Kan klart anbefale firmaet
Kan klart anbefale firmaet, de er super flinke og cool og laver et pålideligt stykke arbejde, jeg har fået plantet ny liguster hæk, de har lavet en ny havelåge og monteret den for mig samt generel service her i Tranbjerg
Malling Multiservice – din lokale anlægsgartner i Horsens, Skanderborg og omegn - Vi vedligeholder både have og hus for private, virksomheder og boligforeninger - Alt fra græsslåning, hækklip og belægning til snerydning og vinduespudsning - Mere end 15 års erfaring med ejendomsservice og grønne arealer - Skræddersyede aftaler – fast vedligehold eller enkeltopgaver - Vi dækker et bredt område i Østjylland – bl.a. Horsens, Skanderborg, Odder og sydlige Aarhus
Horsensvej 67, 8660, Skanderborg, Tanska
Vi har i Malling Dampmølle for 3. år i træk haft et virkelig godt samarbejde med Malling Multiservice og kan uden tøven anbefale dem til både private og virksomheder. De arbejder seriøst, holder deres aftaler og leverer et resultat, hvor kvaliteten tydeligt er i fokus.
Vi har blandt andet brugt dem til vintertjeneste, hvor arbejdet altid er blevet udført hurtigt og grundigt. Samtidig er priserne fair, og man mærker tydeligt, at de har stor erfaring med både anlægsgartnerarbejde, snerydning, saltning og generel ejendomsservice.
Det hele fungerer gnidningsfrit, og kommunikationen er klar og behagelig gennem hele forløbet.
Hvis du mangler en lokal og pålidelig samarbejdspartner til udendørs vedligeholdelse og service året rundt, er Malling Multiservice bestemt værd at vælge.
👏 En klar anbefaling fra os!

Vastaus yritykseltä Malling Multiservice
Hurtig og effektiv. Udførte det arbejde vi aftalte. Ryddede op efter sig. Glad og tilfreds!

Vastaus yritykseltä Malling Multiservice
Malling Multiservice stod for græsslåning hos mig, og det var en rigtig god oplevelse. De var professionelle, grundige og ryddede pænt op efter sig. Haven ser velplejet ud, og kommunikationen var nem og venlig. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen.

Vastaus yritykseltä Malling Multiservice
Er super tilfreds med Malling Multiservice, de har de sidste to år løbende afviklet vintertjeneste og grønt pleje/ejendomsservice for mig og min far hvilket vi har været super tilfredse med. Og som vi ønsker at fortsætte med i fremtiden. Kan klart anbefale Malling Multiservice

Vastaus yritykseltä Malling Multiservice
Martin fra Malling multiservice har lavet flere forskellige opgaver hos os, og har løst opgaverne til perfektion så Tusind tak for en god service🙏😘
Kan klart anbefale Malling multiservice til diverse opgaver.
Vh lars

Vastaus yritykseltä Malling Multiservice
Har fået skiftet til vinterdæk hos Martin. Super god service, godt humør og god til at fortælle hvis noget snart skal skiftes, uden at lægge pres på at det skal ske nu.
Bedste anbefalinger her fra 👍🏻👍🏻

Vastaus yritykseltä Malling Multiservice
Vi kan klart anbefalede malling Multiservice som Allround anlægsgartner. Vi har benyttet hans virksomhed i over et år nu. Hen over sommeren har de passet og plejet vores ejendomme i Skanderborg og Horsens til perfektion. Altid kanon godt arbejde og serviceminded.

Vastaus yritykseltä Malling Multiservice
holder aftale, prisen fin. Men arbejdet ikke så fint, har ødelagt planter i haven i forbindelse med beskæring af æbletræ.

Vastaus yritykseltä Malling Multiservice
Super god oplevelse med hækklipning
Tak for service og skarp pris og en fast aftale fremadrettet til Martin!

Vastaus yritykseltä Malling Multiservice
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.