MA ENTREPRISE TØMRER/SNEDKER ApS Arvostelua 10

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Reparation af tag

Som ny husejer blev jeg bekymret, da jeg konstaterede at mit tag var utæt. Mark og co fik dog hurtigt hjulpet mig af med den bekymring, da han på dygtig vis hurtigt fik identificeret skadernes omfang og udbedret dem. Varm anbefaling herfra.

11. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä MA ENTREPRISE TØMRER/SNEDKER ApS

Hej Anders, tak for de pæne ord, det sætter vi stor pris på😄

Rigtig god oplevelse

Jeg kan klart anbefale MA ENTREPRISE.
Jeg skulle have udskriftet 2 skotrender og det blev gjort meget professionelt.
Kommunikation er god fra Marks side og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.
Selve kvaliteten af arbejdet er også i top.
Der var to mand på opgaven og de gik virkelig til den.
En klar anbefaling herfra.

25. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MA ENTREPRISE TØMRER/SNEDKER ApS

Hej Steen, mange tak for de fine ord, vi er meget glade for du er tilfreds med arbejdet😄

Professionel og god service

Professionel og pålidelig service. Opgaven blev løst som aftalt og i overensstemmelse med vores ønsker, og til en fair pris. Behagelig og nem at samarbejde med. Kan klart anbefales.

29. joulukuuta 2025

Super god service!

Super god service.
Vi skulle have udskiftet et gammelt, punkteret vindue og fik på få timer sat et nyt og flot vindue i.
Der har hele vejen igennem været god kommunikation og klare rammer for, hvad vi kunne forvente.
Alt i alt er vi meget tilfredse!

5. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä MA ENTREPRISE TØMRER/SNEDKER ApS

Mange tak for de pæne ord, vi er meget glade for i kunne lide resultatet😄

Opgaven er udført helt efter planen og…

Opgaven er udført helt efter planen og alle deadlines er overholdt.
Vi oplevede tydelig kommunikation og et flot færdigt stykke arbejde. Vi var ovenud tilfredse med Marks indsats.

21. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä MA ENTREPRISE TØMRER/SNEDKER ApS

Mange tak for de pæne ord, det sætter vi stor pris på.😄

Kvaliteten af arbejdet er imponerende

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge MA Entreprise Tømrer/Snedker ApS til mit projekt, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet.

Fra start til slut oplevede jeg en virksomhed, der arbejder med stor professionalisme og respekt for både aftaler og håndværk. Hele processen var præget af god kommunikation, ærlighed og en meget høj grad af pålidelighed. Alle aftaler blev overholdt, arbejdet blev afleveret til tiden, og jeg følte mig tryg gennem hele forløbet.

Kvaliteten af arbejdet er imponerende. Der er virkelig fokus på detaljerne, og man kan tydeligt mærke stoltheden ved det håndværk, der leveres. Det er ikke bare “færdigt arbejde” – det er gennemført kvalitet, der holder i mange år frem.

Jeg vil uden tøven anbefale MA Entreprise Tømrer/Snedker ApS til andre, der ønsker dygtige og pålidelige håndværkere, hvor man kan være sikker på et flot resultat og en god oplevelse hele vejen igennem.

4. lokakuuta 2025

En ærgerlig oplevelse

Elendigt udført arbejde. Vi kan absolut ikke anbefale et samarbejde med Mark. En ødelagt vaskemaskine, dårlig finish, og et ikke afsluttet projekt står vi tilbage med.

Jeg vælger at redigere mit opslag, som modsvar til virksomhedens kommentar.

Opgaven var besigtiget, og gjort opmærksom på, fra start af, at det var det eksisterende køkken der skulle rykkes rundt på. Hvilket også er en af grundene til at vi valgte at gå med dig, da du påstod at være snedker. Der er brugt unødvendigt træ bag vinkøleskabet (K33), og sat på en ramme der gør at man ikke kan servicere det. Det blev også påtalt fra elektrikeren mens du var der. Der er 50 cm fuge på lågen ovenover vinkøleskabet, hvor mit bud på en løsning havde været at skære den lige over og fræse ud til beslaget. Dette skulle have været ordnet på reklamation, og sat længere op. Dette er ikke blevet gjort.
Igen for at præcisere, er det ikke de gamle materialer der er en udfordring, men håndteringen af dem, og de nye materialer, for slet ikke at tale om resultatet efter brugen af kemisk træ. (Jeg har selv slebet det nu) - du påstod det ikke betød noget, hvis vi ville have noget ovenpå - alligevel afslutter du med et elendigt silikonefugearbejde - hvad er grundlaget for det, hvis resten er lavet ud fra ikke at lave det ordentligt fordi det skal beklædes?

Betaling på timebasis har jeg ingen konflikt med, kreditnotaen for den ene time er ikke modtaget retur fra dig som aftalt, desværre.

Det er ikke korrekt at betalingen ikke er blevet overholdt, den er betalt som aftalt hver eneste dag, undtagen den ene dag hvor du tog betaling for tid du ikke har været på adressen. Efterfølgende er der sendt foto dokumentation for at den er betalt, mens vi troede vi ville få en kreditnota, som vi aldrig fik. Så vi har penge og arbejde til gode hos dig, ikke den anden vej.

I forhold til opvaskemaskinen er den sat af dig selv, inden flisemanden har påbegyndt arbejdet, så det er ikke korrekt.

Så tak for dit forsøg på at minimere omfanget af hvad du har budt os, men vi har selvfølgelig også billededokumentation.

God aften.

Opfølgning på dit opdaterede svar:
Igen, må jeg bare sige at jeg har fotodokumentation for det hele.
Jeg kan desværre ikke vedhæfte dem, ellers havde jeg med glæde gjort det, også for betalingerne.
Aftalen hed sig at deadline var fredag i uge 39.

Tak for at informere om at du er gået fra adressen før tid. Det jeg referere til, er dog den dag du kørte 1 time på grund af noget privat, og så kom tilbage efter, men opkrævede betaling for hele dagen, incl den tid du var væk.

19. syyskuuta 2025

Hej Tanja,

Tak for din uddybning. Jeg vil dog gerne præcisere nogle ting i forhold til forløbet:
• Allerede fra starten blev det aftalt, at der var sat én uge af til at hjælpe med flytning og tilpasning af køkkenet. Da planerne blev ændret flere gange undervejs, og materialer ikke var klar, kunne projektet ikke afsluttes inden for den tid, vi havde aftalt. Det er derfor misvisende at vurdere “finish”-arbejdet på noget, der ikke er færdiggjort.
• Efter den aftalte tid udløb, modtog jeg ikke yderligere betaling. Derfor kunne jeg ikke sætte en ny tid i kalenderen til at færdiggøre opgaven.
• Angående opvaskemaskinen: Det ene ben blev knækket, fordi den var blevet rykket rundt af jer selv mellem mine besøg. Det kan jeg derfor ikke tage ansvar for.
• Jeg måtte en enkelt dag stoppe arbejdet tidligere end planlagt, da der var sat en murer til flisearbejde i samme rum, hvilket gjorde det umuligt at fortsætte effektivt den dag.

Jeg bestræber mig altid på at levere et ordentligt stykke arbejde, men det kræver, at rammerne for samarbejdet overholdes, både med hensyn til tid, materialer og betaling.
God aften mvh