Malerfirmaet Abrahamsen ApS Arvostelua 22

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

De bedste anbefalinger til Casper Abrahamsen herfra. God kommunikation før og under arbejdet og et flot resultat. Lars &Hanne

Saanut 4/5 tähteä

Casper var hurtig til at svare, og hurtig til at tage ordren ind. Der var rigtig god kontakt op til, og selve arbejdet blev også udført hurtigt. Vi er meget tilfredse med både proces og resultat.

Saanut 5/5 tähteä

Super flot arbejde til aftalt pris og tid. Kan anbefale Casper hvis du skal have lavet et godt stykke malerarbejde .

Yrityksen tiedot

1. Maalari
  2. Maalaaminen

Yrityksen kirjoittama

Malerfirmaet Abrahamsen ApS tilbyder alt indenfor malerfaget. Eksempel: Spartelarbejde Opsætning af tapet / filt / væv Maling af lofter / vægge / træværk Maling af facader

4,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

De bedste anbefalinger til Casper…

De bedste anbefalinger til Casper Abrahamsen herfra.
God kommunikation før og under arbejdet og et flot resultat.
Lars &Hanne

3. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Abrahamsen ApS

Tusind tak. Det er jeg glad for at høre :)

God kommunikation

God kommunikation, aftaler overholdt og rigtigt pænt arbejde. Kan anbefales!

27. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Abrahamsen ApS

Det er vi super glade for at høre :)

Fint malerarbejde

Fint malerarbejde. God kommunikation med firmaet, og overholdelse af alle aftaler.

8. elokuuta 2025

Saanut 4/5 tähteä

Hurtig udførelse og god kommunikation

15. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Abrahamsen ApS

Det er jeg super glad for at høre. Mange tak :)

Godt arbejde.

Godt arbejde, overholdt tidsplanen, føler at have fået fuld valuta for pengene, vil også bruge dem næste gang.

29. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Abrahamsen ApS

Det er vi meget glade for at høre. Tusind tak :)

Fremragende service og resultat

Fremragende service og resultat - stor anbefaling herfra.

31. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Abrahamsen ApS

Vi siger mange tak. Det er vi glade for at høre :)

Malerfirmaet Abrahamsen

Vi har haft fornøjelsen af at bruge [Malerfirmaet Abrahamsen til at udføre malerarbejde i vores hjem, og vi kan kun give dem vores varmeste anbefaling. Fra start til slut var oplevelsen professionel, effektiv og yderst tilfredsstillende.

18. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Abrahamsen ApS

Det er vi super glade for at høre. Mange tak :)

Saanut 5/5 tähteä

Fra start til slut en rigtig god…

Fra start til slut en rigtig god oplevelse. Alt var som aftalt og arbejdet var 10/10. Fuld tillid og vil anbefale til alle.

20. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Abrahamsen ApS

Det er vi super glade for at høre :)

Super flot malerarbejde

17. elokuuta 2024

Flot arbejde

Flot arbejde, og pålidelig!

28. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Abrahamsen ApS

Det er dejligt at høre :)

Bedste anbefalinger her fra

Bedste anbefalinger her fra
Hurtigt respons
Godt arbejde udført
Troværdig firma

18. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Malerfirmaet Abrahamsen ApS

Tusinde tak for de pæne ord. Det sætter vi pris på. :)

Flot arbejde

Flot arbejde. Er meget tilfreds med det færdige resultat.

5. heinäkuuta 2024

Det er vi glade for at høre :)

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin