magimix.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mij is geen andere keukenapparatuur bekend waarover zo goed is nagedacht, die zo krachtig en betrouwbaar is. Ik heb weleens vragen over de verschillende apparaten die in mijn bezit zijn, die vragen wo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Top machine! Gebruiksvriendelijk, weinig geluid en doet zijn werk goed Ik heb de machine nu een aantal weken in gebruik en noten hakken gaat super, alles mooi gelijkmatig gehakt. Eitje klutsen in... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sowieso vind ik de magimix producten altijd fijn, we hebben er 3 en eigenlijk nooit problemen. Nu hadden we helaas dat de ijsmachine het plots niet meer deed (binnen de garantie) en, hoewel hij bui... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

De blender zelf bevalt goed. Er wordt echter geadverteerd met een cashback. Mijn aanvraag wordt steeds afgewezen en er is geen communicatie. Het beloofde cashback bedrag heb ik nooit ontvangen, ook ge... Näytä lisää

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

60 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Magimix Cook Expert

Magimix Cook Expert. Is een Fantastisch apparaat.
Wij koken erin met stoom, kneden deeg, maken er ijs mee, snijden alles wat groente is. Ook soepen van uitmuntende kwaliteit. Ook blijft alles nog langere tijd warm.

24. marraskuuta 2025

Good

Can't say much folks: order the product, the product arrived and no stress.
Would recommend? Yes.

20. lokakuuta 2025

Excellent toestel

Excellent toestel. Maalt inderdaad ijs.
Smoothies zijn perfect fijn gemixed.
De blenderkan is heel gemakkelijk te demonteren en te reinigen.

19. marraskuuta 2025

Topservice

Topservice
Toen mijn Magimix er (na 40 jaar) mee stopte,nadat ik net een ombouwset had gekocht, heb ik de klantenservice gevraagd hoe we dit op konden lossen. Ik kreeg het advies om nog een handeling te verrichten omdat ik mogelijk de machine niet goed bediende. Dat bleek inderdaad het geval. Hij draait weer als een zonnetje! Complimenten voor de klantenservice om die moeite te nemen. Ze had mij ook een nieuwe machine kunnen laten kopen.

3. marraskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Very bad customer service

Very bad customer service, bought a 360€ machine after 4 month was defect , sent to customer service they said its totally los and not under guarantee cause its overloaded, how did they know? I use it very carefully.

17. lokakuuta 2025

De shop voldoet prima

De shop voldoet prima, maar is soms zelfs met korting niet het scherpst geprijsd. De belofte om dezelfde dag nog te versturen werd in mijn geval niet waargemaakt, maar een berichtje aan de klantenservice hielp om dat te bespoedigen. Er werd vriendelijk en adequaat op gereageerd.

28. elokuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

De vraag om beoordeling komt te vroeg

De vraag om beoordeling komt veel te vroeg. Apparaat pas twee weken in bezit. Nog lang niet in de gelegenheid geweest om alles te gebruiken. Vraag nog maar eens over twee maanden. Overigens, de Cook Expert ziet er geweldig uit. Dat wel!

29. elokuuta 2025

nieuwe hulpstukken

Ik heb voor mijn oude magimix 4100 nieuwe hulpstukken gekocht. Die zien er prachtig uit, maar passen net niet precies. Het werkt, maar voelt wiebelig. Dat valt me wat tegen.
De drie ipv 2 kommen is een echte verbetering. Jammer dat er niet een nieuw groot mes bij zit.

7. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

De BlendBlender Power 5XL: Een Krachtpatser met Leercurve!er Power 5XL is zonder twijfel…

De Blender Power 5XL is zonder twijfel een fantastische toevoeging aan mijn keuken en maakt zijn naam als "beest" helemaal waar! Of het nu gaat om ijs, bevroren fruit of taaie groenten, deze blender maakt korte metten met vrijwel alles wat je erin gooit. Smoothies zijn zijdezacht en milkshakes heerlijk romig, zelfs in grote hoeveelheden dankzij de ruime glazen kan. Het schoonmaken is bovendien een fluitje van een cent, wat na een intense blend-sessie erg prettig is. Eén puntje van kritiek is dat de Power 5XL niet verkrijgbaar is in het zwart. Dit is jammer, aangezien het perfect zou passen bij mijn Magimix foodprocessor en zo een uniformere uitstraling in de keuken zou creëren. Wat betreft het gebruik, heeft de Power 5XL wel een leercurve. Waar ik bij eerdere blenders gewend was om simpelweg alles in de kan te gooien en op de knop te drukken, vereist deze krachtpatser een meer gecontroleerde aanpak. Je behaalt het beste resultaat door ingrediënten op het juiste moment toe te voegen en strategisch met de snelheden te werken. Zie het als een culinaire uitdaging die uiteindelijk leidt tot perfect geblende creaties. Ondanks de initiële leercurve, ben ik ontzettend blij met de prestaties van de Power 5XL. Het is een machine die de investering meer dan waard is als je op zoek bent naar brute kracht en perfecte resultaten in de keuken.

25. heinäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Magimix.nl verzendt met DHL

Magimix.nl verzendt met DHL en dat is jammer. De DHL-chauffeur komt niet eens aan de deur, hij laat gewoon weten "dat we elkaar gemist hebben" en stuurt het pakje meteen door naar een afhaalpunt. Waardoor ik het uiteindelijk te laat in handen had, want het was bedoeld als cadeautje voor een verjaardag.
Als je vervolgens bij Magimix een klacht indient wordt de klacht behandeld door een hersendode medewerker, die op geen enkele manier inleeft of behulpzaam is.
Jammer, want de magimix bowl, waar het om ging, is wel een fijn product.

5. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin