En dyr og skuffende oplevelse – hold jer væk, især hvis I er i modebranchen Vi har nu været tilknyttet Make Influence i 11 måneder – og det har desværre ikke genereret et eneste salg. Det mes... Näytä lisää
Jeg sidder med ansvaret for alt samarbejde med Influencerer for en større virksomhed, der bruger jeg dagligt Make Influence's platform til mit arbejde. Det er dejligt overskueligt og vi har haft rigti... Näytä lisää
Trækker penge trods inaktive kampagner. Følger heller ikke op. Vi forsøget at sende en mail for måneder siden for at proklamere, at vi var utilfredse med at de blev ved med at trække penge. Si... Näytä lisää
Vi har været meget tilfredse med at bruge Make Influence og deres platform og netværk. Det er fantastisk at man kan se sine salg med det samme og hele tiden have et godt overblik over hvem der... Näytä lisää
Make Influence er en influencer marketing platform der skaber forbindelser mellem virksomheder og influenter.
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Jeg har nu arbejdet med Make Influence i snart 2 år og jeg er så imponeret over hvor god de klarer sig og hvor hurtigt de er vokset på de to år.
De har gode samarbejdspartnere og det hele spiller så fint og nemt.
Jeg er glad for mit samarbejde med dem.

Vastaus yritykseltä Make Influence

Vastaus yritykseltä Make Influence
Jeg er meget tilfreds med platformen og de kampagner de tilbyder.
Platformen er overskuelig og nem at finde rundt i.
Det er dog minus, når man prøver at få løst et problem man har oplevet, at der pludselig ikke svares tilbage.
Jeg har også oplevet at man pludselig ikke får svar fra dem man har indgået samarbejde med, der burde Makeinfluence gå ind og hjælpe.
Ind til videre kan jeg virkelig godt lig det, det bygget godt op og jeg kan finde alt hvad jeg skal bruge :-)
Dem som søger har beskrevet det godt, så man ved hvad man går ind til :)
Vi har endelig adgang til influencernes data! Som bureau har det været en besværlig proces at få indsigt i influencers, men det har Make Influence virkelig løst for os! Vi kan se målgruppe og antallet af visninger den enkelte influencer har.
Jeg er fuldt ud tilfreds med min oplevelse på Make Influence. Platformen er nem og brugervenlig. Du får adgang til at opbygge samarbejder med utrolig dygtige influencers. Teamet bag er dygtige og passioneret. Helt klart en platform du skal være på, hvis du benytter dig af influencer marketing