Marina Vize Başvuru Merkezi Arvostelua 102

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Rüyalar ülkesi olan İtalya'yı ziyaret etmek istediğimizde vize ve uçak bileti konusunda bize çok yardımcı oldular. Profesyonellikleri ve ilgileri ile büyülediler adeta. Bir sonraki gezilerimizde de vi... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Marina Vize Başvuru Merkezi, rusya vizesi ve cezayir vizesi ile birlikte pakistan vizesi Almakta tam yetkili Türsab'a üye acentadır. Siz Konsolosluğa gelmeden Acentamız sizin adınıza vize müracatını gerçekleştirip sorunsuz bir şekilde vizenizi almanızı...

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

İtalya vize işleminden çok memnun kaldım

iş için İtalya'ya gitmem gerekiyordu ve vize işlemlerini yapmak için hemen bir başvuru merkezi arayışına geçtim. Marina Vize ile ilk olarak Google üzerinden bu şekilde karşılaştım ve şubelerine gittim. Orada bulunan çalışanların güler yüzlü olması ve benim bu işlemi ilk kez yaptığımı öğrendiklerindeki yardımları asla unutulamaz. Çok profesyonel bir firma, fazlasıyla tavsiye ederim.

28. syyskuuta 2018

Great Service

Bir acentadan beklentiniz neyse burada çok daha fazlasıyla karşılaşacaksınız. İlgi ve alakalarıyla da benim şaşırdığım gibi siz de şaşıracaksınız.

Saanut 5/5 tähteä

Litvanya vizesine ihtiyacım vardı ve bu…

Litvanya vizesine ihtiyacım vardı ve bu acentaya başvurdum. Pasaportumu teslim ettikten sonra işlemleri oldukça hızlı bir şekilde ve çok uygun bir fiyata hallettiler. Fazlasıyla profesyonel ve hızlı çalışan bir kurum. Firmaya çok teşekkür ederim.

İtalya Vizesi Hızlı İşlem ve Güler Yüzlü Hizmet

Okul için İtalya'ya gitmem gerekiyordu, Marina Vizeyi daha önce duymamıştım fakat daha önceden bu firmadan hizmet alan arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvuru yaptım ve işlemlerimi hızlı ve güler yüzlü bir şekilde tamamladılar. Hizmet kalitesi ve müşteri ilişkilerinden dolayı teşekkür ederim.

Saanut 5/5 tähteä

Onca araştırmalara ve girişimlere…

Onca araştırmalara ve girişimlere rağmen Estonya'ya vize almakta baya zorlanmıştım. Ama sizin acentanız ile tanıştıktan sonra herşey çok daha farklı gelişti. Hizmet kaliteniz ve işlem hızınız çok iyi. Sayenizde kısa süre içinde Estonya Vizemi aldım. Çok teşekkür ederim. Çevremde vize çıkaracak insanlara sizi önereceğim.

Sayenizde ülkemizde de kaliteli

Sayenizde ülkemizde de kaliteli, hızlı ve müşterilerinin memnuniyetini taşıyan firmalar olduğunu görmek çok güzeldi. Güler yüzle ve süratli bir şekilde vize işlemlerimizi yaptığınız için çok teşekkür ediyorum ve her arkadaşıma sizlere tavsiye edeceğim. İyi çalışmalar. Hepinize tekrar tekrar teşekkürler.

26. syyskuuta 2018

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin