1. Internet-sivujen suunnittelija
  2. Graafikko
  3. Verkkopalveluyhtiö

Yrityksen kirjoittama

MADA Tech helpt ondernemers, bedrijven en organisaties met alles rondom hun online aanwezigheid. Van professionele websites en webshops tot SEO, online marketing, hosting, onderhoud en maatwerkoplossingen. We combineren techniek, design en strategie om online oplossingen te bouwen die niet alleen mooi zijn, maar vooral duidelijk, snel, gebruiksvriendelijk en resultaatgericht. Iedere onderneming is anders. Daarom werken we niet vanuit een standaardpakket dat voor iedereen hetzelfde is, maar kijken we naar wat een bedrijf echt nodig heeft. Soms is dat een complete nieuwe website, soms een restyling van een bestaande website en soms ligt de grootste winst juist bij betere vindbaarheid, sterkere content, meer snelheid of een duidelijkere conversiestructuur. Bij MADA Tech houden we van korte lijnen en duidelijke communicatie. We leggen technische zaken begrijpelijk uit, denken actief mee en geven eerlijk advies over wat wel en niet nodig is. Je hebt rechtstreeks contact en weet vooraf waar je aan toe bent. Geen ingewikkelde processen of onnodig lange trajecten, maar een praktische aanpak met aandacht voor kwaliteit. Onze websites worden ontwikkeld met oog voor uitstraling én prestaties. Daarbij kijken we onder andere naar snelheid, mobiele gebruiksvriendelijkheid, zoekmachineoptimalisatie, structuur, toegankelijkheid en conversie. Een website moet tenslotte meer doen dan alleen goed ogen. Hij moet vertrouwen wekken, duidelijk maken wat je aanbiedt en bezoekers helpen om de volgende stap te zetten. Naast websites ondersteunen we klanten ook bij hun online groei. Denk aan SEO, lokale vindbaarheid, Google Ads, online marketing, content, hosting, e-mail en technische optimalisatie. Ook voor maatwerk en slimme digitale oplossingen denken we graag mee. Hierdoor kunnen klanten voor verschillende onderdelen bij één partij terecht. We werken voor uiteenlopende ondernemingen en organisaties, van lokale bedrijven en zzp’ers tot grotere organisaties en bedrijven die landelijk actief zijn. Daarbij vinden we persoonlijk contact belangrijk. We willen begrijpen wat een bedrijf doet, wie de doelgroep is en waar de kansen liggen voordat we aan de slag gaan. Ook na oplevering blijven we beschikbaar. Voor vragen, aanpassingen, onderhoud, uitbreiding of nieuwe ideeën. Een website of online strategie is namelijk nooit helemaal klaar. Bedrijven veranderen, doelgroepen veranderen en online ontwikkelingen gaan snel. Daarom bouwen we oplossingen die kunnen meegroeien. Onze werkwijze draait om duidelijke afspraken, praktische oplossingen en een eindresultaat waar een klant daadwerkelijk iets aan heeft. We combineren creativiteit met technische kennis en kijken verder dan alleen het ontwerp van een website. Heb je een idee, wil je online professioneler voor de dag komen of wil je meer resultaat uit je huidige website halen? Dan denken we graag met je mee. MADA Tech. Jouw idee, onze expertise!

4,5

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Super mooie site

Super mooie site met de aanvragen word veel gedaan. Mijn ervaring is top ik ben zeer tevreden en raad zeker aan een site hier te laten maken

31. elokuuta 2026

AANRADER!

Wij hebben een hele fijne samenwerking met MADA Tech. Ze verzorgen al geruime tijd publicaties op onze schermen, en maken rondom evenementen die wij hebben diverse ontwerpen. Afspraken worden altijd nagekomen en het contact is altijd gezellig en professioneel. Aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐

12. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Een hele fijne ervaring gehad met MADA…

Een hele fijne ervaring gehad met MADA Tech. Vanaf het eerste contact werd er goed meegedacht en alles werd duidelijk uitgelegd. Ze reageren snel, komen afspraken na en leveren gewoon kwaliteit.

Wat ik vooral prettig vond is dat ze niet alleen uitvoeren wat je vraagt, maar ook met goede ideeën en oplossingen komen om het nog beter te maken. Dat geeft vertrouwen.

Kortom: professioneel, betrouwbaar en prettig om mee samen te werken. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede websitebouwer zoekt!

11. maaliskuuta 2026

Snel en duidelijk

We vroegen om een website en binnen een dag was hij al klaar! Netjes en overzichtelijk precies zoals wij het willen hebben.

