1. Kauneus- ja terveysmyymälä

3,4

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Professionelle og absolut…

Professionelle og absolut anbefalelsesværdigt, når man trænger til forkælelse.
Har været i klinikken igennem flere år, hvor der altid er blevet taget godt om mig samt vejledt mig igennem forskellige problemstillinger.
Sker der en fejl, er de ikke blege for at indrømme det, samt sørger altid for at rette det op hvis jeg har mulighed for at komme forbi.
Mine største anbefalinger af Maribella Beautyspot

21. tammikuuta 2025

Maget dårlig betjening ved køb af…

Maget dårlig betjening ved køb af gavekort. Ingen indpakning, bare en simpel papæske . Ganske uacceptabelt. Sidste gang jeg handler der. Har købt for mange tusinde kroner hvert år. Det er slut nu.

13. syyskuuta 2024

Kære Jørgen,
Tak for din anmeldelse.
Vi har ingen gavekort solgt indenfor den seneste måned, hvorfor vi er nået uforstående overfor denne anmeldelse, ligesom vi ej heller kan se nogle i vores system med dit navn.
Ser frem til at få flere oplysninger så vi kan gennemgå sagen yderligere.

Det skal dertil nævnes at vores indpakning af gavekort siden 1/8-2021 hvor vi overtog forretningen har været af denne type. Der er også gavebånd om æsken hvis dette ønskes.

Rigtig god aften.
Vh Maribella Beautyspot

Fik lavet shellak d

Fik lavet shellak d. 2/8 i Maribella Beautyspot i Frederikssund.
10 dage efter kunne jeg hive det af i flager, så aflyste selvfølgelig min tid til aftagning med begrundelse at jeg selv havde kunne tage lakken af i store flager og det kun holdt i 10 dage.
Der var desværre ingen beklagelse over håndværket, men blot “god dag”
Der kommer jeg ikke igen og jeg vil ikke anbefale det til nogen jeg kender.

2. elokuuta 2024

Kære kunde,
Mange tak for din anmeldelse,
Vi beklager den oplevelse du havde i telefonen, men må meddele at vi desværre var ramt af en sygemelding og ringede for at informere om at vi måtte aflyse din tid fredag, men samt spurgte om du ønskede en ny. Dette har i forvejen været en lidt stresset situation, hvorfor der ikke blev valgt at tage en længere dialog om det i øjeblikket.

Som der også blev nævnt ved behandling havde dine negle brug for fugt, da de i dig daglige blev udsat for meget håndvask og afspritning, hvilket udtørrer neglene.

Shellac holder som udgangspunkt ca. 14 dage, hvilket også er nævnt på vores hjemmeside.
Vi udøver altid garanti i op til 7 dage, for eget håndværk, men kan ikke kører uendelig garanti, da det kræver at vores kunder plejer deres hænder efter foreskrifterne med de egnede produkter.

Beklager din oplevelse i telefonen, samt at du ikke har været tilfreds med behandlingen.

Med Venlig Hilsen
Kim Kanstrup - Ejer af Maribella Beautyspot ApS

Var til min første ansigtsbehandling i…

Var til min første ansigtsbehandling i dag det var virkelig godt . Skal helt klart der ned igen . Og en sød ekspedient 😊

15. toukokuuta 2024

Hej,

Mange tak for anmeldelsen, vi sætter pris på den.
Rigtig glad for at du har haft en god oplevelse med behandlingen og vores ekspedient.
Vi glæder os til at se dig igen,

Med Venlig Hilsen
Maribella Beautyspot

Ikke et sted man skal lægge penge!

Til en start fik jeg lavet udført Shellac på mine negle, hvilket var fint de to første uger. Derefter blev Shellac misfarvet. Jeg gik derned og spurgte hvordan jeg kunne fjerne det. De havde aldrig hørt om at det blev misfarvet før. De sagde jeg kunne få det fjernet for 200 kroner, eller købe deres produkt til fjernelse af Shellac.
Alternativt sagde de jeg kunne bruge acetone, hvilket jeg endte med at gøre. Neglene blev fine efterfølgende og var fine og pæne.
14 dage efter valgte jeg at ville gå ned til Maribella igen. Denne gang for blot at få neglene klippet, filet og ordnet neglebånd. De polerede mine negle med en "neglebuffer". Her 3 dage efter jeg har været dernede begynder mine negle at blive grimme, misfarvet/røde striber nedenunder og ovenpå neglene. Neglene ender med at "krakkelerer" og flække.
Jeg vælger derfor i går tirsdag at gå derned og tale med dem omkring det, hvor de fralægger sig ALT ansvar og er uforstående overfor hvordan de kan lade sig gøre, men vil tale med sin chef omkring det.
Han ringer til mig i dag hvor han nærmest bebrejdede mig, at jeg ikke havde vedligeholdt mine negle godt nok, og fjernet den shellac korrekt.
Uanset hvad jeg forsøgte at fortælle ham, var der intet at gøre.

JEG vil ALDRIG anbefale at tage derned, og jeg tør aldrig lægge mine hænder i deres mere. De frasiger sig alt ansvar hvis noget går bare en smule galt, i stedet for at være opsøgende og forsøge at virke hjælpsomme, uden at ville have en formue for at skulle rette op på en fejl de SELV har udført.

13. maaliskuuta 2024

Kære Sandie,
Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Som nævnt i telefonen er der desværre flere aspekter af sagen, ligesom en neglebuffer overhovedet ikke kan gøre skade på neglen medmindre den bruges i ekstremt lang tid.

Vi nævnte overfor dig at du skulle bruge neglelakfjerner med acetone, ikke REN Acetone fra de blå flasker som du nævnte i telefonen, da jeg spurgte indtil dette.
Grunden til Neglelakfjerner med acetone blev nævnt, var at der i mange tilfælde er pleje i disse.

Misfarvningerne som du observerede, nævnte vi at ikke havde set ofte, men at disse oftest skyldes udefrakommende ting, såsom Sol, håndsprit, overskudsfarve fra bomuld mm.

Krakellering af neglen på denne måde som det var set hos dig, skyldes i 98% af alle tilfælde en hård udtørring af neglene som kan ske på mange forskellige måder. Dette blandt andet ved brugen af meget håndsprit eller brug af kemikalier.

Du må have en rigtig god dag.