Saanut 5/5 tähteä

Mijn logo door Marcologo laten bewerken. Deze is naar behoren uitgevoerd en naar wens. Marcologo werk door totdat u als klant helemaal tevreden bent. Dat is dan ook erg fijn! Visitekaartjes... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel erg blij dat ik voor Marcologo gekozen hebt . Nét wat ik zocht .. snelle .. goede communicatie ..Marco denkt mee.. en koppelt heel snel terug . En dan het Logo .. boven verwachting geslaagd en d... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Vlotte communicatie en mooie creatieve logo ontwerpen! Erg tevreden met het eind product. Soms wat bij moeten sturen maar dit werd erg goed opgevangen en de feedback is super verwerkt. Al met al een a... Näytä lisää

1. Media- ja markkinointitoimisto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Marcologo is een grafisch ontwerpbureau dat zich voornamelijk bezighoudt met het ontwerpen van logo's en huisstijlen.

4,8

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dutch Security

Het logo van ons beveiligingsbedrijf: Dutch Security is uitgevoerd door Marcologo. Marcologo gaat professioneel en flexibel om met de wensen van de klant. Daarnaast zijn de ontwerpers van Marcologo in tegenstelling tot veel andere ontwerpbureau's, zeer artistiek en grafisch ingesteld.

Ons nieuwe logo resulteerde in veel complimenten vanuit onze klanten!

28. heinäkuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Een expert die de tijd voor je neemt

Marco neemt de tijd om jouw bedrijf echt te begrijpen. Hij denkt met je mee en vindt het niet erg als je kritisch bent. Het persoonlijke contact tijdens het ontwerpproces heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ons nieuwe logo ademt onze identiteit en kan jaren mee!

16. heinäkuuta 2020

Uitmuntende samenwerking

Zeer prettige persoonlijke samenwerking. Vanaf het begin tot eind is Marco een fijne sparringspartner met goede kennis over de technische mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden met ons logo en tevens met het voorafgaande proces. Bent u op zoek naar een logo, huisstijl of design dan recommanderen wij de service van Marco.

25. kesäkuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn heel erg tevreden en…

Wij zijn heel erg tevreden en enthousiast over het ontworpen Logo.
Marco heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en dit prima en snel omgezet tot een logo.

25. kesäkuuta 2020

5 sterren samenwerking

Ik ben zeer tevreden over de door MarcoLogo opgeleverde producten, en de samenwerking die daaraan voorafging. Voor het TEAMS project waarvan STC Groep penvoerder is, is een eigen logo, huisstijl en een aantal formats ontworpen. Gedurende het proces is regelmatig contact geweest waarin afstemming plaatsvond aan de hand van geleverde feedback.

8. toukokuuta 2020

Super tevreden!

Super tevreden over de samenwerking met Marcologo. Marco luisterde goed naar mijn wensen en werkte het logo voor Talentcrib razendsnel uit. Erg blij met het resultaat!

Hartelijk dank!

28. helmikuuta 2020

Supermooi logo!

Marcologo heeft het logo van mijn nieuwe bedrijf gemaakt. Ik ben heel blij met het resultaat, het mag gezien worden. Verder; korte lijntjes en goede service. Zeer tevreden!

Patrick van Huët

21. helmikuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Mijn logo door Marcologo laten…

Visitekaartjes ook door Marcologo laten ontwerpen deze waren ook netjes naar wens op maat gemaakt en op tijd bezorgd zoals beloofd.

Marcologo is zeker een aanrader!!!!

21. helmikuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin