Wii console en Wii games gekocht. Alles netjes aangekomen. De verzending via Gls duurde 1 dag langer.
Nintendo wii met spellen en toebehoren aan hun verkocht, moest je op de website invoeren maar uiteindelijk krijg je er minder voor als de website aangaf omdat er "ineens" spullen niet bijgevoegd war... Näytä lisää
Yritys on vastannut
1 woord: OPLICHTERS! Doe aub geen zaken met ze. Lever je alles netjes aan, netjes een wii gebracht en vervolgens geven ze aan dat er allemaal dikke krassen op het spel zitten, niet schoon is en da... Näytä lisää
Ze zeggen dat ze het meeste terug geven voor je oude nintendo , meerdere malen netten spullen ingestuurd. Ze weten het altijd zo te draaien dat ze geld inhouden omdat ze wat vinden . Het duurt mi... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Gespecialiseerd in tweedehands Nintendo Wii games, hardware en accessoires.
Hollanti
- mariowii.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Wii console en Wii games
Ontzettend goed top bedrijf
Ontzettend goed top bedrijf, zeer snelle service, snelle verzending, binnen 1 dag alles binnen, als iets het niet doet, krijg je een andere wii, denken mee in oplossingen, zeer vriendelijk, al jaren goede ervaringen, ik koop altijd alles van wii tot spelletje en playstation enz bij ze, alles is goed, zeker 5 sterren verdient
Oplichters
1 woord: OPLICHTERS!
Doe aub geen zaken met ze.
Lever je alles netjes aan, netjes een wii gebracht en vervolgens geven ze aan dat er allemaal dikke krassen op het spel zitten, niet schoon is en dat er dus flink wat geld ingehouden wordt. Echt onzin!
Slecht! Klantenservice luisterd niet!
Zou zaterdag geleverd worden door GLS, dat werd veranderd naar maandag en vandaag weer veranderd naar morgen, aangegeven de bestelling te willen annuleren, zodat vandaag mijn geld terug op mijn rekening is en ik elders kan kopen want dit was een kado voor GISTEREN, je belt de klantenservice maar het heeft geen zin wat je zegt hun drijven hun zin door! Beloof niet wat je niet na kan komen, in dit geval worden meerdere afspraken niet nagekomen dus geef mijn geld terug!!!!!
Zelfs 1 ster is teveel
Zelfs 1 ster is teveel.
Aantal weken geleden een spelletje besteld en helaas nooit ontvangen. Bedrijf geeft aan het verstuurd te hebben maar helaas. Telefonisch zijn ze slecht te bereiken en op de mail reageren ze niet. Bestel hier niet.
Product ontvangen die niet was zoals…
Product ontvangen die niet was zoals omschreven. Blijf ver weg van deze zaak!!!! Let op ze opereren ook als MarioSwitch en nog wat andere winkels met Mario ervoor. Fouten ligt altijd bij de klant, niet bij hun.
Pakket niet ontvangen
Pakket niet ontvangen. Wordt door hen aangegeven dat het bezorgd is terwijl dit niet het geval is. Toen ik telefonisch vroeg wat ze voor me konden doen gaven ze aan wel een onderzoekje konden laten doen maar dat ik geen geld terug zou krijgen.
NIET bestellen hier
NIET bestellen hier. Pakket nooit ontvangen en ze zeggen dat ik maar pech heb omdat anderen in het verleden gefraudeerd hebben. Dat ik maar moet betalen voor een pakket dat ik nooit heb ontvangen. Heb klacht ingediend bij ACM consuwijzer. OPLICHTERS
Heelas heb ik een slecht ervaring met…
Heelas heb ik een slecht ervaring met deze winkel.
Ik had drie games gekocht die door de brievenbus kunnen dan heb ik ze laat gekrijgen (dat kan wel gebeuren).
Maar ik heb de brievenbus pakket in mijn brievenbus open ontvangt en er missen 2 games.
Ik heb klanten services van marioswitch.nl en postnl op hoogte gebracht maar bijde willlen ze geen verantwoordelijk nemen. Ook krijg ik te horen dat er is geen verzekering dus ik moet de hele bedrag betalen en boven op rkijg ik mijn games voor de verjaardag van mijn kind niet.
Betalen is niet de probleem in iedergevaal...
Het is gewoon dat ik een pakketje ontvang in mijn brieven bus open en met 2 games kwijt en dat bijde klanten service zeggen.. "ja de pakketje is niet verzekerd dus Heelas kunnen we niets voor jou beteken en dus je moet betalen en je krijg geen nieuwe producten".
