Floraria Magnolia Arvostelua

751
TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Perfect! Nu e prima dată când trimit flori. Mereu au ajuns la timp, buchetele sunt exact ca in poza si comunicarea cu personalul întotdeauna a fost facila. Sunt cei mai buni si rapizi !

Saanut 5/5 tähteä

Experiența a fost fabuloasă de la început până la sfârșit! Personalul a fost extrem de drăguț, atent la nevoile mele și foarte prompt în tot ce am cerut. M-am simțit ca rasfatata din prima clipă. Reco... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

"Vă mulțumesc frumos! Suntem super încântați! Eu de calitatea serviciilor dumneavoastră și soția, pe lângă asta, este super încântată de frumusețea florilor!" Suntem super încântați de calitat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super profi! Sunt clientul florariei de 3 ani si e prima data cand comand online. Mi-ar placea sa pot selecta toate tipurile de flori disponibile atunci cand incerc sa configurez un buchet (nu p... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Yrityksen kirjoittama

Alege buchetul perfect. Comanda online buchete de flori cu livrare la domiciliu, in 2-4 ore oriunde in Romania. Buchete deosebite, flori de calitate superioara.

Yhteystiedot

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(751)

441 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

două probleme mari

două probleme mari

1) s-au șters comenzile vechi din istoric comenzi și a trebuit să introduc totul de la zero din nou în loc să dau "repetă"

2) nu aveam voie să scriu cu diacritice la câmpul de extra detalii??? (doar caractere alfanumerice sunt permise...)

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Floraria Magnolia

Vă mulțumim pentru feedback și ne pare rău pentru neplăcerile întâmpinate.
În ceea ce privește comenzile vechi din istoricul comenzilor, dorim să investigăm situația. Vă rugăm să ne trimiteți mai multe detalii despre această problemă la adresa de e-mail: office@magnolia.ro, pentru a putea verifica și identifica cauza.
Referitor la câmpul „extra detalii”, restricția privind folosirea exclusivă a caracterelor alfanumerice reprezintă o limitare tehnică actuală. Înțelegem însă importanța utilizării acestora și vom transmite sugestia dumneavoastră către echipa tehnică pentru analiză.
Apreciem faptul că v-ați făcut timp să ne semnalați aceste aspecte. Feedback-ul dumneavoastră ne ajută să îmbunătățim constant platforma noastră.

Ease of use

Website usor de navigat, o experienta buna in fiecare an.

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Floraria Magnolia

Vă mulțumim pentru recenzie și ne bucurăm că experiențele alături de noi sunt plăcute. Vă așteptăm cu drag de fiecare dată!

Saanut 5/5 tähteä

Multumesc frumos pentru sprijinul…

Multumesc frumos pentru sprijinul acordat!

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Floraria Magnolia

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucură foarte mult faptul că v-am putut îndeplini și atinge așteptările. Vă așteptăm și pe viitor cu drag!

Very easy to use

Very easy to use , straight forward , ordered flowers for my mums birthday online , me being in uk I ordered the flowers for Romania , 😁 awesome service lets hope the flowers get to my mum in time 🥰

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Floraria Magnolia

Thank you for your review! We are glad we could help you surprise a loved one and we hope to do this again soon. 😊

Super

Super! Multumesc :)

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Floraria Magnolia

Cu multă plăcere! Vă așteptăm cu drag și pe viitor. :)

Foarte bună experiența

Foarte bună experiența, usor de plasat comanda

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Floraria Magnolia

Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv! Ne bucurăm mult să aflăm că ați avut o experiență foarte bună și că procesul de plasare a comenzii a fost simplu și rapid. Vă mai așteptăm cu drag!

Saanut 5/5 tähteä

Totul a decurs perfect :) recomand cu…

Totul a decurs perfect :) recomand cu toata increderea ! Nota 10* pt seriozitate

1. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Floraria Magnolia

Vă mulțumim din suflet pentru recenzie și pentru încredere! Ne bucurăm că totul a decurs perfect și că ați avut o experiență plăcută alături de noi. Apreciem recomandarea și vă mai așteptăm cu drag!

Saanut 4/5 tähteä

They deliver way fewer flowers vs what…

They deliver way fewer flowers vs what they posted online. Not to mention bigger prices on 1 March.
Update: I’ve contacted the support team and they fix the issue fast, in the next day! Thanks.

1. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Floraria Magnolia

Thank you very much for your feedback. Please provide us with more details and the order number, so that we can take all the necessary measures. We look forward to your email at office@magnolia.ro. Have a nice day!

Saanut 5/5 tähteä

Foarte multumita ,firma foarte serioasa…

Foarte multumita ,firma foarte serioasa , atenta la detalii si pune clientul pe primul loc.Recomand

28. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Floraria Magnolia

Ne bucurăm că sunteți mulțumită de serviciile oferite și vă așteptăm cu drag și cu alte ocazii!

Saanut 5/5 tähteä

Cand am nevoie sa fac o surpriza cuiva…

Cand am nevoie sa fac o surpriza cuiva drag mie ,mereu apelez la Floraria Magnolia. Au o gama larga de flori ai de unde alege ,seriosi si punctuali!

1. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Floraria Magnolia

Vă mulțumim din suflet pentru încredere și pentru faptul că ne alegeți de fiecare dată când doriți să faceți o surpriză cuiva drag! 💐

Ne bucură enorm să știm că apreciați varietatea florilor noastre, precum și seriozitatea și punctualitatea echipei. Mesajul dumneavoastră este cea mai frumoasă recompensă pentru munca noastră.

Vă așteptăm cu drag și la următoarele surprize! 🌸

Saanut 5/5 tähteä

Excellent service and amazing people! Thank you!

I am always glad to comeback to Floraria Magnolia. They delivery the most beautiful flowers and the price is right. You get what you pay for! Amazing people and very professional service. Thank you, my dear friends!

21. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Floraria Magnolia

We are so glad for your review and for your appreciation! We are here for you when you need us.

Saanut 5/5 tähteä

Am gasit cu usurinta o varianta foarte…

Am gasit cu usurinta o varianta foarte frumoasa si accesibila de buchet de flori

21. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Floraria Magnolia

Ne bucurăm tare mult că ați găsit cu ușurință o variantă frumoasă și accesibilă de buchet de flori! 🌸 Vă mai așteptăm cu drag ori de câte ori doriți să faceți o surpriză specială.

Easy buying process

Easy buying process, straightforward

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Floraria Magnolia

Thank you for your review! We are here anytime you need.

Saanut 4/5 tähteä

Totul bine doar ca a ți trimis…

Totul bine doar ca a ți trimis felicitarea goală fără mesaj în ea. Vă rog când comandăm felicitare cu mesaj scris de mâna în ea să îl scrieți!
În rest o experiență frumoasă . Punctualitate , flori frumoase.

4. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Floraria Magnolia

Vă mulțumim pentru acest feedback și ne pare sincer rău pentru această situație. Vă rugăm să reveniți cu numărul comenzii pe office@magnolia.ro sau la telefon 0040759 031 085 pentru a putea verifica situația. Vă mulțumim anticipat!

Kind

Kind, helpful and quick.

16. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Floraria Magnolia

Thank you so much for your review! We are so glad to know that our team was helpful and managed to solve your request in a short amount of time. We hope to hear from you again soon!

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin