5 WEEKS with broken, rental CV ketel. Machine broke on 10th December, on first visit sensor was changed, and as it didn't help engineer said it's the control panel - will be ordered and someone will c... Näytä lisää
Nul sterren. bedrijf heeft nare werkwijze en komt zijn verplichtingen niet na.
Nul sterren. Ik huur een woning van een woningcorporatie. Het onderhoud van de technische installaties zou moeten worden verzorgd door Mampaey Dordrecht. Helaas heb ik met dit bedrijf alleen maar nare ervaringen. Vanaf begin huur werkt de verwarming niet goed. Dat is zelfs na jaren nog steeds niet verholpen. Mampaey vertikt het gewoon een onderzoek in te stellen naar waarom, en het probleem vervolgens op te lossen. Het enige dat ze wel doen, is labbekakkig een periodieke controle op de cv-ketel. En dat is maar één van de technische installaties. De ander, die voor ventilatie van de badkamer (zonder andere ventilatiemogelijkheden) zou moeten zorgen, werkt ook niet naar behoren. Mampaey negeert het bestaan van deze installatie. Hierdoor is er bij minimaal gebruik al een structureel vochtprobleem in de badkamer.
Voorts werkt Mampaey met het systeem van eenzijdig inplannen van afspraken voor periodieke controles. Handig voor Mampaey, dat wel. Maar niet handig als de klant weinig speelruimte in de agenda heeft.
Tenslotte komt Mampaey wel gemaakte afspraken over herstel van gebreken aan de verwarmingsinstallatie niet na. Waarom? Omdat de onderhoudsmonteur daartoe geen opdracht gekregen heeft. Sterk staaltje interne miscommunicatie.
Er wordt niet gereageerd op klachten hierover.
Dit alles betekent dat je als huurder die vanwege het onderhoudscontract van de verhuurder met dit bedrijf gedwongen bent en afhankelijk bent van de nukken en grillen van deze firma. En een aanzienlijk hogere energierekening hebt door een slecht functionerende verwarmingssysteem, for starters.
Ik raad deze firma absoluut af. Zeer onprofessioneel en onbetrouwbaar
ik had van te voren engerciewacht vond…
ik had van te voren engerciewacht vond ik onwijse kloote bedrijf.nu heeft sinds pas Mampeay het onder over genomen engerciewacht had de vorgi onderhoud aan mijn ketel.erg slecht gedaan.mampaey moest aantal onderdelen vervangen.terwijl eigenlijk engerciewacht moeten doen.mampaey was dik 20 minuten bezig geweest om de ketel opnieuw af te steilen.nee bent heel blij dat mampeay het over genomen heeft.
slecht bereikbaar, komen afspraken niet na.
Zeer slecht communicatie met dit bedrijf. Slecht bereikbaar. Wordt constant doorverbonden. Komen afspraken niet na.
Bijzonder slecht bedrijf
Bijzonder slecht bedrijf, de mensen die er werken zijn te dom een onderhoudsafpraak in te plannen, dit koste me een maand van mijn tijd en energie zonder resultaat, ik zou niemand aanraden met dit bedrijf zaken te doen, ze hangen de telefoon op, verbinden continue door, door beloftes die ze niet na komen, als een afspraak inplannen al niet lukt, hoe veilig is het dan door zo’n bedrijf je onderhoud aan je cv te laten uitvoeren??
Blijf ver weg van dit ondeskundige bedrijf vol onnozelaars.
Je kunt geen waardelozer bedrijf verzinnen dan Mampaey, klantenservice volledig nutteloos want weten niets en begrijpen niets, op talloze mails geen enkele reactie. Sturen een onbekwame monteur langs die beweert dat een ketel niet okay is (aangelegd door een gecertificeerd erkend bedrijf), is binnen 2 minuten weg en Mampaey wil wel even €50 rekenen.
Als je alleen maar onwetendheid, onnozelheid, ondeskundigheid en rommelarij zoekt contacteer dan Mampaey, wil je geen ellende maar vakkundige lui over de vloer doe het dan vooral niet.
