Maastricht Excursies Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wij waren opzoek naar een leuk vrijgezellenfeest. Via Maastricht excursies hebben wij stripdinner geboekt. Het was een enorme verrassen voor onze vrijgezel. We hadden lekker gegeten en daarna kwam... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Met een groep van 12 vriendinnen hebben we afgelopen weekend het 'Wie is de rat?' Spel gespeeld. Het was een actieve, gezellige miss vol afwisselingen in de opdrachten! Dmv de opdrachten ontdek je stu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen woensdag hadden we een rondleiding op Strijp-S. Als een team uitje met een internationaal gezelschap, kregen we een uitgebreide rondleiding door Ed. Hij wist ons allemaal te boeien met all... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Samen met een team van collega’s hebben wij een teambuilding uitje geboekt via dit bedrijf. Het was een geweldige ervaring en we hebben een erg leuke dag gehad! Vanaf het eerste moment van contact zij... Näytä lisää

1. Tapahtumajärjestäjä

Yrityksen kirjoittama

Maastricht Excursies is een zeer succesvol evenementenbureau in hartje Maastricht, dat garant staat voor de grootste variëteit aan uitjes van ouderwetse Limburgse topkwaliteit.

Over ons

Yrityksen kirjoittama

Onze missie
Wij bedenken en realiseren complete, tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijke op maat gesneden Maastrichts uitje. Alles op basis van uw eigen wensen. Wij werken gedreven, professioneel maar vooral persoonlijk aan uw uitstapje in Maastricht!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Dankzij de hulp van Maastricht …

Dankzij de hulp van Maastricht Excursies was het een geslaagde dag. Ook hebben we een leuke team namiddag kunnen organiseren. Geen vraag was hen te veel! Eerst hebben we de City Escape Game gespeeld en daarna hebben we een heerlijke Italiaanse menu leren koken tijdens de Kookworkshop. Hartelijk bedankt!

7. huhtikuuta 2017

Top Teamuitje

Maastricht Excursies heeft voor ons team een geweldige avond georganiseerd. Wij hebben het monopoly spel gespeeld en bij diverse restaurant gegeten. Zowel het spel als de restaurants waren top. De volgende keer zullen wij wederom aan Maastricht Excursies denken.

31. maaliskuuta 2017

Aanrader!

Afgelopen maand een hele leuke excursie gehad in het centrum van Maastricht. Goed georganiseerd, professioneel gehandeld en aardige medewerkers. Zeker een aanrader!

31. maaliskuuta 2017
Saanut 1/5 tähteä

Onprofessioneel

Kijk uit of ze de reservering wel bevestigen. Ik heb 3 x moeten vragen of het gelukt was, een uur na het 3e telefoontje (4 dagen voor de geplande datum) kreeg ik een mailtje van een regel dat het uitje niet doorging. Zelf gebeld, maar Fenne had geen alternatief, dacht niet mee, geen sorry, jammer dan.
Na deze beoordeling een vriendelijk telefoontje van collega Nicky, Ze pakken het op, zodat dit niet meer voorkomt.

Aan jouw reactie hieronder te zien heb je niet begrepen waar het om ging. Het ging niet om het feit dat het niet door kon gaan (heb ik alle begrip voor in dit tijdsbestek), maar om het feit hoe Fenne er mee omging. Met afwachten krijg je zeker op korte termijn niets geregeld. Koppel even terug dat het moeilijk wordt. Ik heb haar uiteindelijk zelf na een week moeten vragen om toch maar woensdag actie te ondernemen ipv afwachten tot donderdag. Ze gaf toe dat ze het mogelijk pas vrijdag had afgelast. Verder ging het er om hoe het werd afgehandeld en of er werd meegedacht.

30. maaliskuuta 2017
Maastricht Excursies-logo

Vastaus yritykseltä Maastricht Excursies

Beste Gabriëlle,

Zoals eerder telefonisch besproken vinden we het erg spijtig dat we uw spelprogramma niet hebben mogen organiseren.
We werken namelijk op basis van beschikbaarheid, dat houdt in dat alle spelprogramma's (maar ook de andere excursies) die op de site te boeken zijn mits de spelbegeleiders ook beschikbaar zijn.
Uiteraard proberen we alle aanvragen zo goed mogelijk naar wens te organiseren maar op dit korte termijn was dat helaas niet meer mogelijk.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u heeft moeten ervaren.

