrijf. Ze reageren nooit. Als je je bestelling wilt annuleren zeggen ze gewoon nee kan niet of smeken ze je bijna van ja wat is de reden daarvan of geven ze je korting om dit product te houden. Koop niks bij dit bedrijf. Ik wil mijn geld terug, want dit bedrijf is zoo kkr slecht echt niet normaal. Koop hier niks want hun bedrijf is slecht kwaliteit is slecht alles is slecht. Klantenservice alles. Dramatisch gewoon oplichterij

22. joulukuuta 2025

HEEL SLECHT

HEEL SLECHT! Na 2 maanden t shirts binnen gekregen. Wil ik ze annuleren wegens slecht kwaliteit kan je het niet retourneren. Op e-mails reageren ze ook niet. NOOIT MEER!

22. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin