Vi fik klippet vores “vilde” Thujahæk
Vi fik klippet vores “vilde” Thujahæk. Hurtigt, effektivt og helt top!
Søde, rare mennesker, det lavet top arbejde til en super rimelig pris! Kan kun varmt anbefale dem.
Vi tilbyder professionel rengøring af flise- og træterasser, hækkeklipning, udførelse af små og store anlægningsopgaver og brolægning. Med fokus på, at levere et kvalitetsbevidst resultat og sikre at du som kunde er tryg igennem hele processen.
Helsingørsvej 7, 3480, Fredensborg, Tanska
Vi fik klippet vores “vilde” Thujahæk. Hurtigt, effektivt og helt top!
Verdensklasse service udover det sædvanlige. I denne omgang var formålet at gøre have-område sommerklar. Højtryksspuling af sten samt terrasse. Johan er professionel, grundig og pålidelig. Møder op til aftalt tid, og imødekommer mere end efterspurgt, til en konkurrencedygtig og fair pris. Tusinde tak for endnu et flot resultat. Vil klart anbefale Mangaards have og ejendomsservice til alle og enhver! Det vil man absolut ikke fortryde. :)
Vi har netop haft Johan til at ordne vores fliser i indkørsel og på terrasse. Der er kæmpe forskel på før og efter. Vi er meget tilfredse, og Johan var yderst informativ undervejs i hele processen.
Vi har fået den indkørsel vi ønskede os. De fineste detaljer og leveret til tiden. Højt humør og der blev taget fat.
Vi er meget tilfredse.
Johan har renset fliser og pudset mine vinduer flere gange. Han har leveret et perfekt arbejde til en konkurrencedygtig pris.
Jeg havde Johan på besøg for første gang den forgangne sommer. Det bliver absolut ikke sidste gang.
Johan kan klippe ned og rense alt i en have, han kan ordne fliser, og jeg ved, at han også pudser vinduer.
Det vil jeg også benytte mig af.
En meget ordentlig service, først med besøg og tilbudsafgivelse, derefter grundig og perfekt opgaveløsning.
Kan virkelig anbefales.
Har brugt Mangaards Haveservice båse til flise rens og lægning af terasse samt vinduespudsning.
Perfekt resultat, kan kun anbefales
Har brugt Mangaards to gange - hhv. mindre og en stor opgave. Alt udføres professionelt, til tiden og til aftalt pris. Dialog undervejs er hurtig og effektiv, ligesom evt. ændringer nemt tages med. Det bliver ikke sidste gang.
Johan har passe min have i hele 2024 og det er altid en fornøjelse at komme hjem til en veltrimmet have efter hans besøg.
Johan var en stor hjælp hos os! Kan kun give ham de varmeste anbefalinger!
Vi har brugt Mangaards Have- og ejendomsservice til forskellige opgaver i hus og sommerhus.
Johan & Co. kommer som aftalt, laver et godt stykke arbejde og går først, når de er færdige.
Derfor kan vi kun anbefale dem på det varmeste - vi har ihvertfald anbefalet dem til alle vores nærmeste.
Kompetent, ansvarsfuld, holder en aftale, konkurrencedygtig priser.
Kan kun være 5 stjerner.
Johan leverer virkelig et højt niveau af professionalisme og går altid den ekstra mil for at sikre, at man som kunde er tilfreds. Jeg fik alle mine sten i min gårdsplads rene og vinduerne pudset – resultatet var intet mindre end perfekt.
Han tog sig tid til at forstå mine behov og kom med en løsning, der passede perfekt. Det er sjældent, man møder en så dygtig og servicemindet gut i denne branche.
En helt igennem fremragende oplevelse – jeg kommer helt sikkert til at bruge Mangaards Have- & Ejendomsservice igen!