De bedste anbefalinger til Marskens Begravelsesforretning. Jeg ringede kl. 04.30 om morgenen, og allerede dér blev jeg mødt med ro og overskud. Glenn var der fra start til slut i hele forløbet, o... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Glenn er en ualmindelig venlig og kompetent bedemand, var rigtig god til at takle måden på tilrettelæggelsen af vores elskedes bisættelse. Glenn stod altid til rådighed hvis man manglede svar,... Näytä lisää
Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Marskens Begravelsesforretning. Fra første kontakt blev vi mødt med en ro, empati og professionalisme, som betød alverden i en svær og sårbar tid.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I forbindelse med vores fars død blev vi mødt med en helt særlig omsorg og professionalisme hos Marskens Begravelsesforretning. Fra første kontakt følte vi os trygge og i gode hænder i en meget... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
En tryg og rolig afsked med dine kære hos Tønderegnens lokale bedemand
Yhteystiedot
Østergade 26, 6270, Tønder, Tanska
- 74720001
- post@marskens.dk
- marskens.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
De bedste anbefalinger til Marskens…
De bedste anbefalinger til Marskens Begravelsesforretning.
Glenn var der fra start til slut i hele forløbet, og det gjorde en kæmpe forskel for os.
Vores far blev bisat fra Tønder Kirkegårdskapel, og Glenn holdt den smukkeste tale – det vil vi aldrig glemme.
Tusind tak.
Bisættelse
Glenn stod altid til rådighed hvis man manglede svar, da man stod i en helt uvant situation.
Tak fra mig
Inger KIrstine Morell Sloth
Marskens begravelsesforetning Vi har haft en super god oplevelse
Vi har haft en super god oplevelse , meget professionelt, og meget imødekommende, vi blev guidet hele vejen , vi kan kun anbefale marskens begravelsesforetning .

Respektfuld og ordentlig
Vi havde en rigtig god og behagelig oplevelse med Glenn midt i sorgen. Glenn havde styr på tingene og alt blev som aftalt. Vores varmeste anbefalinger

Han va
Han var nærvære , kunne mærke hvor vi som pårørende var .
Respektfuld og have styr på det hele .

Enestående omsorg og professionalisme
I forbindelse med vores fars død blev vi mødt med en helt særlig omsorg og professionalisme hos Marskens Begravelsesforretning. Fra første kontakt følte vi os trygge og i gode hænder i en meget svær tid.
Glenn var utroligt dygtig, nærværende og respektfuld – og tog sig tid til at lytte til vores ønsker og behov. Alt blev håndteret med stor værdighed, ro og overblik, hvilket betød mere for os, end vi kan sætte ord på.
Vi oplevede en oprigtig medmenneskelighed og et engagement, som rakte langt ud over det forventede. Vi er dybt taknemmelige for den støtte og omsorg, vi modtog, og kan på det varmeste anbefale Marskens Begravelsesforretning til andre i samme situation.

Vastaus yritykseltä Marskens Begravelsesforretning
Det var en god hjælp at få
Det var en god hjælp at få, i en svær tid. Meget profesionel, og hjælpsom bedemand.

Vastaus yritykseltä Marskens Begravelsesforretning
Professionel og med stor omsorg og…
Professionel og med stor omsorg og respekt for afdøde og pårørende. Stor faglighed og menneskelig omsorg. Jeg kan varmt anbefale Marskens Begravelsesforretning.

Vastaus yritykseltä Marskens Begravelsesforretning
Professionelt og empatisk udført arbejde

Vastaus yritykseltä Marskens Begravelsesforretning
En varm og professionel oplevelse i en svær tid
Glen var både nærværende og lyttende, og hjalp os igennem hele processen med stor respekt og forståelse for vores ønsker og behov. Alt fra planlægning til selve ceremonien blev håndteret med stor omhu og værdighed.
Tusind tak for din omsorg og dygtighed – du får vores allervarmeste anbefalinger.

Vastaus yritykseltä Marskens Begravelsesforretning
Rolig kompetent rådgivning i en for os…
Rolig kompetent rådgivning i en for os uvant og svær situation.

Vastaus yritykseltä Marskens Begravelsesforretning
Det er en Bedemand der hjælper dig…
Det er en Bedemand der hjælper dig gennem den svære tid efter et dødsfald.

Alting blev ordnet via Glenn
Alting blev ordnet via Glenn, så jeg skulle ikke bekymre mig om noget.
Det var dejligt i en sørgelig tid.

Vastaus yritykseltä Marskens Begravelsesforretning
Glenn var en meget behagelig og…
Glenn var en meget behagelig og nærværende bedemand- kan kun anbefale ham.

Professionelt hjælp
Han vidste hvad han havde at gøre med. Kunne godt li at han har udvidet hans sortiment med anderledes ting, dette gjorde at vores far’s begravelse blev den smukkeste dag. Virkelig en virksomhed jeg vil anbefale til andre, da han er nem at snakke med og er god til at hjælpe en.

Kompetent og behagelig oplevelse
Kompetent og behagelig oplevelse ved hjælpen til en trist begivenhed kan kun give min bedste anbefaling.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.