Beställde kistdekoration till min fars begravning. Den var vackrare än förväntat. Jag är såå nöjd. Det blev som en vacker sommaräng. Jag rekommendera Blommor4 you bagarmossen. Tusen tack !!
Fyfan, svara ej på mail har satt sina egna 5 stjärnor på hemsidan, detta förtjänar inte ens en liten stjärna. Enda infon jag får är "misslyckad leverans" trotts" att jag hade en väldigt tydlig dea... Näytä lisää
ALDRIG MER att jag köper blommor från detta företaget! AVRÅDER!! Instämmer med föregående omdöme! Går inte att nå dom på annat sätt än via mail och det är inget vidare och tar många timmar!! Dä... Näytä lisää
Toppen!! Superfina blommor både när jag skickat och fått blommor själv genom er och STORT +++++++++ för dom coola förpackningarna, känns superlyxigt!!💫👌 Bra förpackning som kan stå länge ute med... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Är du den som tycker om att skapa vardagslyx i hemmet eller skicka blommor till andra för att uppmärksamma speciella tillfällen då har du kommit rätt. Hos oss hittar du färdiga buketter, buntar med blommor för DIY men också fina presentlådor med smaker från Italien eller något sött och gott.
Beställde kistdekoration till min fars…
Har sedan i måndags försökt beställa o…
Har sedan i måndags försökt beställa o få kontakt o idag torsdag. Min order annullerades o vet ej orsak. Vad gör jag mera is
Toppen!!!
Bra förpackning som kan stå länge ute med blommorna och skydda dom.
Synd bara att ni inte finns på fler ställen i Sverige. Älskar beställa från er och få blommor genom er🌟🌟🌟🌟🌟
ALDRIG IGEN
Enda infon jag får är "misslyckad leverans" trotts" att jag hade en väldigt tydlig deadline innan jag beställde blommorna som jag fick OK på. har nu gått 5 dagar utan pengar tillbaka eller eller någon information om vad som hänt med blomman utöver "misslyckad leverans"
Kom fram fel blommor
Snabb leverabs och bra kvalite
Ni är väldigt professionell och alltid…
Ni är väldigt professionell och alltid mina blommor kommer i tid .
Tack att ni finns .
Leveransen uteblev!
Blommorna jag beställde var en gåva…
Blommorna jag beställde var en gåva till min syster som rest från andra sidan jordklotet för att fira jul hemma i Sverige. Dessvärre kom inte blommorna fram på utsatt datum. Följaktligen blev det ingen välkomstpresent, som tänkt, utan jag fick lämna över det dagen efter istället.
Världen går naturligtvis inte under pga av det, men en florist som inte klarar av att leverera på utsatt datum, samtidigt som man inte tar kontakt med kunden och förklarar anledningen, är svårt att rekommendera. Dessutom är kundtjänsten en chatfunktion under vissa leveranstider, vilket känns tveksamt rent allmänt.
Inte minst har jag synpunkter på blommorna som leverades vilka var halvdassiga, även om buketten som sådan såg ut ungefär som på bild. Blommorna repade sig dock efter ett par timmar efter att jag beskurit dom och ställt dom i vatten. Som jämförelse har blommorna som jag beställt från Interflora under alla år, utan undantag, alltid levererats fräscha. Därtill såg kortet, som jag för övrigt betalade extra för, ut som något som printats direkt från en dator och hade mina adressuppgifter printade på baksidan. Även där är alltså Interflora bättre.
Jag lockades av att Made4y hade bättre priser än Interflora, som jag tycker blivit lite väl dyra på senare tid. Men med tanke på upplevelsen med Made4y, har jag svårt att se det som ett seriöst alternativ i framtiden. Jag kommer förmodligen pröva Euroflorist nästa gång istället.
Affärsidén att arbeta med mer standardiserade varor som ger samma upplevelse till lägre pris jämfört med den lokala floristen, är det ju inget fel på. Men det förutsätter ju att man faktiskt kan erbjuda en minst lika bra produkt, att man leverar i tid och med motsvarande service/bemötande.
The flower does not look fresh n nice
Mycket uppskattad julbukett som…
Mycket uppskattad julbukett som levererades som lovat !
Ni ställde paketet utanför dörren trots…
Ni ställde paketet utanför dörren trots att de var hemma. Hade jag inte ringt dem så hade de stått hela natten, kallt ute. Väldigt dåligt, det kändes inte alls bra.
Fina blommor dock
Vissna blommor
Hej, blommorna lämnades på trappan ioch ni kontaktade inte mottagaren eller mig. Troligen stod de ute hela natten innan de hämtades in av hemtjänsten. Tyvärr var de vissna när de packades upp. Jag förväntar mig att ni skickar en ny bukett och inte ställer paket utomhus i minusgrader.
Product appearance
The flower do not at all look like in the picture. All we got is 3 roses with a bunch of wierd green stuff around it( atleast 8-10 red roses on picture visible. Sadly not at all what expected.
Varning!
Varning!! Sämsta leveransupplevelse någonsin!!! Julblommorna/ julklappen var utlovad levereras 22 december & ordern var på väg, men leveransen ”misslyckades” & ombokades till 27 december, dvs leverans av 5 dagar gamla julblommor & till efter jul.
Sista gången gillt med blommor från Made4y & Best som sämsta bud.
Bra hemsida
Bra hemsida, leverans i tid.
Ställde dock bara buketten utanför dörren utan att ringa på.
Upprepade misslyckade leveranser
Upprepade misslyckade leveranser! Efterlyser kontakt med mottagaren innan leverans!
Beställde och betalade för 2 buketter…
Beställde och betalade för 2 buketter men fick EN....
Håll er borta från det här bluff…
Håll er borta från det här bluff bolaget....det går inte att kontakta dom, svarar inte på varken mail eller telefon