Manueel Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Als lesgever bij vzw 2go had ik nood aan structuur om een leerling vanuit nul te leren rijden. Ieder van ons kan dan wel autorijden, maar om dit over te brengen is niet vanzelfsprekend. Eerst de wag... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Deze website geeft heel duidelijk en stapsgewijs uitleg. En dit zowel voor de leerlingen als ook voor de begeleiders. Voor elke les zijn er twee complementaire filmpjes. Uitermate geschikt om je goed... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer volledig online leerplatform ; goed gestructureerd en hoofdstukken en lessen met duidelijke filmpjes. Als begeleider bij 2GO is het voor mij een handig hulpmiddel bij het voorbereiden van rijle... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Zeer duidelijke website, visueel sterk ondersteunt met juiste filmpjes! Legt focus op details die anders vergeten worden. Dankbaar hulpmiddel om te slagen voor je rijexamen!

1. Autokoulut

Yrityksen kirjoittama

Manueel – jouw copiloot tijdens het leren autorijden! Bij Manueel geloven we dat iedereen de kans moet krijgen om op een zelfzekere en veilige manier zijn of haar rijbewijs te halen. Daarom ontwikkelden we een online leerplatform dat leren autorijden thuis eenvoudiger, duidelijker en leuker maakt. Of je nu zelf leert rijden of iemand begeleidt: wij zorgen voor houvast, structuur en vertrouwen. Onze leermodules bestaan uit helder uitgelegde video’s, praktische oefeningen en concrete tips, opgebouwd in een logische volgorde. Zo leer je stap voor stap rijden, helemaal op je eigen tempo. Dankzij Manueel weet je precies wat je wanneer moet oefenen, en hoe je samen met je begeleider het meeste uit elke rit haalt. Het platform is ideaal voor wie kiest voor vrije begeleiding, maar ook voor wie extra ondersteuning zoekt naast de rijschool. Bovendien is Manueel een betaalbaar alternatief voor wie niet zomaar tientallen rijlessen kan volgen. Ons doel? Meer mensen helpen hun rijbewijs te behalen met een goed gevoel én met de juiste kennis en vaardigheden. Zo dragen we samen bij aan meer verkeersveiligheid en zelfvertrouwen op de weg. Klaar om te starten? Wij rijden met je mee – van eerste bocht tot rijbewijs!

Erinomainen

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke website en zeer handig met…

Duidelijke website en zeer handig met de duidelijke filmpjes… stap voor stap uitgelegd hoe n rijbewijs te halen… ook goede tips voor de rijbegeleiders!
Aanrader!

21. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Manueel

Hey Koen, bedankt voor je mooie review! Super dat je de filmpjes en tips handig vond, zowel voor de leerling als voor jou als begeleider. Fijn om te horen dat de stap-voor-stap aanpak werkt. Succes nog met het begeleiden! 🚗👍

Sterk starten met Manueel Rijden

ManueelRijden.be is een bijzonder leerrijk online leerplatform voor iedereen die wil leren autorijden.
Wat het platform zo sterk maakt, is de duidelijke en gestructureerde aanpak met korte, overzichtelijke video’s. Die zijn niet alleen bedoeld voor de leerling, maar ook voor de begeleider!
Een echte aanrader voor elk startend rijduo!

7. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Manueel

Hey Laura, dankjewel voor je fijne review! Super om te horen dat zowel jij als begeleider als de leerling er zoveel aan hadden. Heel fijn dat de gestructureerde aanpak en de video’s jullie echt geholpen hebben. Veel succes nog op (en naast) de baan! 🚗🙌

Saanut 5/5 tähteä

Manueel heeft ons echt op weg gezet naar een rijbewijs

Dit online leerplatform begeleidt je perfect om iemand veilig te leren rijden in het verkeer met filmpjes praktische oefeningen en handige tips ik kan het aanraden aan iedereen! Het is een ongelooflijke hulp om van chauffeur met ervaring te evolueren naar rijbegeleider met de juiste tips en aanpak.

19. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Manueel

Hey Luc, super blij dat we je hebben kunnen helpen bij het begeleiden! En dikke proficiat met het behalen van het rijbewijs van je leerling— mooi teamwork! 👏🚗"

Zeer tevreden hiervan

Zeer tevreden hiervan
Echt veel bijgeleerd en heeft me zeker meer zelfvertrouwen gegeven op de baan

5. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Manueel

Wat leuk om te lezen, Rhune — bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat we je konden helpen om met meer zelfvertrouwen de baan op te gaan. We wensen je nog heel wat veilige kilometers toe!

Handig

Handige videos.
Mooi opgedeeld en makkelijk om specifieke info terug te vinden.

28. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Manueel

Top, blij dat de video's duidelijk zijn! Bedankt voor je review 🙌

Zeer duidelijk allemaal

Zeer duidelijk allemaal. De uitleg gevolgd door de videoclips en de voorbeelden op de weg waren een grote hulp. Ben zeer tevreden!!

5. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Manueel

Heel fijn om te horen dat je tevreden bent, Sanaa, en dat de video's je geholpen hebben! Bedankt voor je review en veel succes nog!

Zeer duidelijke website

2. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Manueel

Hey Luc, top om te horen dat ons platform je zo goed ondersteunt bij het begeleiden van je leerling en gefeliciteerd met het rijexamen dat je leerling gehaald heeft! Bedankt voor je feedback en veel succes verder!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin