1. Asusteet
  2. Vaateliike
  3. Miestenvaateliike
  4. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Maranos is een online boutique gespecialiseerd in zorgvuldig geselecteerde designer tassen, brillen en accessoires. Wij richten ons op liefhebbers van tijdloze stijl die waarde hechten aan kwaliteit, authenticiteit en een verfijnde uitstraling. Onze collectie bestaat uit items van gerenommeerde designermerken, waarbij elk product met aandacht wordt gekozen. Bij Maranos staat authenticiteit centraal. Alle producten die wij aanbieden zijn 100% origineel en worden uitsluitend ingekocht via betrouwbare kanalen. Wij begrijpen dat vertrouwen essentieel is bij de aankoop van designer items en doen er alles aan om onze klanten een veilige en transparante winkelervaring te bieden. Onze focus ligt op een rustige, stijlvolle selectie in plaats van een massaal aanbod. Zo kunnen wij onze klanten helpen bij het vinden van accessoires die niet trendgevoelig zijn, maar juist lang meegaan en eenvoudig te combineren zijn met verschillende stijlen. Of het nu gaat om een tas voor dagelijks gebruik, een zonnebril als finishing touch of een accessoire dat een outfit compleet maakt, bij Maranos draait alles om balans tussen design en draagbaarheid. Naast onze collectie hechten wij veel waarde aan service. Bestellingen worden zorgvuldig verwerkt en duidelijk gecommuniceerd, zodat klanten weten waar zij aan toe zijn. Vragen worden persoonlijk en snel beantwoord, omdat wij geloven dat goede service net zo belangrijk is als het product zelf. Maranos is er voor klanten die op zoek zijn naar stijlvolle designer items, met aandacht geselecteerd en aangeboden met oog voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een prettige shopervaring.

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Kwaliteit & Uitstekende Service bij Maranos. Aanrader!

Wat een fijne ervaring bij Maranos! De website is professioneel, overzichtelijk en stijlvol, waardoor het uitzoeken van een designer tas echt een luxe beleving is. Alles is duidelijk weergegeven met mooie, realistische foto’s.

Mijn tas is van topkwaliteit, prachtige afwerking, hoogwaardige materialen en oog voor detail. Een tijdloos item dat elke outfit naar een hoger niveau tilt.

Daarnaast snelle levering, duidelijke communicatie en een nette service. Ik ben ontzettend tevreden en kan Maranos absoluut aanraden, perfect als bijzonder cadeau of om jezelf te verwennen met een mooie designer tas.

5. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Maranos

Wat een prachtige review, hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.
We vinden het erg fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad bij Maranos en dat zowel de website, de service als de Jacquemus tas aan je verwachtingen hebben voldaan.

Dank ook voor je complimenten over de duidelijke communicatie en snelle levering. Dat stellen we zeer op prijs.

Bedankt voor het vertrouwen in Maranos. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen, of dat nu is voor een bijzonder cadeau of om jezelf te verwennen met een mooie designer tas.

Team Maranos

Snelle en kwalitatieve levering

Bestelling was zeer snel binnen en keurig verpakt. Zelfs de brillenkoker is van erg hoge kwaliteit en zeer robuust, kortom een echte aanrader!

22. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Maranos

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van de verpakking. We gebruiken Trustpilot pas sinds kort actief, maar waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Saanut 5/5 tähteä

Helemaal goed en perfecte service

Helemaal goed en perfecte service! Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

9. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Maranos

Dank u wel voor uw vertrouwen en positieve woorden! Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Hoewel deze review al enige tijd geleden is geplaatst en wij Trustpilot pas recent actief gebruiken, stellen wij uw feedback zeer op prijs.

Saanut 5/5 tähteä

Mooie up to date collectie

Mooie up to date collectie. Snelle levering. Vriendelijke klantenservice. Zal zeker vaker bestellen!

5. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Maranos

Bedankt voor uw fijne review! We vinden het mooi om te horen dat onze collectie en service u zijn bevallen. Wij zijn Trustpilot pas sinds kort actief gaan gebruiken, maar dit soort reacties bevestigen dat we al langer op de juiste weg zitten.

Fijne webshop

Goede service, snelle levering en goede prijzen!

2. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Maranos

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Goed om te lezen dat u onze service en levering waardeert. Hoewel wij Trustpilot pas recent actief zijn gaan inzetten, nemen wij alle feedback — ook oudere reviews — serieus en met dank aan.

perfect

Mijn Maranos tas werd snel geleverd en was precies zoals verwacht. Mooie kwaliteit, alles netjes in orde.

8. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Maranos

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de tas volledig aan uw verwachtingen voldeed en netjes is geleverd. Hoewel deze review al enige tijd geleden is geplaatst en wij Trustpilot pas sinds kort actief gebruiken, waarderen wij uw feedback enorm.

Snelle levering!

Snelle levering en duidelijke communicatie. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam, en de kwaliteit van het product was precies zoals beschreven. Ik ben erg tevreden en bestel hier zeker vaker!

14. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Maranos

Dank u wel voor uw uitgebreide en positieve beoordeling! Goed om te lezen dat zowel de levering, communicatie als onze klantenservice u zijn bevallen. Wij zijn Trustpilot pas recent actief gaan gebruiken, maar dit soort ervaringen bevestigen waar wij al langer voor staan.

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige tas besteld bij Maranos!😍…

Prachtige tas besteld bij Maranos!😍 snelle levering, en zat goed verpakt. In de toekomst bestel ik zeker vaker hier. Zeer tevreden! 😁😁

6. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Maranos

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw bestelling! Bedankt voor uw enthousiasme en vertrouwen. Hoewel deze review al enige tijd geleden is geplaatst en wij Trustpilot pas sinds kort actief inzetten, stellen wij uw reactie zeer op prijs.

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een mooie riem besteld

Ik had een mooie riem besteld, naast de mooie prijs, kwam die ook netjes op tijd binnen en als je vragen hebt, krijg je super snel een reactie!
Dank jondens

4. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Maranos

Hartelijk dank voor uw positieve review! Goed om te horen dat zowel de levering als onze service aan uw verwachtingen hebben voldaan. Wij gebruiken Trustpilot pas sinds kort actief, maar nemen alle ervaringen — ook oudere — met veel dankbaarheid mee.

Saanut 5/5 tähteä

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Jacquemus schoudertas in kalfsleer als cadeau gekocht, echt heel mooie kwaliteit en voor een scherpe prijs, werd ook lekker snel geleverd. Een aanrader, ik kom hier zeker terug

1. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Maranos

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat de Lacoste schoudertas goed is bevallen en als cadeau in de smaak viel. Hoewel deze review al enige tijd geleden is geplaatst en wij Trustpilot pas sinds kort actief gebruiken, stellen wij uw vertrouwen en feedback zeer op prijs.

Topservice

Product was een stuk goedkoper dan elders en binnen een dag geleverd. Topservice.

14. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Maranos

Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Goed om te lezen dat u tevreden bent over zowel de levering als onze service. Wij zijn Trustpilot pas recent actief gaan inzetten, maar dit soort ervaringen bevestigen waar wij al langere tijd voor staan.

2 zonnebrillen besteld

2 zonnebrillen besteld, en heel goed geholpen. 1 ervan was niet meer leverbaar maar hiervoor hebben ze een passende oplossing gevonden. Heel tevreden over hoe dit bedrijf dit heeft opgelost!!

11. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin