Marus Chocolatier Arvostelua

3. Hääleipomo
  4. Suklaanvalmistaja
  5. Suklaatehdas
  6. Yrityslahjat

Marus Chocolatier er en lille, dansk chokoladevirksomhed med fokus på håndværk, kvalitet og detaljer. Jeg laver håndlavet chokolade og kager, hvor smag, tekstur og det visuelle går op i en helhed – fra små forkælelser til bryllupper og andre særlige begivenheder. Mit mål er at skabe produkter, der ikke bare smager godt, men også giver en oplevelse.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Vi bestilte kage til vores bryllup

Vi bestilte kage til vores bryllup!
Kan 100 procent anbefales!

Maria kom og satte den op mens vi var ude og få taget billeder men vores gæster havde ikke andet end ros til hende !
Vi skulle ikke have en traditionel kage, vores tema var skønheden og udyret, og det ramte hun til perfektion! Den skulle være blå og gul med guld og røde roser ! Og smagen alle vores gæster synes den smagte så godt !
Mange tak for kagen Maria ❤️

1. elokuuta 2026
Marus Chocolatier-logo

Vastaus yritykseltä Marus Chocolatier

Tak, Anna! ❤️ Det betyder virkelig meget. Jeg er så glad for, at I var glade for både kagen og oplevelsen. Stort tillykke med brylluppet og alt det bedste til jer begge! 🥂

Den smukkeste bryllupskage

Til vores bryllup d 30. august 2025 lavede Maria den smukkeste bryllupskage, vi kunne have drømt om. Den var helt vildt flot og gennemført – og det mest imponerende var, at alt var lavet af chokolade, selv de fine blomster og blade. Et kæmpe håndværk og så smukt udført.

Tusind tak for at lave en kage, der både var en oplevelse at se på og at smage. Den var uden tvivl et af de store højdepunkter på dagen.

Mange anbefalinger herfra
Sofie og Casper

30. elokuuta 2025
Marus Chocolatier-logo

Vastaus yritykseltä Marus Chocolatier

Kære Sofie og Casper
Tusind tak for de smukke ord ❤️
Det var en ære at lave jeres bryllupskage og jeg er glad for, at den blev en oplevelse for jer.
Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse ☺️
De bedste hilsner til jer begge ❤️

Smukkeste og lækreste bryllupskage

Vi bestilte vores bryllupskage hos Maria. En eksotisk kage med simpelt design med fokus på chokoladeblomsterne vi havde ønsket os.

Kagen vi modtog oversteg vores vildeste forventninger. Den var sindssygt smuk, og den smagte helt vildt fantastisk! Og der var mere end nok kage til alle vores gæster.

Det eneste der manglede var ekstra plads i maven til mere kage.

8. heinäkuuta 2023

Lækkert!

Lækkert, velsmagende chokolade! hvor at der er kælet for hver en lille detalje!

28. helmikuuta 2022