Niet doen!
De vraag: wat ging er mis? Wat niet! Hebben een jaarcontract tot augustus 2026 en nu storing en dus geen warm water. Bellen voor een stroringsmonteur, zijn we al uit het systeem gehaald. Of wij eerst even contractbeheer willen mail om ons weer toe te voegen! Krijgen we uiterlijk deze week reactie. Doen geen enkele moeite voor je. Daarvoor ook al heel veel mis gegaan met dubbele facturen, kosten schrijven die niet gemaakt zijn… ver weg blijven van deze partij!
slechte service
slechte service, geen controle wel geld afschrijven! gaan dus per direct opzeggen.
Wat een walgelijk arrogant bedrijf is…
Wat een walgelijk arrogant bedrijf is dit!
We proberen een contract af te sluiten, hierop komt de langs monteur welke ziet dat de ketel uit 2021 en dat blijkbaar de rookgasafvoer niet (voldoende) gebeugeld is.
Hij kan geen onderhoud doen, maar zal met een offerte komen. Na 3 weken hier nog maar eens om gevraagd, komen ze met allerlei onzin vragen. Hierop hebben wij aangeven dat het om een paar beugels gaat zoals de monteur in zijn verslag heeft omschreven.
Nu 4 dagen later worden we uit het contract gegooid en wordt er 50 euro in rekening gebracht voor het bezoek.
ff serieus! we komen gewoon geld brengen hoor, maar heir nooit meer!
Onverwachte bezoek van een monteur…
Onverwachte bezoek van een monteur waarvan een afspraak niet bekend is…
Hij heeft netjes de afspraak en mijn prive info laten zien wat overeen kwam, jammer dat ik dus niet op de hoogte ben gesteld.
Ik ben huurder en toevallig was ik vrij maar ik heb nooit schriftelijk een brief gehad over een onderhoud afspraak aan de CV ketel. Ik heb natuurlijk ook direct gebeld met de woningbouw en die konden dit ook niet vinden.
Waarschijnlijk door de overname van energiewacht is er een miscommunicatie.
Zorg ervoor dat zowel verhuurder als huurder op de hoogte gesteld word.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf.
Dit bedrijf komt zijn afspraken niet na.
Ik heb een huurwoning en zit vast aan dit bedrijf,bij de eerste 2 afspraken zijn ze niet op komen dagen. Bij de 3de afspraak zijn ze wel gekomen, daarna is er een vervolg afspraak gemaakt om het probleem op te lossen . Dat is dus de 4de afspraak en wat denk je afspraak weer niet nagekomen. Ik ben er klaar mee ik ga nu een andere loodgieter inschakelen om het probleem op te lossen en de rekening ga ik proberen te verhalen bij Havensteder. Die heeft overigens wel zijn best gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen. Ik ben een huurder bij Havensteder en niet bij Mampaey, anders had ik de rekening zeker naar Mampaey gestuurd. Uiteindelijk is Havensteder verantwoordelijk voor de puinhoop van Mampaey. Ik hoop dat eind van dit jaar hun contract verloopt en dat ze er door Havensteder eruit worden gegooid. Ze zijn niet eens 1 ster waard.
Geen keuze anders wist ik het wel.
Tja we hebben weinig keuze aangezien we in een huurwoning wonen. De afspraak wordt steeds verzet. Het is nu al voor de derde keer verzet, deze keer voor het eerste ruim van te voren. Elke keer weer een andere smoes, zo ga je snel door je vrije dagen heen.
This is a criminal enterprise
This is a criminal enterprise. They continue to bill you when you cancel and then they threaten you with fines. Good luck trying to talk to anyone because they send you between THREE different numbers (Dordrecht, Haarlem & Rotterdam). Avoid these clowns at all costs and just use a local plumber for maintenance.
Slechte klantenservice
De monteur was heel vriendelijk en kundig. Ik zit echter al 6 weken te wachten op de factuur. Heb hiervoor gemaild, toen bleek de mail doorgestuurd te moeten worden. Na een paar dagen nog geen factuur ontvangen. Toen gebeld. Het keuzemenu is zeer onduidelijk en als je iemand aan de telefoon krijgt moeten ze je weer doorverbinden en kan niemand je helpen. Ik voel geen begrip en klantvriendelijk zijn ze niet. Blijft afwachten dus...heel irritant. Alsof ze hun geld niet willen krijgen.
Communicatie vrijwel onmogelijk. Klantonvriendelijk bedrijf. Betreft de maanden januari, februari en maart 2026
Communicatie vrijwel onmogelijk. Telefonisch ongeveer 45 wachten.
Gesprek blijft in vaagheden hangen. Geen tijd en. Wil opzeggen. Geen reactie. Aangetekende brief met opzegging, ook geen enkele reactie.
Wel een aanmaning ontvangen om 10 euro te betalen met 50 euro administratie kosten. Nooit eerder iets gehoord.
Dramatisch verloop..
Zit al 6 weken zonder vloerverwarming en warm water. Bel bijna dagelijks met deze gasten maar het is nog steeds niet opgelost. Meerdere keren last minute de afspraak afgezegd of dat ze ineens met een andere reden komen. Het is tot op heden nog niet opgelost. De monteurs zijn wel hartstikke vriendelijk maar die zijn nu ook al 3 x voor niks geweest omdat het niet goed is doorgegeven wat ze moeten oplossen.
Voorheen Energiewacht
Voorheen Energiewacht. Ik moest een paar keer zelf bellen voor een afspraak. Inmiddels Mampaey en de service is nóg slechter geworden. Laatste onderhoud is inmiddels twee jaar en 7 maanden geleden. Ik ga er van uit dat Mampaey contact met de klant opneemt en niet dat de klant zelf moet bellen voor een afspraak. Superslecht dus. Ik heb al een paar keer overwogen om over te stappen naar een ander maar heb dit uitgesteld omdat ik binnenkort van het gas af ga. Volgende maand ga ik van het gas af en zal mijn contract dus alsnog worden opgezegd.
Niet afgebelde afspraak
Voorheen was dit Energiewacht, toen altijd alles vlekkeloos. Nu is het Mampeay, meteen bij eerste jaarlijkse service afspraak niemand komen opdagen. Wordt 2 minuten buiten het tijdslot gebeld, waarbij zij de telefoon slechts 1x laten overgaan. Direct zelf terug gebeld. Blijkt dat de monteur sinds vanmorgen ziek is en er een nieuwe afspraak gemaakt moet worden. Aangegeven dat dit niet netjes is om dan pas halverwege de dag hierover half gebeld te worden.
Over Mampay ben ik meestal niet te…
Over Mampay ben ik meestal niet te spreken, ze zijn zeer moeilijk bereikbaar, er zijn telefonistes die alles behalve correct zijn en met sommige monteurs heb ik ook slechte ervaringen.
Maar vandaag kwam Namir, een monteur die verstand van zaken heeft, de reparaties goed heeft uitgevoerd, vriendelijk is en alles keurig heeft opgeruimd. Niets dan lof voor deze man!
Nieuwe cvketel.
Aanvraag gedaan voor nieuwe cvketel.
Na een paar dagen contact gehad goed gesprek gehad kreeg direct een goede offerte.
Alles werd snel geregeld en binnen tweeweken een nieuwe cvketel gehad.
Een zeer vriendelijke monteur die plezier in zijn werk had.
Werd keurig gewerkt.
Ben super tevreden.
Very sad company
Very sad company, they never send info that they would fuse with the maintenance company I had my service contract with. Old engineers came and checked for service maintenance. And a month later they send a last reminder that I have an open unpaid invoice which a never received, nor did we know why the invoice and it was never told what materials they used during the checkup. So very lousy and poor communication. After sending mail, we got an reply full of assumptions. Anyway I am going tot break the contract with them, I don't like get confronted with and last warnings about things I have no notice from.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.