Havde rådgivningsmøde med Camilla Fynne og det var fagligt på et højt niveau og sparede os får en del forkerte løsninger og spild af tid. Stor ros herfra. Selve websitet har brug for forbedring, da de... Näytä lisää
Fem stjerner til Alex/alexander. - jeg stod med en opgave som absolut skulle færdiggøres idag. Min bestilling var forsinket pga nogle småfejl på deres lager. Men Alex var en stjerne og hjalp mig... Näytä lisää
Malgodt.dk er en ærlig forretning, der ønsker at give hver eneste kunde den bedste oplevelse. Derfor vil du altid opleve at der bliver taget god hånd om dine eventuelle spørgsmål inden bestilling, og naturligvis også efter du har bestilt. Malgodt.dk er startet af Kresten Kjær Larsen og Lars Nørgaard i 2010. Målet har hele tiden været at yde den bedste service kombineret med at sælge den bedste maling. Vi er stolte af vores forretning, og vi håber at du vil give os chancen for, at vise dig hvorfor.
Erhvervsvej 25, 2610, Rødovre, Tanska
- 42 618 618
- info@malgodt.dk
- malgodt.dk
Malingen er god
Malingen er god. Hurtig og sikker forsendelse. Hvad kan man forlange mere - det skulle da lige være forretningen i Frederiks Allè. Der kunne man altid få gode råd, vare- og farveprøver samt hurtigere levering, hvis man har brug for maling her og nu.
Hurtig levering og god kunderservice
Super service
Jeg bestilte linoliemaling på nettet
Jeg bestilte linoliemaling på nettet, kort efter fandt min mand den dåse maling vi havde, men ikke kunne finde, jeg kontaktede Malgodt.dk de slettede straks ordren, fin service. Vi handler helt sikkert hos dem næste gang.
Hurtig Levering :-)
Hurtig
Hurtig, korrekt og sikker levering. Hjemmesiden og fakturaen er nem og overskuelig at finde rundt på. En ren fornøjelse.
Super service og produkt
Super service og produkt
Der altid hurtig levering og god forklaring om produkterne
Muchas gracias
Altid god service hos Malgodt.
Hurtig levering🙌💪
Hurtig levering - nemt at bestille 🙌
Jeg anbefaler andre, at bruge Malgodt næste gang der skal males.
Mvh.Stine Ebbe Bonde Nykøbing Falster
Altid super betjening
Altid super betjening , rigtige gode varer og hurtig levering
Sender ikke samme dag
I lover at pakke og sende samme dag, hvis ordren modtages inden deadline, MEN det sker ikke. Se at få indhentet hvad I er bagud os sørg fremadrettet for at holde hvad I lover.
mvh Per
Hurtig levering dejligt👍👍👍