Skulle have repareret en 16 år gammel Eilersen sofa og fik anbefalet Onsite Møbelservice. Og jeg må sige, de lever op til navnet. For det første kom de til min lejlighed inden for en uge, og de to mæn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg havde en lille syning som var gået op, jeg kontakter myhome for en rep. Ib fra onsite var den rare service mand som kom for at lave en rep. havde samtidig et andet spørgsmål på et armlæn på samm... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg havde besøg af Palle fra Onsite Møbelservice, som kom for at se nærmere på sofabetrækket på min nye sofa, der havde dannet nogle folder. Efter at have undersøgt betrækket og vurderet situationen,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi har haft besøg af Ib fra Onsite møbelservice Og der skal lyde et stort tak for en fantastisk service Af vores Donlopillo elevationssenge.Hvor motor var monteret forket fra Jacobsens Møbler.( 2... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Landsdækkende møbelservice. Vi reparerer sofaer, stole, senge, borde, skænke, reoler og trægulve. Vores uddannede møbelsnedkere og polstrere kommer til dig. Vores kørende værksteder sikrer at dele, hjælpemidler og værktøj er ved hånden, så vi kan afhjælpe din udfordring hurtigt og uden bøvl. Prisen er 1.750 kr inkl moms. Hvis du er erhvervskunde og løbende har brug for vores service, så kontakt os for et godt tilbud. Hvis du går på youtube og søger Onsite Møbelservice, kan du se en lille film på 60 sekunder, som beskriver, hvor let processen er. Vores kundeservice sidder klar til at besvare forespørgsler og spørgsmål på service@onsitemoebelservice.com
Møllegade 8, 8600 , Silkeborg, Tanska
Jeg havde købt en sofa med en simpel reklamationsfejl. Et søm sad i vejen for at det ene af benene kunne skrues i. Onsite Møbelservice blev sat til at lave denne fejl.
Udover at lave benet, som gik meget hurtigt og problemfrit, sørgede håndværkeren også for at resten af sofaen var i top stand. Han hjalp med at samle det sidste af sofaen og rettede en andet ben til som sad en lille smule skævt fra fabrikanten. Slutteligt gav han gode råd til vedligeholdelsen af sofaen samt kunne forklare om konstruktionen af sofaen med dertilhørende råd og vejledning. Alt dette på en sofa som han ikke vidste hvor var købt eller på forhånd kendte mærket på.
Så alt i alt blev jeg mødt af en utrolig professionel, erfaren og grundig håndværker, der brugte de 10-15 minutter ekstra på at sikre sig at sofaen ikke bare virkede, men også var i top stand.

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
Jeg har lige haft besøg af Ib, da vores sofa knirkede.
Han konstaterede hurtig hvad der var årsagen til det, og gik igang med at arbejde.
Han var rigtig god til at fortælle hvorfor, samt hvad han gjorde for at løse det.
Virkelig en god oplevelse!

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
Super service! Knirkende sofa blev lavet i eget hjem på ingen tid!
Kæmpe anbefaling!

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
Martin fra Onsite, skulle sætte mine stole sammen.
Der gik 14 dage inden de kunne komme, efter en reklamation fra andet firma En meget fin oplevelse da dagen kom til at få stolene sat sammen Martin var behagelig og venlig og kompetent. Det var den bedste oplevelse, ved at have købt stolene hos ?

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
Onsite var hurtigt on-site til at reparere min sofa. Meget professionelle og flinke medarbejdere.

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
Vi havde besøg af onsite i forbindelse med reklamation hos et andet firma. Det var en meget venlig og professionel reparatør der kom ud til os og sofaen har aldrig haft det bedre.

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
Vil gerne sige tak for rigtig god service
Og varen er i top

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
Fik en rigtigt god oplevelse mega dygtig tak Martin

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
Flot arbejde der blev lavet, for udbedring af leveret sofa.
Montøren var utrolig behagelig og dygdig til hans arbejde.