Er is geen optie voor extra verzekering aan te sluiten en ook geen optie om voor een post punt te kunnen kiessen.
Ik had dit nooit mee gemaakt.
Ze hebben geen onderzoek gedaan Alleen was ik de schuld gekrijgen door te zeggen dat zo Kan gewoon iedereen zeggen dat de product was nooit ontvangen.
Maar ik had fotos gestuurd om hoe ik de pakket BINNEN mijn brieven bus was geduwdt helemaal open en met alleen 1 game Erin.
Slechte ervaren voor mij. Mijn eerste en laatste keer bij hem
Kwaliteit!
Enorm veel Skylanders van ze gekocht en allemaal snel verzonden, netjes aangekomen en fantastische kwaliteit!!
Gewoon zoals het hoort
Meerdere keren besteld. Nooit problemen gehad. Top site prima prijzen voor games. Enigste tip: site mag wel een nieuw moderner design gebruiken.
wii motion plus remote, in een envelop...
ik heb afgelopen donderdag een Wii motion plus remote besteld, hij kwam snel aan, maar het regende. normaal zou dit geen probleem zijn omdat bijna alles in mijn dorp word bezorgd door een bestel bus, maar dit was anders. in plaats van een doos kreeg ik een envelop met wat bubbel plastic erin, en de remote was alleen beschermd door een stuk bubbel plastic de hoes zat er gelukkig al op (de hoes zat in het pakket) want het regende, de envelop was zeik nat omdat het was bezorgd door een fietsende post.nl werker (in de regen). door de hoes was de remote net niet nat. maar ik hoop dat ik mijn toekomstige pakketjes in een doos krijg met meer bescherming van binnen.
de remote was wel fantastisch en deed het perfect nadat ik hem af deed met een doek.
Klant is hier niet koning!
Ooit hier een 3DS XL en Nintendo Switch OLED gekocht. Beiden gevallen producten ontvangen met gebreken en niet zoals beschreven. Het is begrijpelijk dat tweedehandse producten niet als nieuw zijn. Maar ga dan geen producten met ingebrande schermen verkopen onder de staat “mooi” en een dure Switch OLED uitleveren in een Franse taal, Franse Nintendo account en met volledig lege accu. Je kan hieruit gewoon concluderen dat de Switch nooit is getest, evenals de 3DS. Ik heb gevraagd of compensatie mogelijk was. Het antwoord was nee. Volgens hen is het normaal dat je een switch ontvangt die uit het buitenland komt en niet gereset is. Op het einde kreeg ik een mail dat ik beter nooit meer iets kan kopen bij deze zaak. Alsof de fouten bij mij liggen, en niet bij hun! Volgens hun ligt de schuld nooit bij hunzelf, maar altijd bij de klant. Ze zullen altijd met een smoesje komen om zichzelf uit de situatie te redden, zoals de komende reactie waarschijnlijk op deze review. Ik kan deze webshop niet aanraden. Wel altijd netjes me geld terug gekregen, al was de laatste mail van de afhandeling erg onprofessioneel! Mijn advies aan deze zaak, verkoop geen producten als je je beloftes niet kan waarmaken.

Vastaus yritykseltä Mariowii
Snelle levering en goed materiaal.
Eerlijke oplossing
Er was iets mis gegaan maar toen ik het had uitgelegd kwamen hun met een eerlijke oplossing.
Dit spel mag me tenen zuigen
Dit spel mag me tenen zuigen ze gunnen me niks en is een verschrikkelijk spel.Wii party is de boosdoener verwijder dit spel aub. Dit spel geeft me agressie problemen dus ja vriendelijk groet Gerda
Lege envelop ontvangen wel €38 betaald
Lege envelop ontvangen wel €38 betaald. Het spel ontbrak. Ter compensatie willen ze voor €23 extra het spel opsturen. Pure oplichting dus.

Vastaus yritykseltä Mariowii
Annuleren
Ik had en spel used game gekocht maar had die al. Vlug en mail gestuurd van annuleren en netjes geld trug gekregen. Op de mail word binne de zelfstandige dag nog gereageerd.
en altijd vrindelijk
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, ze geven heel snel een reactie op de mail. Helaas was mijn bestellen kwijtgeraakt door PostNL, maar Mariowii heeft goed geholpen met een oplossing en mocht een nieuwe bestelling plaatsen t.w.v. Dezelfde waarde van het kwijtgeraakte spel.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.