CORRECTIE: naar aanleiding van onderstaande review is alles super netjes opgelost, was geheel de fout van de post en niet van maison lab. Nogmaals bedankt! Vreselijk! Op 2 februari iets besteld, n... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Great service! The bag was not available elsewhere as this particular model was discontinued but my son really wanted the older, stronger, nicer version! It was so reasonably priced too. It arrived... Näytä lisää
Snelle levering. Alleen geen documenten bij levering. Wanneer ik probeer in te loggen op de website zegt hij verkeerd emailadres/wachtwoord, en bij wachtwoord vergeten herkent hij mijn e-mail niet. He... Näytä lisää
Yritys on vastannut
ik heb een account aangemaakt maar zie geen foto's van de kleding op de website en kan zodoende niet bestellen
Maison-lab.com is an online & offline outlet for designer brands at an average 70% discount on the original price, but with the service & look on a premium level. Fashionable & Affordable shopping for women & men. Every week we add new items, new collections and new brands to our site.
Woudstraat 5, 3600, Genk, Belgia
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Supersnel geleverd. En je betaald minder dan bij de reguliere winkels. İk ga hier vaker shoppen
Had kleding besteld welke ik moest helpen herinneren omdat na 2 weken nog niets verstuurd was. Na 2 weken de kleren ontvangen en een denham spijkerbroek was na 2 maanden al door. Denham zelf geeft levenlang garantie maar maison lab deed hier niet aan mee. Een tegoedbon voor 25 euro... hier 5 x contact over gehad want de toegestuurde code werkte eerst niet eens. hier vervolgens maar iets anders dan kleren voor besteld waarna ik na een paar dagen een half geschreven mailtje kreeg dat ze het moesten voorbestellen en hopelijk eind van de week ergens binnen hadden. Als ik de laatste bestelling binnen heb bestel ik hier niet weer.

Vastaus yritykseltä Maison Lab
Zeer tevreden over klantenservice ivm omruiling bij aankopen
Bestelde kleding snel geleverd voor een goede prijs. Echter, de kwaliteit van het geleverde valt tegen en is niet in overeenstemming met de gebruikelijke kwaliteit van Xandres.

Vastaus yritykseltä Maison Lab
Geen updates gehad over de bestelling wanneer die binnen zou komen. Toen kwam de bestelling eindelijk binnen. Zat de helft van de spullen die ik besteld had er nier bij

Vastaus yritykseltä Maison Lab
De jurk was erg dun en scheen door dus daarom terug gestuurd.
Jammer dat je zo hoge retour kosten moet betalen bijna 10 euro.
Je moet ook al verzendkosten betalen zo is je voordeel jurk wel duur geworden weg voordeel.

Vastaus yritykseltä Maison Lab
Altijd netjes verpakt, mooie kwaliteit, persoonlijk tintje. Enige puntje van kritiek is de retourservice. Jullie zijn nu groot aan het worden en een ander retourbeleid zou daar passend bij zijn

Vastaus yritykseltä Maison Lab
1 van de 3 producten geleverd.
Wel voor 3 betaald.
Ze gaan kijken of ze kunnen naleveren.
Nog geen oplossing/nalevering gehad.
Update: inmiddels een goede adequate oplossing gekregen, bedankt voor de prima klachtafhandeling

Vastaus yritykseltä Maison Lab
Goede kwaliteit en snelle bezorging.
Wel jammer dat mijn maat erg snel uitverkocht is.
Anders had ik veel meer gekocht.

Vastaus yritykseltä Maison Lab
Goede, betrouwbare (online) shop met veel keuze, goede prijzen en prima service.

Vastaus yritykseltä Maison Lab
Maison Lab is één van de betere webshops waar je goedkope koopjes kan doen .

Vastaus yritykseltä Maison Lab
Mooie merken voor een goede prijs kun je hier exclusieve kleding kopen mijn aankoop was 4 jeans van het merk Denham voor een fractie van de originele prijs

Vastaus yritykseltä Maison Lab
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.