Hadde Laptopen hos Martin for å bytte ut LM (Liquid metal) med PTM og rens og han var rask og hyggelig. Hyggelig pris også. Asus G16 gaming laptop.
«Bytt batteri nå!» kom det fra min MacBook Pro, en 2012-modell, som til da hadde vært et vidunder. Siden Apple ikke gidder å fikse maskiner som er eldre enn fem år (med den følge at folk kjø... Näytä lisää
God service! Tusen takk for god service! Marcin kom hjem til meg og fikset macen min på stedet. Topp service! Utover forventning :D Jeg fikk også gode råd for godt vedlikehold jeg kan gjør... Näytä lisää
Great service, fast and competent. Got help replacing a Mac screen which no other supplier could make in time. I recommend Mac academy and will for sure use again if I run into any issues with my Appl... Näytä lisää
Pc og apple mac reparasjon. Diagnostisering Oppgradering av deler: Harddisk, RAM minne, skjerm, grafikk-kort, prosessor, tastatur o.l. Rensing og vedlikehold: Rare lyder, summing, overoppheting, o.l. Væskeskade: Diagnostisering og reparasjon av vann, kaffe, cola og andre skader Software installasjon: Windows, Mac OSX, Office, antivirus, internettsikkerhet, o.l. Nettverk konfigurasjon: Deling, installasjon, internett, sikkerhet, wi-fi, router o.l. Gjennopretting og backup av data, samt fjerning av virus og spyware Lodding med Hot AIR og andre tjenester PC-bygging med nye og brukte deler Konsultasjon: Hva du bør kjøpe og hvor (Hva trenger du og hva trenger du ikke)
Skiveien 59, 1410, Kolbotn, Norja
- +47 45030251
- hjelp@macademy.no
- macademy.no
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Hadde Laptopen hos Martin for å bytte…
Asus G16 gaming laptop.
I can highly recommend Martin!
I can highly recommend Martin! He was thorough when saving my MacBook. It’s clear that he know’s what he is doing. 10/10⭐️
Kjempegod service! Martin tok seg god tid og var nøye da han gikk igjennom Macbooken, og reddet den. Det er tydelig han vet hva han holder på med! Vil anbefale han på det varmeste👍🏼
God service og til å stole på
Jeg opplevde meget god service og godt utført jobb til avtalt pris! Veldig fornøyd, og vil anbefale videre :-)
friendly and professional
Laptop cleaning + thermal paste replacement
Great job done within defined time, CPU/GPU temperature dropped for 10 degrees after
I spilled water over my Mac and got…
I spilled water over my Mac and got great emergency help from Macademy to save my content. And a few days later I had a new well functioning Mac. Can highly recommend his services and knowledge!
Seriøs profesjonell
Seriøs profesjonell, rask, god pris! 100 % anbefalt
Veldig bra service
Veldig bra service. Fikset min døde mac på kort tid og beholdt alt innhold på maskinen min. Helt supert! Anbefales
Utrolig god service
Utrolig god service! Fikk tilbake en Macbook som funket og som kan brukes i flere år til. En stor bonus var hvor løsningsorientert og fleksibel Martin var. Skjer noe med min mac i fremtiden, er det ingen tvil om hvem jeg kontakter.
Very knowledgeable and helpful.
God service og god kommunikasjon
God service!
Tusen takk for god service!
Jeg fikk også gode råd for godt vedlikehold jeg kan gjøre selv på macen fremover.
Veldig god service
Veldig god service. Veldig god hjelp vdr mac
Great service
Great service, fast and competent. Got help replacing a Mac screen which no other supplier could make in time. I recommend Mac academy and will for sure use again if I run into any issues with my Apple products.
Godt at sånne fins.
Siden Apple ikke gidder å fikse maskiner som er eldre enn fem år (med den følge at folk kjøper nytt altfor ofte), var jeg usikker på neste trekk.
Etter et kjapt søk kom Martin og Macademy på radaren, og da det viste seg at verkstedet lå like i nabolaget her på Kolbotn, var det kort prosess.
Da nytt batteri var ankommet, tok jobben én dag - og maskinen jeg fikk tilbake var nesten som ny.
Med glede anbefaler jeg Martin/Macademy hvis du havner i tilsvarende situasjon.
Veldig flink og hjelpsom
Veldig flink og hjelpsom. Meget god til datarecovery på en ødelagt disk og ga nytt liv til en gammel iMac.
Veldig god service
Veldig god service, ga tilbakemeldinger underveis og gjennomgikk grundig hva som var gjort. Kan anbefales!
Rask service og nøye gjennomført
Rask service og nøye gjennomført. Anbefales!
Rask og enkel hjelp