Magisk Børnebog Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Det var så sjovt at lave bogen til mit barnebarn👍 Nem at redigere, nemt at ændre billeder og indhold👍Den ankom rimeligt hurtigt og den levede mere end op til mine forventninger. Wau, den er flot ⭐... Näytä lisää

Det var relativt enkelt og hurtigt at redigerer og tilføje input og fotos til bogen - superflot materiale i hard-cover bogen og fin respons ved spørgsmål - leveringstiden var dog lidt lang men den k... Näytä lisää

Ugennemsigtig pris. Betal 60 kr for at få lov til at se om bogen overhoved er noget man vil have. Herefter en besværlig redigering af billeder, der ikke kører samme grafiske udtryk gennem hele bog... Näytä lisää

Det er blevet en hel fantastisk god historie og bogen er meget flot lavet. Prisen er også iorden med det gode resultat. Kan klart anbefales herfra.

1. Lastenkirjakauppa

Skab en unik personlig børnebog med AI, specielt til hvert barn. Lad en skræddersyet historie og fantastiske illustrationer blive til virkelighed.

Hyvä

Kaikki arvostelut

64 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Alt er perfekt ❤️

SÅ fin en bog - nemt og intuitivt at finde ud af. Let at lave egne rettelser - så bogen passer perfekt til det man skal bruge den til.

27. marraskuuta 2025

Ingen sammenhæng i billederne og kedelig fortælling

Kedelige fortællinger og billeder der varierer meget fra hinanden. Lavede en historie om 2 babyer og på nogen af billederne har de tænder og andre ikke, deres tøj skifter og samme med deres hudfarve og udseende. Da jeg i lang tid prøvede at give deres AI nye beskrivelser så billederne kunne blive bedre, ændrede den helt deres udseende og efter utallige forsøg bestilte jeg en ny bog for at kunne starte forfra. Samme skete igen og endda endnu værre. Har nu betalt for en ny igen hvor jeg har givet endnu mere info til AI og er spændt på at se om det overhovedet optimerer resultatet.

25. lokakuuta 2025

Skøn bog.

Jeg har fået min bog i dag, og den er så fin. Så skønne tegninger som er meget vellignende. Jeg bliver bare i så godt humør når jeg ser i bogen. Tusind tak for den.
Alle pengene værd.

16. lokakuuta 2025

I kan trygt bestille

Jeg var skeptisk til at starte med pga manglende anmeldelser herinde, men efter at have modtaget billeder fra en anden køber turde jeg godt bestille.
Jeg har modtaget bogen i dag - og den er helt igennem perfekt.
Leveringen tog en lille uge. Jeg er meget tilfreds.

9. lokakuuta 2025