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MADA Tech

Bedankt voor je mooie review, Daniek!🙏

Saanut 5/5 tähteä

Ontzettend tevreden met de website

Ontzettend tevreden met de gerealiseerde website. Duidelijke communicatie en flexibel in het verwerken van wensen omtrent de website.

1. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä MADA Tech

Een mooi doorlopend project! Bedankt voor je mooie review.

Goede service!

Fijn bedrijf om mee samen te werken, leveren goede service en behouden goed contact. Denkt ook mee in de verdere ontwikkeling van onze startende onderneming op gebied van administratie en online vindbaarheid.

23. huhtikuuta 2025

Bedankt voor jullie mooie review, Roy en Levi! Blij dat jullie ook blij zijn. 😁
Groet, Danny

Saanut 5/5 tähteä

Goed geholpen bij de overgang van mijn…

Goed geholpen bij de overgang van mijn eenmanszaak naar de BV toe. Naast dat mijn volledige huisstijl door Madatech is ontwikkelt, is ook mijn website en de visitekaartjes door hen geregeld. Het maandelijkse abonnement zorgt ervoor dat ik geen omkijken heb naar mijn online aanwezigheid.

Ps: Het fijnste is nog dat als je zegt, maak er wat moois van. Dat het ook gewoon ook echt mooi is.

17. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä MADA Tech

Bedankt voor je mooie review!

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen. Snelle service en duidelijke communicatie.
Erg blij mee.

23. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä MADA Tech

Bedankt voor je mooie reactie en het vertrouwen, Serge!

Saanut 5/5 tähteä

Super blij met de nieuwe website!

Superblij met mijn nieuwe website! Er is echt goed geluisterd naar wat ik wilde. Het is een frisse, duidelijke site geworden die echt helemaal bij mij past. De samenwerking verliep relaxed en vlot – geen gedoe, gewoon lekker doorpakken. Alles werd snel geregeld en het resultaat mag er zijn!

Aanrader als je op zoek bent naar iemand die weet wat-ie doet én prettig samenwerkt.

17. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä MADA Tech

Dankjewel Diana, heel veel succes met de “Kippenbusiness” gewenst!

Groet, Danny

Topservice van Madatech!

Danny van Madatech levert snelle en uitstekende service. Hij denkt mee, reageert vlot en lost problemen efficiënt op. Je merkt meteen dat hij kennis van zaken heeft en echt geeft om zijn klanten. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare technische ondersteuning!

8. huhtikuuta 2025

Dankjewel Damian!

Adwords Topper!

Madatech, onder leiding van Danny, ook wel ons cookie monster! Wij hebben met meerdere partijen zaken gedaan die zeiden het “geheim” van Google te kennen. Het is geen geheim want Danny kan het gewoon!

Niet alleen onze vindbaarheid is beter dan ooit te voren, ook onze website heeft een opfrisbeurt gehad, onderhoudt hij onze mail, back-upt hij onze externe harde schijf en is ie altijd bereikbaar om hands on te sturen

5. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä MADA Tech

Cookiemonster, prachtig bedacht en ik denk dat niemand dat zal begrijpen. Bedankt voor het vertrouwen, Oswald!

Groeten Danny

Fantastisch!

MADA Tech ontzorgd je volledig van stress. Ik wist niet waar ik moest beginnen voor een nieuwe website, MADA Tech heeft gezorgd voor een professionele website waarmee ik mijn klanten beter te woord kan staan.

18. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä MADA Tech

We doen graag mee met de Party(NL), Nick. Bedankt voor je mooie review.

Goed bedrijf.

Goed bedrijf.. heldere afspraken en komt deze ook keurig na.. ook als je savonds iets hebt en je stuurt ze een app zijn ze er om je te helpen.. ze hebben voor mijn bedrijf een website gemaakt.. en ook gelijk flyers en visitekaartjes geregeld.. een echte aanrader en betaalbaar voor de startende ondernemer..

22. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä MADA Tech

Dankjewel voor je mooie reactie, Erwin.
Heel veel plezier en succes gewenst met je website en onderneming.

Saanut 5/5 tähteä

Na het eerste contact is alles zeer…

Na het eerste contact is alles zeer soepel en snel verlopen.
is zeer helder over de prijzen en de eventuele extra opties.
mijn nieuwe site was binnen 14 dagen klaar.

22. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä MADA Tech

Bedankt René, ook fijn om te lezen dat de website nu al conversie oplevert. Tot snel!

Groet Danny

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin