selve køb og modtagelse af det valgte strikkekit gik lige efter bogen, men det bør fremgå af varebeskrivelsen at opskriften er på norsk da det kan give mange problemer.
Meget tilfreds med handlen. Lækkert garn. God pris. Garnet skulle bestilles hjem. Da der var tale om mange nøgler i et dyrt cashmere garn, kunne butikken selvfølgelig ikke have alt hjemme i alle farve... Näytä lisää
En supergod strikkebutik. Jeg nyder at være i butikken og har købt meget lækkert garn. Der er altid en hyggelig atmosfære og der er altid hjælp at hente. Jeg nyder også strikkecafeen hver 14.... Näytä lisää
Glad kunde :-) Dejligt udvalg, nemt at finde rundt på hjemmesiden og ordren kom i nærboks allerede dagen efter. Den lille detalje med at man kan finde tilbage til hvem hos jer, der har kontrolleret... Näytä lisää
Mamas store drøm var at åbne en garnbutik, med fokus på anvendelighed og kvalitet, til fornuftige priser. Bæredygtighed er også et fokus område, ligefra du modtager dine nye varer, der er pakket i genbrugsplast, til selve garnet, der ikke er udsat for nogen kemisk behandling før indfarvning. Vi tænker på miljøet, så derfor bruger vi ikke papir på faktura, den får du på mail.
Ringstedgade 8, 4700, Næstved, Tanska
- kontakt@mamasgarn.dk
- mamasgarn.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hurtig levering og god opskrift 😉
Rigtig lækkert garn
Rigtig lækkert garn, stort udvalg, nem og overskuelig hjemmeside, fair priser samt hurtig levering… perfekt😍😍😍😍😍
Glad kunde :-)
Glad kunde :-)
Den lille detalje med at man kan finde tilbage til hvem hos jer, der har kontrolleret kassens indehold, er altså god stil. I kan være sikker på at jeg vender tilbage.
Kommer hurtig med posten
Garn og opskrift var så fint
Garn og opskrift var så fint, var lidt ærgerlig over at farven på opskriften ikke var den samme som den leverede, men den farve kunne ikke bestilles. Resultatet er blevet godt, og man ser jo ikke de to ting sammen, så alt i alt en god oplevelse. Leveringstiden var lidt lang, dog OK.
Skrev at jeg ønskede bestemt lot nr
Skrev at jeg ønskede bestemt lot nr, så indfarvningen passede til det garn jeg allerede havde købt. Fik desværre ikke det ønskede. Øv
det var bare en god og posetiv oplevelse
den var bare perfekt og god hjemmeside hvor vi bestilte varen
Herligt med jeres koncept
Herligt med jeres koncept. Gode produkter og hurtig ekspedition.
Bestilte gerne mandag og fik det…
Bestilte gerne mandag og fik det leveret tirsdag, super hurtig.
Fin og hurtig ekspedition
Fin og hurtig ekspedition
Selv da pakken nr 2 gang forsvandt i forsendelse. Gav efterlysning hurtig resultat
Hurtig levering 😊
Super oplevelse
Super oplevelse, jeg havde et problem med strikkeopskriften og skrev en mail til mamasgarn, der gik under en time så blev jeg ringet op og fik professionel hjælp, det er da en service ud over alle grænser👍🏻

Vastaus yritykseltä Mamasgarn
Fin service og hurtig levering
Fin service og hurtig levering. Handler der gerne igen

Vastaus yritykseltä Mamasgarn
Rigtig hurtig levering fint pakket ind…
Rigtig hurtig levering fint pakket ind glæder mig til at k9mme igang med projektet