1. Maalari
  2. Airbrush-palvelut
  3. Rakennusyhtiö
  4. Jätteidenkuljetuspalvelu

🏆 Årets Maler 2025 👉🏼 Finalist til årets håndværker for 5. År i træk 🎨 Eksperter i fuldspartling • filt • maling 📍 Dækker Hele Sjælland 💬 Skriv for gratis tilbud – ingen kvaler, når Banditten maler! Hvis du er på udkig efter en maler og du skal have udført indendørs eller udendørs malerarbejde på Sjælland, så skal du selvfølgelig have fat i os! MalerBanditten har udført utallige af tilfredsstillende maleropgaver på hele Sjælland. Med en bred skare af tilfredse kunder og anbefalinger leverer MalerBanditten effektive og ordentlige maleropgaver. Vi har sans for kvalitet og et skarpt øje for detaljen. Vi gør os umage med vores arbejde, og går ikke før du er tilfreds. VI MALER FOR PRIVATKUNDER, ERHVERVSKUNDER & BOLIGFORENINGER! MalerBanditten rådgiver og gør en stor indsats for at farverne spiller sammen udvendigt, såvel som indvendigt. Farverne bør passe til husets arkitektur og samtidig være i balance med de mennesker der færdes i det. Vi står for et professionelt og grundigt malerarbejde i dit hjem eller på dit kontor. Vi tilbyder: Rådgivning Flot finish Fair priser Grundigt malerarbejde Sans for detaljer Professionel faglighed Maleropgaver i alle afskygninger Kontakt os i dag for et gratis & uforpligtende tilbud!

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Faglig stolthed gør forskellen.

Abdu er meget grundig, detaljeorienteret og sætter sin faglighed utrolig højt. Derfor har jeg altid haft fuld tillid til at lade Malerbanditten varetage maleropgaver, fordi jeg ved, at resultatet bliver helt i top – hver eneste gang.

19. maaliskuuta 2026

Jeg kan altid regne med Abdu

Jeg kan altid regne med Abdu. Der leveres hver gang og til tiden. Derudover så er han en mand, som står inde for sit håndværk. Jeg har brugt ham 7 gange indenfor de seneste 12 måneder og jeg kommer helt sikkert til at bruge ham igen. Imødekommende, konkurrencedygtigt og væsentlig bedre end de fleste malere jeg tidligere har arbejdet med. Der er langt imellem helligdage!

27. helmikuuta 2026

FANTASTISK.- intet mindre

Fantastisk oplevelse at bruge Malerbanditten. Han har lavet det fineste arbejde på vores badeværelse. Meget venlig, pligtopfyldende og ærekær i sit arbejde. Bedste kvalitet leveret hos os. TAK🙏🏻
Glæder os til resten af huset skal laves.- helt klart malerbanditten som skal lave resten.

4. marraskuuta 2025

Hold dig langt væk

Han holder ikke aftalerne og tager x3 overpris

1. marraskuuta 2024
Malerbanditten-logo

Vastaus yritykseltä Malerbanditten

Hej Kia.
Vi kan desværre ikke identificere dig, som kunde hos MalerBanditten.
Vi har via Trustpilot bedt om yderligere oplysninger for, at kunne undersøge sagen, men har ikke modtaget nogen respons.

Vores verificerede kundeanmeldelser kan ses på Google og Anmeld-Håndværker.

Mvh.
MalerBanditten

Holder ikke sine aftaler

Ham kan du slet ikke stole på. Han vil gøre alt for at det bliver så dyrt som muligt samt holder slet ikke aftaler.

31. elokuuta 2024
Malerbanditten-logo

Vastaus yritykseltä Malerbanditten

Hej Dutti.
Vi kan desværre ikke identificere dig, som kunde hos MalerBanditten.

Vores verificerede kundeanmeldelser kan ses på Google og Anmeld-Håndværker.

Mvh. MalerBanditten