Maastricht Excursies

Stadsgids opmijn kroon-verjaardag in Mestreech

Nicky organiseerde vóór en ná perfect. Betrouwbaar. Stadsgids Nelissen was zelfs iets te vroeg (5minyten) en moest door omstandigheden kwartier op ons wachten... Maar ging vervolgens gewoon langer door (nam zelfs nog meer tijd voor ons zonder iets te vragen). Top tocht gehad daardoor!
Fijn en dank jullie allen voor deze mooie invulling. P.E.F. Horst

23. tammikuuta 2017

Zeer goed

We zijn tevreden over het aanbod en het resultaat van de activiteiten.
Alle deelnemers hebben zich heel goed geamuseerd en hebben aan het event een mooie herinnering overgehouden.

12. joulukuuta 2016
Saanut 5/5 tähteä

Fantastisch uitje met vrienden bij de Smartlappenexcursie

We hebben genoten van een gezellige lunch in Jour de Fete, zijn dan door een gepassioneerde gids Theo meegenomen om Maastricht beter te leren kennen en zijn uiteindelijk beland in een erg leuke brasserie De Posthoorn waarbij Jo, de accordeonist, ons langer dan voorzien heeft laten meezingen en genieten van heerlijke smartlappen en een lekker glaasje!
Super aanrader voor vrienden om de banden weer wat bij te smeden!

28. marraskuuta 2016
Saanut 4/5 tähteä

Leuke dag beleefd met ons team!

Dankzij de hulp van Maastricht Excursies hebben we een leuke team namiddag kunnen organiseren. Geen vraag was hen te veel! Eerst hebben we de City Escape Game gespeeld en daarna hebben we een heerlijke Italiaanse menu leren koken tijdens de Kookworkshop.
Hartelijk bedankt!

28. syyskuuta 2016

super ervaring

we hebben een geweldige dag gehad in Maastricht!

Alles geboekte excursies waren perfect in orde! Zeker de champagneproeverij is een echte aanrader!

5. syyskuuta 2016

prima geregeld

Walking dinner was heel goed geregeld. Enthousiaste en kundige gids. Eten was bij alle lokaties heerlijk.
Bedankt voor de leuke en gezellige avond !!!!

20. heinäkuuta 2016

Wat goed georganiseerd

Was een leuke tocht. Tip. Misschien meer formulieren meer geven zodat de groep meer samen kunnen werken. Met 8 man op 1 blaadje kijken is wat onhandig

6. marraskuuta 2015

voor herhaling vatbaar

geweldig aanbod, goede service: snel geholpen, goed geinformeerd, snelle afhandeling. Verder nog enthousiaste medewerkers van team Maastricht die ons uitje (dakloze) tot een geaslaagd evenement hebben gemaakt. Zoals gezegd: voor herhaling vatbaar.

28. kesäkuuta 2015
Saanut 5/5 tähteä

Super leuk en professioneel!

Het maken van de lipdub was super leuk om te doen. Alles was goed georganiseerd en er was dan ook aan alle spullen gedacht. Songteksten, accesoires, een professionele camera en een mooie locatie. Het eindresultaat zag er fantastisch uit! Wij hebben enorm genoten en veel gelachen. We raden het iedereen dan ook aan.

22. huhtikuuta 2015

Formidable!

Geweldige ideeën aangedragen gekregen door Nicky van Maastricht Excursies voor een vrijgezellig feestje. Een ontspannende sloepentocht, overheerlijk dinertje en een fantastische avond in Maastricht gehad. Ik kan het iedereen aanbevelen die "iets" wil doen in deze magische stad.

24. marraskuuta 2014
Saanut 5/5 tähteä

Leuke opdrachten, goede begeleiding, alles goed geregeld!

Maastricht Excursies had alles voor ons tot in de puntjes verzorgt! Er was een goede communicatie tussen ons en Maastricht Excursies. Met alle vragen die we hadden werden we goed geholpen en alles werd netjes beantwoord. Ze hadden een goede begeleider voor het spel uitgekozen. Hij legde het spel op een leuke en duidelijke manier uit. Wij hebben een topdag gehad!

14. huhtikuuta 2014

schitterend georganiseerd

Onze uitstap is perfect voorlopen. Nicky had dit tot in de puntjes voorbereid en georganiseerd met zeer veel ruimte voor persoonlijke aanpassingen.
Perfecte opvolging !
voor herhaling vatbaar

21. marraskuuta 2013
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin