Saanut 1/5 tähteä

Ordered some stuff almost a month ago. I have not yet received my package. And I doubt I ever will since maggiore claims it’s already delivered. Keep in mind I ordered a lot of stuff and it was a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Absolute 5 Sterne! Auch der Kundenservice ist Hervorragend und Kulant !! Ich habe mittlerweile 6 Cappys und kann sie nur jedem wärmstens empfehlen. Letzte Woche habe ich eine limitierte Cappy... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Har försökt att få kontakt via Mail för att kunna få göra en retur på en keps. Har mailat 2 ggr nu och får inget svar om det är ok eller inte. Tillägg: synd att det skulle krävas ett tråkigt omdöm... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Good quality, product exactly as expected, but there was no packaging, no tag, nothing... I don't know if it was a mistake or not, because I've seen videos with your packaging and branded boxes, but a... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1 tähti

On vastannut 12 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Ordered some stuff almost a month ago

Keep in mind I ordered a lot of stuff and it was apparently sendt in a letter that never came, with no explanation on where it might have ended up at. Would advise against ordering stuff here. And instead order from a more reputable place instead.

2. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

Dålig kvalitet och sämst kundservice

Jag fick kepsen med ett litet sträck där man spänner fast det har blivit jätte stort och nu kan man knappt spänna den
Jag mailade dom för en månad sen och fortfarande inget svar jag är väldigt besviken när man köper en keps för nästan 700kr tycker jag att man borde få bättre kundservice än detta

29. marraskuuta 2025
Maggiore-logo

Vastaus yritykseltä Maggiore

Hej
Tråkigt att du fått problem med produkten du handlat av oss. Självklart hjälper vi dig att lösa och åtgärda detta. Hör av dig till vår support på info@maggiore.store så löser vi detta.

dissatisfaction

Ordered as a Christmas gift, but the hat was not packed in the original box. The previous order was also with the box. The hat was not even in a plastic bag. It does not look high quality, exclusive. It looks like it is from Temu from China.

12. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Prima

Het duurt even, maar product perfect mooie limited edition doos erbij en opberg zak voor je pet.

Alles bij elkaar toppie

23. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

Jag har handlat vid tre olika…

Jag har handlat vid tre olika tillfällen. Två av gångerna skickar man antingen fel produkt eller så är det fel på produkten. Nu senast skickades en keps med logotypen spegelvänd. Även tyget på insidan var spegelvänt. Känns som dålig kvalitetskontroll.
Nnu senast fick jag en jag bra bemötande av deras kundtjänst dock. Man erbjuder att skicka en ny keps no questions asked. Men när dom skickade fel produkt, var deras svar. Du får skicka tillbaka den felaktiga produkten. Inget "vi ber om ursäkt eller något sådant"

3. syyskuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin