Lynslinnen Arvostelua 43

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,4

Saanut 1/5 tähteä

Eén ster is al te veel. maar ik moet er toch eentje geven om een review te plaatsen. Ik beveel het bedrijf absoluut niet aan. Ze leveren geen kleding, ze strijken alleen geld op. Het mailadr... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Nog geen enkele STER waardig!! NIET BESTELLEN BIJ DEZE OPLICHTERS!! Oplichterij, pakketje is plastic zakje waarin alles gepropt zat, totaal geen linnen te bespeuren, alles synthetisch, komt uit Ch... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oplichting! Fake reviews op hun website. Geen linnen, maatvoering klopt niet. Komt uit China en bijna één maand op moeten wachten. Niks mooi verpakt, zoals ze op de website beweren. Maar in een plast... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Mijn bestelling van 10 augustus 2025 nog steeds niet ontvangen. Er wordt geen enkel gevolg gegeven aan mijn mails. Indien ik geen terugbetaling ontvang , zal ik genoodzaakt zijn een klacht in te di... Näytä lisää

1,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Eén ster is al te veel

Het mailadres op hun website (support apestaartje lynslinnen) bestaat niet.

Het is nu 9 maanden na de betaling van de bestelling en ik heb geen broeken ontvangen en geen geld teruggekregen ook al wordt dit door hen in een bestelstatus vermeld.

13. huhtikuuta 2026

Lynslinnen-Zeer slecht

Ze hebben verkeerde artikelen gestuurd die ik helemaal niet wil, en de artikelen die ik had besteld zijn inmiddels niet meer leverbaar. Daarnaast willen ze dat ik betaal voor het terugsturen van de artikelen naar China en weigeren ze mijn betaling terug te geven.

4. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Bestelling geplaatst bij #lynslinnen op…

Bestelling geplaatst bij #lynslinnen op 12/08/2025. Levering zou volgens de reclame op Instagram binnen de 7 werkdagen gebeuren. Niet dus…
Ondertussen zijn we bijna 3 maanden verder en krijg ik geen reacties meer op de mails die ik stuur.
De 66€ die ik betaalde, vroeg ik om terug te storten. Helaas geen reacties meer… Wat kunnen we ondernemen?

12. elokuuta 2025

Bestelling 10/08/2025 nooit ontvangen

Indien ik geen terugbetaling ontvang , zal ik genoodzaakt zijn een klacht in te dienen bij de Economische Inspectie, wegens verdenking van fraude.
Ik zou jullie absoluut afraden om iets te bestellen bij Lynslinnen.nl
Ze hebben niet eens het fatsoen om te antwoorden op mijn mails.

10. elokuuta 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Ben al maanden bezig iets terug te sturen en geld terug te krijgen. Leveren niet wat ze beloven. Vervolgens geen reacties.

17. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Nog geen enkele STER waardig!

Nog geen enkele STER waardig!! NIET BESTELLEN BIJ DEZE OPLICHTERS!!
Oplichterij, pakketje is plastic zakje waarin alles gepropt zat, totaal geen linnen te bespeuren, alles synthetisch, komt uit China, maten kloppen van geen kant, verschrikkelijk zweet materiaal ipv linnen!!
Mail al een maand om te retourneren en geld terug te ontvangen!!weinig of geen reactie terug!!😡
Oplichterij!! Niet bestellen bij dit nepbedrijf!!
Jammer dat ik te laat de reviews heb gelezen😏

1. lokakuuta 2025

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Bestelling eerst niet ontvangen. Pas na een klacht bij Klarna, omdat ik de betaling niet had gedaan, kreeg ik mijn bestelling thuisgestuurd. De blouse die ik had besteld viel heel erg tegen en ik wilde deze terugsturen. Helaas na weken e-mailen met het verzoek om een retourlabel geen enkele reactie ontvangen. Vandaag de blouse in de originele verpakkking teruggestuurd naar het adres wat op het pakketje stond. Van alles een foto gemaakt als bewijs. Een goede les geleerd!

24. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Hele slechte serviceOngeveer 2 maanden terug linnen kleding…

Ongeveer 2 maanden terug linnen kleding gekocht , is geen linnen maar puur synthetisch
Ik wil dit terugsturen maar ben nog steeds bezig om een retouradres te krijgen
Dan krijg je een email waarin zij voorstellen om je 10% van de aankoop terug te betalen en mag je bestelling houden
Na aandringen van mijn kant bieden zij opnieuw aan om 50%terug te betalen
Ik weiger dit , wil gewoon een adres om terug te sturen en mijn geld terug
Ben nu al 2 maanden aan het mailen met hun
Je mag blij zijn als zij antwoorden maar je krijgt nooit waar je om vraagt
Zij proberen je af te schepen met allerlei kortingen
Zij moeten nog veel leren over afspraken nakomen en service bieden

22. syyskuuta 2025

Ronduit slecht

Ronduit slecht. Ik had iets besteld en het is nooit binnengekomen. Op mails wordt niet of weinig gereageerd. Ik heb geen pakket ontvangen en ook geen geld retour gekregen. Sneu dat je zo aan je geld moet komen. Echte oplichters! Koop hier niks!

21. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Het ging al fout vanaf de bestelling

Na het plaatsen van mijn bestelling bleek de toevoeging van mijn huisnummer er niet bij te staan. Ik heb meteen gemaild en ze zou het aanpassen. Vervolgens 2wk gewacht op verzendbevestiging. De “bekijk je bestelling” in de bestelbevestiging het niet te doen dus ik weer mailen. Ze reageerden pas na 2wk. Inmiddels had ik contact met Klarna want ik ging dit niet betalen natuurlijk. Na 7wk gemaild dat ik order wilde annuleren en net kreeg ik bevestiging van Klarna (niet van LL!!) dat ik niet hoefde te betalen en dat m’n order dus blijkbaar geannuleerd is. Niets bestellen bij Lyns linnen dus!!! Zeer slechte klantenservice en onbetrouwbaar!

20. syyskuuta 2025

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan, betaald en na 3 weken nog niets ontvangen. Meerdere malen mail gestuurd, 2x antwoord gehad en beloofd er achter aan te gaan. Geen enkel resultaat tot nu toe en ook geen verder reacties meer op mijn latere mailtjes. Dit bedrijf is niet ok!!!!!!!

19. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

0 sterren. Echt een drama. Pak wel ontvangen, maar zit er totaal anders uit. En terug sturen niet mogelijk. Ze reageren wel maar met een stom antwoord waar je niks mee kunt. Heb betaald via Klarna, ben benieuwd wat klarna hier mee gaat doen. NIet bestellen!

1. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Nog steeds niets ontvangen vanaf…

Nog steeds niets ontvangen vanaf augustus.
Echt geen een woord goed te spreken. E n dit is nog zachtjes uit gedrukt.
KOOP NOOIT NIETS DAAR !!!!!
Graag dit bedrijf laten stoppen. !!!!!

15. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Mijn moeder is ook helaas belazerd!!

Mijn moeder is ook helaas belazerd!!! Allemaal nep, komt uit China en heeft niks met Linnen te maken. We hebben het gemeld bij Klarna, maar hoe kunnen we deze mensen vinden? Ben bijna geneigd om Boos Tim Hofman in te schakelen!

12. syyskuuta 2025

Oplichters!!!

Mensen, niks bestellen bij Lynslinnen.nl.
Op 20-08-2025 heb ik een bestelling gedaan, en tot op heden nog niks ontvangen.
Zware scam! Geld weg, zogenaamd Europees linnen😂 Wees gewaarschuwd!

11. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin