Jeg bestilte linoliemaling på nettet, kort efter fandt min mand den dåse maling vi havde, men ikke kunne finde, jeg kontaktede Malgodt.dk de slettede straks ordren, fin service. Vi handler helt sikker... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Havde rådgivningsmøde med Camilla Fynne og det var fagligt på et højt niveau og sparede os får en del forkerte løsninger og spild af tid. Stor ros herfra. Selve websitet har brug for forbedring, da de... Näytä lisää
Malingen er god. Hurtig og sikker forsendelse. Hvad kan man forlange mere - det skulle da lige være forretningen i Frederiks Allè. Der kunne man altid få gode råd, vare- og farveprøver samt hurtigere... Näytä lisää
Fem stjerner til Alex/alexander. - jeg stod med en opgave som absolut skulle færdiggøres idag. Min bestilling var forsinket pga nogle småfejl på deres lager. Men Alex var en stjerne og hjalp mig... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Malgodt.dk er en ærlig forretning, der ønsker at give hver eneste kunde den bedste oplevelse. Derfor vil du altid opleve at der bliver taget god hånd om dine eventuelle spørgsmål inden bestilling, og naturligvis også efter du har bestilt. Malgodt.dk er startet af Kresten Kjær Larsen og Lars Nørgaard i 2010. Målet har hele tiden været at yde den bedste service kombineret med at sælge den bedste maling. Vi er stolte af vores forretning, og vi håber at du vil give os chancen for, at vise dig hvorfor.
Yhteystiedot
Erhvervsvej 25, 2610, Rødovre, Tanska
- 42 618 618
- info@malgodt.dk
- malgodt.dk
Information og leveringstid på bestilte…
Information og leveringstid på bestilte vare, der gået over en uge siden jeg bestilte vare, jeg venter stadige på at kunne hente dem. Den ene vare var ikke på lager i Rødovre men på et andet lager, de ville sende varen den 26 november, vi har den 2 december i dag og jeg har stadig i modtaget mail på at jeg kan hente de varer som jeg har bestilt.

Vastaus yritykseltä Malgodt.dk
Super hurtig til god pris.
Kvalitet maling samt hurtig levering
God service og hurtig levering
Forfærdelig firma
Forfærdelig firma. Og deres producent
Jeg har købt et set epoxy til vores nylagt Newyorkergulve vi har overholdt alle forskrifter i forhold til beskrivelsen af dette produkt i Samarbejde Med Mal godt hele gulvet er slebet Og primet Og malet nu. Selve lakken skaller af flere steder. Malgodt vil ikke Gøre noget og har bare smidt bolden til producenten. De gør heller ikke noget løber bare om hjørnerne med en Ligesom mal godt. Forfærdelig produkt forfærdelig firma kan slet ikke betale sig at bruge dette. Har nu været i gang i to måneder+
Dette er dem mal godt samarbejder med
🛑🛑Eradur ApS Crowe Horwath, Rygårds Allé 104, 2900 HELLERUP Fup fup fup. 🛑🛑
Svar på på det I siger.
I og procenten har trukket den i et halvt år. 😡
I sælger til private.
Og det bliver lavet af private.
Men I frasiger jer alt. Skam jer. 👎

Vastaus yritykseltä Malgodt.dk
God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet og hurtig levering. Konkurrencedygtige priser.

Vastaus yritykseltä Malgodt.dk
Varen var alligevel ikke på lager
Varen var alligevel ikke på lager. Ordren blev derfor annulleret. Malgodt udbeder sig en trustpilot vurdering; det bliver vel i så fald 3 stjerner?
Fin pris og aflevering
Fin pris, fin aflevering med god opfølgning. Glæder mig til at komme igang med den 'magnetiske maling'.
God og kvalitet male glans 20 👍og god…
God og kvalitet male glans 20 👍og god service
Rigtig god service
Rigtig god service . En sød dame ringede og oplyste mig om at jeg ( ved en fejl) havde oplyst afhentning langt fra hvor jeg bor hvilket hun ændrede . Fik min pakke sagen efter 👍
Bestilling kom allerede dagen efter
Bestilling kom allerede dagen efter, skal helt klart har spartel maling igennem jer når vi i det nye skal renovere hele vores hus
Hurtig levering og dejligt produkt at…
Hurtig levering og dejligt produkt at male med. Resultatet er blevet så fint.
Det var lige den farve jeg skulle bruge.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.