Bookede online på få minutter
Bookede online på få minutter, og alt gik som aftalt. Dejligt med en fast pris på forhånd, så man ikke skal gætte på regningen. Huset var virkelig pænt gjort rent, da jeg kom hjem. Kan klart anbefales.
Hos Maids & Mates handler rengøring om mere end rene overflader. Vi tror på, at et rent hjem giver mere ro, mere overskud og mere tid til det, der betyder noget i hverdagen. Vi er et danskejet rengøringsfirma med base i Nordsjælland og hjælper private hjem i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vores mål er at gøre professionel rengøring enkel, gennemsigtig og tryg. Derfor arbejder vi med faste, baggrundstjekkede og forsikrede medarbejdere, så du møder de samme mennesker fra gang til gang og kan opbygge en tillidsfuld relation. Vi har gjort vores prismodel enkel. Du betaler en fast pris pr. rum, ikke pr. time. Det betyder ingen overraskelser på regningen, ingen vurderingsbesøg og ingen bindingsperiode. Du vælger blot, hvilke rum der skal rengøres, og hvor ofte vi skal komme, så klarer vi resten. Alle rengøringer udføres af et team på to personer, hvilket giver en effektiv arbejdsgang og tid til at levere et grundigt resultat. Vi arbejder diskret uden firmalogo på bilen, har naturligvis tavshedspligt og anvender svanemærkede rengøringsprodukter, som er skånsomme for både hjem, mennesker og miljø. Uanset om du ønsker ugentlig, 14-dages eller månedlig rengøring, er ambitionen den samme hver eneste gang: At levere en stabil, grundig og professionel rengøringsoplevelse, hvor kvalitet, tryghed og god service går hånd i hånd. Vi ved, at det kræver tillid at give andre adgang til sit hjem. Derfor gør vi os umage for at levere en service, du har lyst til at bruge igen og anbefale til andre. Hvis du har haft en oplevelse med Maids & Mates, vil vi sætte stor pris på, at du deler den her på Trustpilot. Din feedback hjælper os med hele tiden at blive endnu bedre.
Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Hele processen var overraskende nem. Jeg tastede bare mine rum ind, valgte en tid og fik hurtigt en bekræftelse. Ingen besigtigelse, ingen tilbudsrunder og ingen skjulte gebyrer.
Helt igennem fantastisk service .