MagnuTron Arvostelua 71

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Oplevelsen var fabelagtig, Mads kom og lavede den på stedet, og stod på mål for alverdens spørgsmål der omhandlede proceduren. Kan kun anbefales! Helt sikkert ikke sidste gang.

Det er muligt at købe specialbyggede PC'er, hvilket man ikke finder mange andre steder. Priserne er meget rimelige, og Magnutron er utrolig fleksible med levering. Jeg har benyttet deres service fler... Näytä lisää

Intelligent hjemmeside, der hjælper dig rigtigt fint gennem de mange valg man skal være opmærksom på, når man gerne selv vil opbygge sin nye computer! Oven i det, er priserne fint konkurrence dygti... Näytä lisää

Kommunikation, service og viden har været i toppen under hele processen med købet af ny PC hos Magnutron. Mads gør et fantastisk stykke arbejde og har været tålmodig med den bunke af spørgsmål jeg h... Näytä lisää

1. Pelipalveluntarjoaja
  2. Tietokoneet ja tarvikkeet

Skræddersyede computere bygget ud fra dine ønsker og behov.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Oplevelsen var fabelagtig

1. huhtikuuta 2025

Super god og professionel service!

Jeg har benyttet deres service flere gange nu – kan varmt anbefales!

3. toukokuuta 2025

Jeg søgte en gamer-computer til min søn…

Jeg søgte en gamer-computer til min søn til fødselsdagsgave. Blev anbefalet at prøve at kontakte Mads, og forklarede hvad den skulle kunne køre og prislejet. Mads fik sammensat et virkelig imponerende bæst af en maskine til sønnike. Han har været virkelig god til at forklare ting helt ned på noob niveau (mig), og har en helt utrolig tålmodighed overfor alle de tåbelige spørgsmål man kan have som mor der ikke forstår sig på computere. Mads er stadig rigtig sød til at svare på spg. efter vi har modtaget computeren, som desuden kom frem i helt perfekt stand med posten, og til tiden! Det eneste jeg var betænkelig ved var betaling forud, da jeg jo ikke vidste hvad Mads var for en. Men ved nu, at man kan stole 200% på ham, og han har virkelig bare styr på hans sh.t ! Ikke sidste gang jeg køber computer fra ham!

7. syyskuuta 2024

Fantastisk hjælp og kundeservice

kiggede efter et sted at få skaffet en selvbygget PC uden at skulle bygge den selv da jeg overhoved ikke kan finde ud af sådan noget, Mads hjalp mig igennem hvad jeg ledte efter og hvad mit budget var, han forklarede det hele så selv jeg kunne forstå det, og fik det hele til at koste mindre end jeg havde forventet.

Selv måneder efter jeg havde fået min PC hjælper han stadig og svare på spørgsmål jeg har, fantastisk kundeservive

20. tammikuuta 2024

Efter at have set anbefalinger på…

Efter at have set anbefalinger på Reddit, kontaktede jeg Mads angående en computer til at køre lokale AI-modeller. Jeg havde et bestemt budget i tankerne, og Mads var hurtig til at sammensætte de rigtige komponenter til mine behov.

Det, der virkelig imponerede mig, var Mads' tålmodighed. Jeg ville gerne have en brugt GPU, og han var helt med på idéen. Efter nogle måneder lykkedes det at finde en, og Mads byggede hurtigt computeren derefter.

Nu, et par måneder senere, kan jeg kun sige, at jeg er ovenud tilfreds. Computeren kører perfekt, og hele oplevelsen har været exceptionel.

Mads' passion for at levere kvalitet til en fornuftig pris skinner virkelig igennem. Hans kundeservice er i topklasse, og man kan mærke, at han virkelig går op i at gøre sine kunder glade.

Jeg kan varmt anbefale Magnutron til alle, der leder efter en skræddersyet computer. Kvaliteten, prisen og servicen er så god, at jeg næsten føler, jeg har fået for meget for pengene :D

2. toukokuuta 2024

Skræddersyet maskine til mine behov

Hos Magnutron har jeg nu for anden gang købt et ganske skræddersyet bæst af en maskine til arbejde med filmklipning og color grading af tunge videofiler såsom ARRIRAW og R3D i Davinci Resolve.

Jeg har i opløbet til begge køb haft en meget givende dialog med Mads Magnus omkring hvilke komponenter, der giver bedst mening til mine behov og jeg er landet et rigtig godt sted begge gange.

Så Magnutron er fortsat min favorable computer-udbyder - Prisen er konkurrencedygtigt og servicen er i topklasse.

Tak for hjælpen!

13. heinäkuuta 2023

Vi vandt i cs! YES!

Behagelig fyr, kaffen var varm og vi vandt i cs! Succes oplevelse

5. toukokuuta 2023
MagnuTron-logo

Vastaus yritykseltä MagnuTron

Den mest forvirrende lobby jeg længe har været i. Still much confused.

Fantastisk service, fantastisk maskine

Rigtigt god service oplevelse, med hurtig og tydelig kommunikation over telefonen med Mads, som havde god forståelse for mine behov og skræddersyede en maskine til mig. Jeg fik rigtigt god advisering omkring ideelle valg af komponenter, så jeg ikke betalte for noget jeg ikke ville kunne bruge ordentligt. Alle led af transaktionen derefter var upåklagelige, med levering til døren, hjælp med installation af yderligere komponenter, og nem betaling.

10. huhtikuuta 2023

Virkelig god service + ærlig rådgivning

virkelig god service, prof. god til rådgive samt finde en løsning der passer til en og ikke en løsning som han tjener ekstre på. virkelig ærlig fyr og nemt og snakke med. har fået samlet en pc til de næste flere år. men ved helt bestemt det skal ske hos ham igen og kører turen fra århus-kbh var det hele værd !

10. tammikuuta 2023

Kvalitets service

Kvalitets service, gennemført produkt og fantastisk sparring.
Fik skræddersyet en ny stationær efter mine ønsker, og så købte de endda min gamle PC også.
Bedste oplevelse hos en computer virksomhed indtil videre.

13. syyskuuta 2022

Virkelig god service

Virkelig god service! Det var virkelig hyggeligt at troubleshoote min computer. Hvis du har problemer med din computer eller skal have bygget en, vil jeg 100% anbefale MagnuTron. De har virkelig styr på deres stuff! :)

4. toukokuuta 2022

DK's Bedste PC-bygger!

Magnutron har indtil nu bygget 3 maskiner for mig - den ene kraftigere end den sidste, sat et RAID-system op, og repareret min gamle MacPro, hvis grafikkort døde.

Det er top-kval til professionelle video-folk - den varmeste anbefaling herfra!

21. joulukuuta 2021