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
Havde besøg af Ib i dag. Han er ugens helt. Fik lavet min hel nye sofa fra Ilva hvor de 3 ben ikke virkede. Ib lavede det perfekt og rigtig flot arbejde. Han var helt klar faglig rigtig dygtig.
Ib forlod ikke stuen før han var sikker på alt var okay. Så da han rejste stod sofaen flot og godt.
Tusind tak for dit flotte arbejde.
Vil helt klar anbefale Onsite til møbel restaurering.

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
Rigtig dygtig, medarbejder og meget fleksible. Han fiksede både stoffet og en fjeder som var monteret forkert på min sofa, nu står den kniv skarpt.
Dejligt man får en besked lidt inden ankomst. Flink mand

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
Måtte selv give op over for samling af Stressless stol. Ringede til Online Møbelservice, der professionelt og hurtigt fik rettet op på min mangelfulde samling. Kan varmt anbefales.

Har lige haft besøg af Ib fra Onsite og han er en stjerne ⭐️
Venlig og kompetent 👍
Synes også det har fungeret godt med besked om hvilken dag og tidspunkt I kommer, samt et opkald før ankomst. Det dur!

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
Super god service udført som en reklamation på en ny sofa. Nu spiller det bare, rigtig godt arbejde

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
I dag har Ib fra Onesite møbelservice været har for at reparere vores modulsofa. Super dygtig medarbejder, der hurtigt fik løst problemet. Jeg vil varmt anbefale firmaet og giver ham 5 stjerner for hans arbejde og venlighed.

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
Virkelig god oplevelse. Hurtig og behagelig betjening. Jeg giver Ib den største anbefaling.

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
Havde en reklamation på vores nye spisebord - og Ib kom for at lave det, meget sød og behagelig mand, der bare har styr på det☺️
Han fiksede bordet og var meget omhyggelig med det han lavede - og ryddede så pænt op efter sig ☺️

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
Vi har for en lille måned siden modtaget ny sofa med fej på. Vi blev derfor kontaktet af Onsite, som skulle komme og se på den, om den kunne laves.
Vi blev 2 uger for inden kontaktet med dato for hvornår der ville komme en montør og fik dagen for inden også besked om, at vi ville blive kontaktet på dagen, så vi kunne nå hjem.
Ib ringede og fortalte, at han snart var hos os. Han ankom til det aftalte tidspunkt 🙌🏻
Ib er en rar og imødekommende mand, der reparerede vores sofa, som nu står som den skal - TAK for det!
Ib er meget omhyggelig i udførelsen af hans arbejde, han fortalte og forklarede, hvad han lavede.
Tak til Onsite Møbelservice for udførelsen af arbejdet. Jeg vil helt sikkert anbefale firmaet til andre.
Mange hilsner
Line, Skagen.

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
I dag havde jeg fornøjelsen af at få besøg af Ib, og jeg kan ikke lade være med at dele, hvor fantastisk en oplevelse det var. Han kom i forbindelse med en reklamationssag på en sofa – endda fra en anden virksomhed. Fra det øjeblik han trådte ind ad døren, udviste han professionalisme, imødekommenhed og et serviceniveau i absolut verdensklasse.
Han tog sig tid til at forklare situationen grundigt, han arbejdede effektivt og med stor omhu, og vigtigst af alt: han mødte mig med respekt og et smil. Det er tydeligt, at han både brænder for sit arbejde og for at give kunderne den bedst mulige oplevelse.
Sådan en medarbejder er guld værd og bør i den grad anerkendes og værdsættes i virksomheden – det er folk som ham, der gør hele forskellen!
Tusind tak for hjælpen i dag, Ib – du gjorde virkelig et indtryk, og jeg håber, din indsats bliver set og belønnet! 8 stjerner fra mig 🤝🏽

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
Vi har ad to gange haft besøg af Ib, i forbindelse med reklamation af lænestol. Virkelig fremragende service, utrolig professionel og flot udført arbejde. Tak Ib for din store hjælp.
Kan kun anbefale firmaet.

Vastaus yritykseltä Onsite Møbelservice ApS
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.