Magicklinik Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Maggie er anmeldt til Styrelsen for patientsikkerheden

Den værste kosmetolog nogensinde i DK. Jeg har gået hos Maggie i 4 år, men jeg må desværre anmelde den seneste oplevelse jeg har haft da det har givet varige mén. Dette gør jeg for at fraråde alle andre så andre ikke oplever det samme. Jeg bestilte en tid i sidste uge til ansigtsmassage. Jeg lægger mig på briksen, total klar til ydelsen. Lige pludselig kan jeg mærke hun lægger noget varmt på begge af mine øjenlåg og hun hiver min øjenbryn af. Hun er gået i gamg med at voksbehandle på mine øjenlåg selvom det slet ikke er en ydelse jeg har bestilt. Helt uden at spørge og siger til mig at hun slet ikke kan klare øjenbryn der ikke er plukkede. Som om det var mit problem. Jeg havde med vilje ladt dem gro da jeg skulle give dem ny form. Jeg kan mærke en svien men opdager først når jeg kommer hjem at ved behandlingen er min hud på øjenlåget er røget af der hvor hun har lagt voks. Jeg sender billeder til hende og fortæller hvad der er sket. Hun er total kold og kynisk og siger til mig bare rolig det er allergi. Man kan tydeligt se på billederne at der er kommet ar efterfølgende. Alle billeder er sendt til hende for at gøre hende opmærksom. Hun vil slet ikke vedkende fejlen og forstår overhovedet ikke hvilken skade hun gar påført. Skaden er så anmeldt til Styrelsrn for Patientsikkerhed for erstatning da skaden er permanent.

13. huhtikuuta 2026

Maggie er uden tvivl den bedste…

Maggie er uden tvivl den bedste kosmetolog i Ballerup. Jeg har været fast kunde hos hende i 7 år, og jeg er aldrig gået derfra utilfreds. Hun lytter altid til dine ønsker, er grundig i sit arbejde og utrolig dygtig. ❤️ Samtidig er Maggie varm, imødekommende og snakkesalig, og hun formår altid at sætte kundens behov i første række.

Kæmpe anbefaling herfra 🤩

26. syyskuuta 2025

Maggie hos Magicklinik er helt…

Maggie hos Magicklinik er helt fantastisk. Jeg glæder mig altid til at komme ned til hende. Og hun gør altid et fantastisk stykke arbejde. Jeg er altid ovenud tilfreds når jeg går der fra. Og så er hun også bare et skønt menneske.

17. syyskuuta 2025

Danmarks dygtigste til bryn 🙏

Er kommet hos Magic klinik igennem mere end 20 år. Kan varmt anbefale Maggie og hendes dygtige professionisme.
Har tidligere lidt af rosacea som Magic behandlede mig for, og det er nu helt væk.
Kommer nu jævnligt og så ordnet bryn og vipper hvor jeg vil påstå at Maggie er verdens bedste!
Forkæl også dig selv med en vidunderlig ansigtsbehandling. ❤️
Mine varmeste anbefalinger fra mig 🙏

28. maaliskuuta 2025

Balsam for hud og sjæl med Økologiske og bæredygtige produkter

Er balsam for hud, krop og sjæl.

Altid en rar og varm velkomst. Maggi er det mest behagelige menneske.

Jeg har utrolig meget følsomt hud, men efter behandlingen er der ingen gener, bare dejlig blødt, ren hud med glans.
Virkelig kompetent vejledning i forhold til min hud og den lækreste behandling, som altid en kompetent og professionel forklaring på behandlingen, og hvordan jeg efterfølgende skal pleje min hud. Med de skønne og miljøvenlige produkter.

Det er virkelig en atmosfære af ren velvære med et skøn drys af luksus og plads til afslapning under behandlingen. Trods min lange, men veltjente transport.

Jeg kan varmt anbefale Maggi,
Magic Klinik, Sct Jacobsvej 12, 2750 Ballerup

14. lokakuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili