A816624 Draadloos toetsenbord Ergo ProFit - Kensington Blijkt helaas een Azerty toetenbord te zijn. het staan ook in de beschrijving als je deze helemaal doorleest. maar had beter gelijk in de ti... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een goede en snelle service. Alleen als er een presentje bij een bestelling ter waarde van een bepaald bedrag uitgegeven wordt dan lopen we dit altijd mis. Dit zou eigenlijk automatisch moeten gaan, O... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Geweldig zoals de klantenservice problemen tackelen. Vooral Dennis. Geeft een correcte uitleg van wat er gaat gebeuren en bevestigd het meteen. Maakt de belofte van Manutan welke op de site staat, op... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beste team van Manutan, beste Sandra, beste chauffeurs, Allereerst wil ik jullie alle drie hartelijk bedanken voor het snel schakelen en het oplossen van het probleem. Kort samengevat: d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Manutan is in Nederland en België de bekendste leverancier van artikelen voor kantoor, magazijn, werkplaats en buitenterrein. Onderdeel van de internationale Manutan Group.
Elandlaan 2, 3734 CP, Den Dolder, Hollanti
A816624 Draadloos toetsenbord Ergo ProFit - Kensington
Blijkt helaas een Azerty toetenbord te zijn. het staan ook in de beschrijving als je deze helemaal doorleest. maar had beter gelijk in de titel gezet kunnen worden. Blijkt dan dat ze bijna geen QWERTY toetsenborden hebben. wel franse toetsenborden. maar wat heb je eraan in Nederland?
Wel fijn dat ik redelijk soepel de toetsenbord retour kon sturen

Vastaus yritykseltä Manutan Nederland
Duidelijke website en snelle levering tegen redelijke prijs.

Vastaus yritykseltä Manutan Nederland
Gewenste materialen zijn goed te vinden, en bestelling was/is lekker snel geleverd.

Vastaus yritykseltä Manutan Nederland
Altijd op tijd en als er wat fout is ook gelijk reactie

Vastaus yritykseltä Manutan Nederland
Na het bestellen van een artikel bleek de uitlevering problematisch, na contact gezocht te hebben met Customer Care is uiteindelijk alles zeer netjes afgehandeld, een zeer vriendelijke medewerker van Customer Care heeft contact met mij gezocht, excuses aangeboden en actief meegedacht voor een oplossing wat mijn bestelling betrof, de nazorg is uitstekend, complimenten!

Vastaus yritykseltä Manutan Nederland
Ik vond wat ik zocht, ik kreeg wat ik vroeg. Heb alleen richting het betaalvenster de knop gemist om de kortingscode te verzilveren.

Vastaus yritykseltä Manutan Nederland
telefonisch info gevraagd specs eindkap altrex ladder, wat ik ook probeerde ik kreeg niet de gewenste info, onkundige helpdesk die uiteindelijk het gesprek verbrak, hopeloos bedrijf. Echter ik werd door iemand van Manutan gebeld en voor het ongemak kreeg ik gratis 2 eindkappen voor mijn trap en een aardigheidje voor het ongemak, kortom een 10+ voor deze oplossing, wat een geweldig bedrijf

Vastaus yritykseltä Manutan Nederland
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.