Onsite Møbelservice ApS Arvostelua 184

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Skulle have repareret en 16 år gammel Eilersen sofa og fik anbefalet Onsite Møbelservice. Og jeg må sige, de lever op til navnet. For det første kom de til min lejlighed inden for en uge, og de to mæn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde en lille syning som var gået op, jeg kontakter myhome for en rep. Ib fra onsite var den rare service mand som kom for at lave en rep. havde samtidig et andet spørgsmål på et armlæn på samm... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde besøg af Palle fra Onsite Møbelservice, som kom for at se nærmere på sofabetrækket på min nye sofa, der havde dannet nogle folder. Efter at have undersøgt betrækket og vurderet situationen,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har haft besøg af Ib fra Onsite møbelservice Og der skal lyde et stort tak for en fantastisk service Af vores Donlopillo elevationssenge.Hvor motor var monteret forket fra Jacobsens Møbler.( 2... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Verhoiluliike
  2. Kaapistojen valmistaja
  3. Kokoamis- ja asennuspalvelut
  4. Huonekalukorjaamo
  5. Verhoilun puhdistuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Landsdækkende møbelservice. Vi reparerer sofaer, stole, senge, borde, skænke, reoler og trægulve. Vores uddannede møbelsnedkere og polstrere kommer til dig. Vores kørende værksteder sikrer at dele, hjælpemidler og værktøj er ved hånden, så vi kan afhjælpe din udfordring hurtigt og uden bøvl. Prisen er 1.750 kr inkl moms. Hvis du er erhvervskunde og løbende har brug for vores service, så kontakt os for et godt tilbud. Hvis du går på youtube og søger Onsite Møbelservice, kan du se en lille film på 60 sekunder, som beskriver, hvor let processen er. Vores kundeservice sidder klar til at besvare forespørgsler og spørgsmål på service@onsitemoebelservice.com

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Erfaren og grundig håndværker

Jeg havde købt en sofa med en simpel reklamationsfejl. Et søm sad i vejen for at det ene af benene kunne skrues i. Onsite Møbelservice blev sat til at lave denne fejl.

Udover at lave benet, som gik meget hurtigt og problemfrit, sørgede håndværkeren også for at resten af sofaen var i top stand. Han hjalp med at samle det sidste af sofaen og rettede en andet ben til som sad en lille smule skævt fra fabrikanten. Slutteligt gav han gode råd til vedligeholdelsen af sofaen samt kunne forklare om konstruktionen af sofaen med dertilhørende råd og vejledning. Alt dette på en sofa som han ikke vidste hvor var købt eller på forhånd kendte mærket på.

Så alt i alt blev jeg mødt af en utrolig professionel, erfaren og grundig håndværker, der brugte de 10-15 minutter ekstra på at sikre sig at sofaen ikke bare virkede, men også var i top stand.

29. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS

Hej Jakob. T A K for din fine anmeldelse. Det gør os så glade, når der bliver lagt mærke til, at vi altid forsøger lige at gøre det lidt ekstra, som måske ikke forventes. Vi på kontoret bliver stolte af at være en del af Team Onsite, når man læser din oplevelse af hvordan vores kolleger på landevejen agerer. Endnu en gang tak.

5-stjernet besøg!

Jeg har lige haft besøg af Ib, da vores sofa knirkede.
Han konstaterede hurtig hvad der var årsagen til det, og gik igang med at arbejde.
Han var rigtig god til at fortælle hvorfor, samt hvad han gjorde for at løse det.
Virkelig en god oplevelse!

14. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS

Hej Jacob. Tak for at du tog dig tid til at anmelde din oplevelse med Onsite!

Saanut 5/5 tähteä

Super service! Knirkende sofa blev lavet i eget hjem på ingen tid!
Kæmpe anbefaling!

13. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS

Hej Frank. Livet er kort til knirkende sofaer :-) Dejligt at vi kunne hjælpe. Hilsen Team Onsite

Martin fra Onsite

Martin fra Onsite, skulle sætte mine stole sammen.
Der gik 14 dage inden de kunne komme, efter en reklamation fra andet firma En meget fin oplevelse da dagen kom til at få stolene sat sammen Martin var behagelig og venlig og kompetent. Det var den bedste oplevelse, ved at have købt stolene hos ?

6. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS

Hej Nette. Tak for din tålmodighed. Som oftest kommer vi lidt hurtigere, men dejligt at høre, at vi var værd at vente på. Det var chefen, som du havde besøg af. Han er nu heller ikke så ringe endda :-)

Saanut 5/5 tähteä

Onsite var hurtigt on-site til at…

Onsite var hurtigt on-site til at reparere min sofa. Meget professionelle og flinke medarbejdere.

8. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS

Hej Tobias. Dejligt at vi kunne hjælpe og du er tilfreds med vores arbejde. Tak for at du tog dig tid til at anmelde os.

Super god service

Vi havde besøg af onsite i forbindelse med reklamation hos et andet firma. Det var en meget venlig og professionel reparatør der kom ud til os og sofaen har aldrig haft det bedre.

7. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS

Hej Susanne. Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at vi kunne hjælpe.

Saanut 5/5 tähteä

Vil gerne sige tak for rigtig god service
Og varen er i top

2. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS

Hej Rasmus. Jamen, det er da bare hvad vi lever og ånder for. Vi motiveres af at gøre kunder glade og vi bliver glade, når kunder som dig tager sig tid til at give os en anbefaling med på vejen. Tak for det, Rasmus.

Saanut 5/5 tähteä

Fik en rigtigt god oplevelse mega…

Fik en rigtigt god oplevelse mega dygtig tak Martin

2. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS

Hej. Tak for at du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot. Og ja, Martin og hans kolleger i bilerne er bare knalddygtige. Dem at vi på kontoret stolte af at kunne sende ud.

Flot arbejde

Flot arbejde der blev lavet, for udbedring af leveret sofa.
Montøren var utrolig behagelig og dygdig til hans arbejde.

29. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS

Kære Benny. Tak for din fine anmeldese. Det sætter vi hos team Onsite stor pris på.

Saanut 5/5 tähteä

Takker Ib for rigtig flot arbejde

Havde besøg af Ib i dag. Han er ugens helt. Fik lavet min hel nye sofa fra Ilva hvor de 3 ben ikke virkede. Ib lavede det perfekt og rigtig flot arbejde. Han var helt klar faglig rigtig dygtig.
Ib forlod ikke stuen før han var sikker på alt var okay. Så da han rejste stod sofaen flot og godt.
Tusind tak for dit flotte arbejde.
Vil helt klar anbefale Onsite til møbel restaurering.

18. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS

Kære Minna. Ja, ham Ib er bare knalddygtig. Vi er glade og stolte over din fine anmeldelse. Tak for det

Godt arbejde og kommunikation

Rigtig dygtig, medarbejder og meget fleksible. Han fiksede både stoffet og en fjeder som var monteret forkert på min sofa, nu står den kniv skarpt.
Dejligt man får en besked lidt inden ankomst. Flink mand

3. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS

Hej Signe. Vi på kontoret ved ikke hvem du har haft besøg af....de er nemlig alle dygtige og flinke mænd :-) Dejligt at vi kunne hjælpe. Tak for anmeldelsen

Professionel Service

Måtte selv give op over for samling af Stressless stol. Ringede til Online Møbelservice, der professionelt og hurtigt fik rettet op på min mangelfulde samling. Kan varmt anbefales.

29. elokuuta 2025

Hej Peter.

Vi er glade for at kunne hjælpe. Ligesom så meget andet hjælper det at have prøvet det et par gange før. Hvis du har haft besøg af Ib eller Martin, så har de arbejdet med montage og reparation af Stressless i over 15 år :-) '

God weekend ønskes du af Team Onsite

Saanut 5/5 tähteä

Har lige haft besøg af Ib fra Onsite og…

Har lige haft besøg af Ib fra Onsite og han er en stjerne ⭐️
Venlig og kompetent 👍

Synes også det har fungeret godt med besked om hvilken dag og tidspunkt I kommer, samt et opkald før ankomst. Det dur!

27. elokuuta 2025

Hej Lone.

Tak for de venlige ord og at du har taget dig tid til at bedømme din oplevelse med os på Trustpilot.

Ib ved vi dur :-)

Men det er også dejligt for os at vide, at du var tilfreds med kommunikations- og adviseringsdelen før Ib´s ankomst.

Varmeste hilsener fra Team Onsite!

Saanut 5/5 tähteä

Super god service udført som en…

Super god service udført som en reklamation på en ny sofa. Nu spiller det bare, rigtig godt arbejde

26. elokuuta 2025

Hej Tais.

Tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi virkelig pris på.

Bedste hilsener fra Team Onsite

Super dygtig medarbejder!!

I dag har Ib fra Onesite møbelservice været har for at reparere vores modulsofa. Super dygtig medarbejder, der hurtigt fik løst problemet. Jeg vil varmt anbefale firmaet og giver ham 5 stjerner for hans arbejde og venlighed.

20. elokuuta 2025

Hej Mustafa.

Tak for de fine ord.

Vi er glade for at vi kunne hjælpe og du er blevet tilfreds med resultatet.

Sensommerhilsener fra Team Onsite

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Hurtig og behagelig betjening. Jeg giver Ib den største anbefaling.

12. elokuuta 2025

Hej Rikke.

Tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi virkelig pris på. Sommerhilsener fra Team Onsite

Saanut 5/5 tähteä

Havde en reklamation på vores nye…

Havde en reklamation på vores nye spisebord - og Ib kom for at lave det, meget sød og behagelig mand, der bare har styr på det☺️

Han fiksede bordet og var meget omhyggelig med det han lavede - og ryddede så pænt op efter sig ☺️

12. elokuuta 2025

Hej Michelle.

Tak for din flotte anmeldelse.

Du rammer netop det, som vi stræber efter hver dag at et besøg af Onsite gerne skal opleves som.

Et besøg af en kompetent og behagelig fagperson, som kommer som aftalt.

Kort sagt: Ingen bøvl :-)

Rigtig flot arbejde 🙌🏻

Vi har for en lille måned siden modtaget ny sofa med fej på. Vi blev derfor kontaktet af Onsite, som skulle komme og se på den, om den kunne laves.
Vi blev 2 uger for inden kontaktet med dato for hvornår der ville komme en montør og fik dagen for inden også besked om, at vi ville blive kontaktet på dagen, så vi kunne nå hjem.

Ib ringede og fortalte, at han snart var hos os. Han ankom til det aftalte tidspunkt 🙌🏻
Ib er en rar og imødekommende mand, der reparerede vores sofa, som nu står som den skal - TAK for det!
Ib er meget omhyggelig i udførelsen af hans arbejde, han fortalte og forklarede, hvad han lavede.

Tak til Onsite Møbelservice for udførelsen af arbejdet. Jeg vil helt sikkert anbefale firmaet til andre.

Mange hilsner
Line, Skagen.

10. heinäkuuta 2025

Hej Line.

Tak for din flotte anmeldelse.

Den sætter vi stor pris på og er glade for.

Ib får også besked. Fantastisk for os på kontoret, at have sådan nogle kolleger på landevejen :-)

God sommer ønskes du af Team Onsite!

Verdensklasse service fra Ib – en sand stjerne! 🌟

I dag havde jeg fornøjelsen af at få besøg af Ib, og jeg kan ikke lade være med at dele, hvor fantastisk en oplevelse det var. Han kom i forbindelse med en reklamationssag på en sofa – endda fra en anden virksomhed. Fra det øjeblik han trådte ind ad døren, udviste han professionalisme, imødekommenhed og et serviceniveau i absolut verdensklasse.

Han tog sig tid til at forklare situationen grundigt, han arbejdede effektivt og med stor omhu, og vigtigst af alt: han mødte mig med respekt og et smil. Det er tydeligt, at han både brænder for sit arbejde og for at give kunderne den bedst mulige oplevelse.

Sådan en medarbejder er guld værd og bør i den grad anerkendes og værdsættes i virksomheden – det er folk som ham, der gør hele forskellen!

Tusind tak for hjælpen i dag, Ib – du gjorde virkelig et indtryk, og jeg håber, din indsats bliver set og belønnet! 8 stjerner fra mig 🤝🏽

8. heinäkuuta 2025

Hej Nouman.

Tak for din flotte anmeldelse af Ib og Onsite!

Vi har fået mange flotte ord gennem tiden, men denne anmeldelse, vil vi tillade os at være ekstra taknemmelige for.

Du tager dig tid til at beskrive din oplevelse med Ib, som efterlader dig med et indtryk af alt det som Onsite gerne vil stå for

- Overholde tidsaftaler
- Høflig / respektfuld
- Høj faglighed
- Bottomline: Professionalisme og "ingen bøvl"

Tak, Nouman!

Varme hilsener fra Team Onsite!

Reparation af stol

Vi har ad to gange haft besøg af Ib, i forbindelse med reklamation af lænestol. Virkelig fremragende service, utrolig professionel og flot udført arbejde. Tak Ib for din store hjælp.
Kan kun anbefale firmaet.

7. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS

Kære Rigmor. Tak for din flotte anmeldelse, som gør os glade og stolte. Synes også Ekornes/Stressless og ILVA skal roses lidt :-) De er der virkelig for deres kunder, når der opstår en udfordring, som skal løses. Sommerhilsener fra Team Onsite.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin