Fra Valby til udkants Danmark på kun 2 dage som lovet Og glem ikke de gode priser det er ikke sidste gang at Mal og Spar er stedet hvor man handler maling.

Super oplevelse. Første gang bestilte jeg sent om aftenen, morgenen efter ringede de og spurgte, om de måtte komme forbi med varerne. Næste gang bestilte jeg kl. 9 og blev ringet op 30 min efter og fi... Näytä lisää

Fantastisk købsoplevelse Jeg bestilte noget maling onsdag aften, som ellers var udgået andre steder. Jeg bestilte til pakkeshop. Torsdag formiddag ringer Mal og Spar, om de må levere det på min adres... Näytä lisää

Vi stod og skulle bruge forskellige materialer 07.07.2023, og fik besked fra Mal & Spar om, at det ville blive leveret d. 08.07.2023, hvilket ville skubbe hele projektet til weekenden efter. Ved henve... Näytä lisää

1. Harrastukset & Käsityöt

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Kvalitets produkter til priser der gør at alle kan male og spare penge til et flot resultat. Find din farve og maling til dit næste maler projekt på MalOgSpar.dk

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Dårlig service.

Har handlet en del hos Mal og spar. De har altid været super hurtige til at sende varerne samme dag.
Men denne gang, blev varerne ikke sendt samme dag, tværtimod, på 3. dagen er de stadig ikke sendt, det bliver måske i dag? Men den har da være pakket samme dag de modtog ordren? Flot.
Bestilte i god tid, for at kunne have malingen til weekenden, men det kan jeg da glemme alt om.
Samtidig skal nævnes, at de tager hele 89 kr. for at sende til GLS pakkeboks, og man kan ikke vælge andet.
Sidste gang jeg har handlet hos dem, det er for useriøst.

11. maaliskuuta 2022
Mal & Spar-logo

Vastaus yritykseltä Mal & Spar

Kære Kai Tora Ken,

Jeg er virkelig glad for at du har handlet hos os flere gange.

Jeg er rigtig ked af at læse, om den oplevelse du har haft, med bestilling af maling hos os.
Det er desværre været en menneskelig forglemmelse at din pakke ikke kom afsted, det beklager vi mange gange.
Din maling går fra os i dag som lovet så du burde have den i morgen.
Med hensyn til fragten er de priser steget gevaldigt henover det seneste år, derfor er fragten steget på levering.

Mvh
Peter
Mal & Spar

Fantastisk købsoplevelse

Fantastisk købsoplevelse
Jeg bestilte noget maling onsdag aften, som ellers var udgået andre steder. Jeg bestilte til pakkeshop. Torsdag formiddag ringer Mal og Spar, om de må levere det på min adresse inden for et par timer. Ja tak! Det var fantastisk service, og det reddede lidt af tidsplanen for mit byggeprojekt.

16. syyskuuta 2021

God oplevelse.

Hurtig levering, gode tilbud og god kundeservice 😊👍🏻
Kan varmt anbefales.

15. maaliskuuta 2021

HURTIGSTE LEVERING NOGENSINDE

HURTIGSTE LEVERING NOGENSINDE, endda i weekenden!!
Bestilte fredag eftermiddag, og har netop modtaget pakken lørdag formiddag. IMPONERENDE!
Kommer klart tilbage :-)

27. helmikuuta 2021

Kan varmt anbefale

Kan varmt anbefale! Rigtig god kunderservice, høflige - og de leverer selv og meget hurtigt i København. Dejligt!

18. tammikuuta 2021

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales, er nu anden gang jeg har brugt dem, 1gang bestilte jeg en aften, og ankom næste formiddag.
Anden gang jeg bestilte, var der en transportskade på den ene bøtte, sendte billeder til dem som dokumentation, og forberedte mig på at skulle kæmpe lidt for en ny, men havde dem i røret knap 15 min efter, og problemet blev løst prompte, og en meget beklagende peter.
Det er en service jeg sjældent har oplevet.
Kan kun anbefales, og på ingen måde sidste gang at jeg handler der👍

12. tammikuuta 2021

Super oplevelse

Aldrig har jeg oplevet så hurtig levering. Bestilte div. malervarer om aftenen og næste formiddag modtog jeg det hele. Personligt leveret.
En rigtig positiv oplevelse som jeg kun kan anbefale.
Derudover er det billigt.

22. joulukuuta 2020