1. Koti & Puutarha

Tietoja yrityksestä Markisecentralen

Vi er en mindre virksomhed, med en stor erfaring indenfor udvendig solafskærmning samt uderum.

Vi leverer og monterer, uderums løsninger til terrassen og til altanen, samt alt i udvendig solafskærmning.

Det sidste års tid, har vi haft stor fokus på glasinddækninger til terrassen og altanen. Disse løsninger er typisk rammeløse et-lags glas som giver et elegant og moderne look.
Systemerne vi fører er af bedste kvalitet på markedet og kommer som både foldeglas og skydeglas.
De er idelle til eksisterende terrasseoverdækninger eller altaner, hvor man ønsker at skærme for vind og vejr så man kan bruge sit uderum mange flere dage om året.

Vi ser frem til, at høre fra dig :)

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Venlig betjening og flot resultat

Venlig betjening og flot resultat. Jakob viste fra start god service, var forbi flere gange og vejledte omkring muligheder og kom med anbefalinger. Monteringen forløb uden problemer og resultatet er super flot og fungerer bare. Kan varmt anbefales

26. syyskuuta 2025

Vi har fået udført en glasinddækning af…

Vi har fået udført en glasinddækning af vores udestue med skydedøre, og resultatet lever fuldt ud op til vores forventninger. Arbejdet er udført med høj kvalitet og stor omhu, og samarbejdet har været professionelt og behageligt hele vejen igennem. Et flot slutresultat og en klar anbefaling herfra.

1. lokakuuta 2025

3 screens i bedste kvalitet

Jeg har fra første kontakt, hvor jeg fandt dem via en søgning på Screens, fået en fin service. Jakob har svaret hurtigt og professionelt. Jeg fik også tilbud fra anden leverandør, som var MEGET. dyrere. Denne leverandør troede ikke på, at jeg fik ordentlig kvalitet, og jeg viste ham tilbuddet, og han måtte sige at det var et rigtig fint tilbud. Og nu er vores 3 screens sat op, med vind- og solføler, og de er så flotte og giver præcis den afskærmning for sollyset som vi ønskede. Super service og super kvalitet! De varmeste anbefalinger herfra!

6. syyskuuta 2025

6 ud af 5 stjener til Jakob

6 ud af 5 stjener til Jakob og Markisecentralen. Jeg kontaktede Jakob ift. service og reparation af min markise. Jakob svarede nærmest med det samme, var rigtig venlig og informativ og kom til tiden. Super dygtig og flink fyr ift. markiser. Jeg vil klart anbefale Jakob og Markisecentralen.

11. helmikuuta 2025

I am very happy with the results of the…

I am very happy with the results of the project.
The team is very professional, flexible and understandable to accommodate all request.
The project was done on time with absolutely no issues.
I highly recommend Jakob and his team!

5. syyskuuta 2022

Flotteste resultat og fantastisk service

Vi har fået lavet glasinddækning af vores overdækkede terrasse, samt udvendige screens for at holde varmen ude. Glasinddækningen har givet vores terrasse et helt nyt liv, og vi kan have en masse pynt da alt er i læ og det har forlænget sæsonen hvor vi kan sidde ude markant. Screens har gjort værelserne udholdelige i den værste sommervarme. Vi har fået det flotteste resultat og en fantastisk service, og vil til enhver tid anbefale markisecentralen! 👍

23. tammikuuta 2023

Endnu engang har Markisecentralen vist…

Endnu engang har Markisecentralen vist at det er dem man skal købe hos. Vi fik vores installeret for 1,5 år siden og havde lidt problemer med at den knagede. Vupti så stod der to mand her for at fixe problemet. Stort TAK igen herfra. Vi er så SUPER glade for vores markise.

29. heinäkuuta 2021