Furesø Marina Arvostelua 6

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,4

1. Ravintola

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Dette er oversigtssiden for aktiviteterne på Furesøbad – vælg den del af Furesøbad du leder efter

2,4

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Kvaliteten helt i bund

Var for nogle uger siden på Furesø Marina til deres brunch. Har været der flere gange før, og godt nok syntes kvaliteten var dalet de seneste par gange. Men denne gang var det under al kritik og jeg kommer der ikke mere - desværre - for udsigten over søen er jo fantastisk.
Røræggen var fuldstændig tynd og smagte af ingenting og som den var lavet på pulver, de stegte fiskefileter var alle alt for mørk stegte og havde stort set ingen fisk inde under den brændte panering, kaffen var under al kritik intetsmagende og osten, der havde et skilt i sig med ‘vesterhavsost’ havde ikke set skyggen af noget Vesterhav men smagte som en endda kedelig Emmenthaler. Ked af at måtte skrive det, men det var bare ikke godt :-(

5. lokakuuta 2024

Forsøgte at bestille bord til et selskab

Forsøgte at bestille bord til en rund fødselsdag. Spurgte hvilke muligheder der var for at sidde måske lidt afskærmet i restauranten. Personen i den anden ende var fuldkommen afvisende og havde mere travlt med at fortælle om hvor travlt de havde og at ingen ting kunne lade sig gøre og slet ikke med så lille et selskab (15). Ingen forsøg på at hjælpe, finde løsninger eller bare være en lille smule serviceminded. Jeg tror vi lægger vores penge et andet sted.

15. lokakuuta 2024

Dyreste fadøl

Bestilte to store fadøl - store er lig med 0,4l - og fik en regning på 220,-kr. Godt nok var det Jacobsen Brown Ale og Jacobsen Yakima IPA men alligevel!!!!
Den dyreste øl jeg nogensinde har købt.
Husk og kig godt på prislisten inden du køber øl her 🙁

14. elokuuta 2024

Danmarks mest senede tatar

Dejligt lokale og flot udsigt, men den serverede tatar var så senet, at den faktisk var uspiselig. Tjeneren sagde, at køkkenet ville få besked. Det håber man så sker denne gang. Jf. den tidligere anmeldelse fra 22, har køkkenet længe serveret dårligt kød.

10. toukokuuta 2023

Jeg havde inviteret min mor på…

Jeg havde inviteret min mor på mors-dags-middag. Vi har siddet og filet i “sålelæder” der faktisk var uspiseligt. Min mor fik ikke noget mad. Da vi sagde det var beskeden, at det ville de sige i køkkenet……
På vejen hjem tænkte jeg, at dette var sidste gang jeg kom der. Kan heller ikke anbefale stedet/ sunday roastbeef. Chefen gik rundt og så rigtig gnaven ud. Ikke et rart sted.

8. toukokuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili