Gode beautyblendere. Fedt de er foundationfarvede fra start. God hurtig ekspedition. Som er noget af det vigtigeste ved onlinesalg. Allerede dagen efter købet, var de på vej

1 stjerne for at skrive til mig efter den første rykker da jeg ikke og stadig ikke har modtaget mine bestilte varer fra 35/5 😤 Og varerne er betalt !

Jeg har købt deres clip in seamless hair extensions og det er den bedste investering jeg længe har gjort mig. Waaaow en kvalitet det helt imponerende blødt, smukt og fyldigt og vigtigst af alt nemt... Näytä lisää

1. Kosmetiikkaliike
  2. Kosmetiikkamyymälä
  3. Hiustenpidennykset
  4. Hiustuotemyymälä
  5. Kauneus- ja terveysmyymälä

Trendbaseret beauty og accessories du ikke finder andre steder. Malilou Beauty tilbyder de lækreste produkter, der med innovative formler og trendbaseret produkter gør det nemt for dig at være med på de nyeste trends i beauty verden.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Gode beautyblendere

30. huhtikuuta 2024

Køber altid lenina renseservietter her

Køber altid lenina renseservietter her. De er super gode. Har lige fået en gave med i mit seneste køb :-) ( makeup pensler ) er super tilfreds. Har også købt de fine perler og sten til ansigtet mm. Hurtig levering. Kan anbefales.

6. tammikuuta 2024

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt! Jeg har efterhånden brugt “the hair growth spray” i et par måneder, og jeg stopper ikke igen. Nemt at påføre og giver vilde resultater. Tykkere og meget sundere hår, samt en flot hårlinje.

14. joulukuuta 2023

IKKE bestil the hair growth spray

IKKE bestil the hair growth spray, det virker ikke en skid!!!!!!!!!!!! Føler mit hår har taget skade, så ikke købe det!!!

19. lokakuuta 2023

Hej Kia,

Vi er enormt kede af at du ikke har taget kontakt til os, så vi sammen kunne undersøge, hvad din dårlige oplevelse af produktet skyldes. Vi har udelukkende fået positiv feedback på vores Hair Growth Spray, og produktet indeholder ingen ingredienser, der decideret kan skade håret. Vi er kede af din dårlige oplevelse, og endnu mere ked af at vi ikke har fået muligheden for at finde en løsning.

- Malilou Beauty

Bestilte mut produkt og det kom…

Bestilte mut produkt og det kom virkelig hurtigt, ikke sidste gang jeg handler her

1. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Malilou Beauty

Kære Maja, tusind tak for din anmeldelse og vi vil glæde os til at se dig hos os igen :)

Hurtig

Hurtig ekspedition, og nem måde at handle på

1. elokuuta 2023

Det er vi enormt glade for at høre! Tusind tak <3