Yritys on vastannut
jag beställde disktrasor den 16/1 och har inte fått ännu,Jag ska vara bortrest den 12/2 åter den 5/4.Klarna har redan skickat en faktura till mig som jag måste betala 258 kr senast 15/2 men då är jag... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag har redan skrivit ett omdöme, men vill uppdatera. På mitt tidigare omdöme fick jag ett svar att de inte var robotar, men att de behövde mer info (hade skrivit ordernummer och skickat bilder i... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Lyckrea är men modernt företag som är dedikerat till att leverera och erbjuda de coolaste prylarna för den medvetna människan. Om du har några problem med beställningen, Var god och kontakta oss först. customer@lyckrea.se
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Fel sladd till fotfil!
Jag beställde en fotfil. Tyvärr var laddslatten fel, skulle vara en rund anslutning, vi fick en iPhone-slapp.
Mår inte företaget.
Britt-Marie Hägg

Vastaus yritykseltä Lyckrea
Saknas vid leverans, vad gör kundtjänst?
Beställde och fick leverans av bälte utan spänne.
Jag beställde 3 par och fick 3 stycken.
Det saknas alltså 3 st bälten.
Fungerar till 1 par byxor inte till 3 som utlovat.
Mailade Lyckrea omgående efter leverans 13 januari och åter igen 22 januari.
FIck följande svar via mail
"Kära kund, vi har sett din feedback om TP och vi tar det mycket på allvar.
Vi ber om ursäkt för ditt missnöje med våra produkter. Vi erbjuder en full återbetalning och återbetalningen krediteras ditt konto inom 2-5 arbetsdagar.
Kan du ändra din recension av oss när du har fått återbetalningen? Tack för det"
"Svar från Lyckrea
18 feb. 2026
Hej Dan, tack för att du delar med dig av den här uppdateringen, och vi beklagar verkligen besväret och frustrationen du har upplevt med din beställning och bristen på uppföljning.
Vi kommer att rapportera detta ärende omedelbart till vår kundtjänst så att de kan granska ditt ärende, kontrollera återbetalningsstatusen och hjälpa dig med en korrekt lösning så snart som möjligt."
Efter det har jag inte hört något mer. Jag har väntat ytterligare 1 månad trots att dom skriver att "ärendet kommer att rapporteras omedelbart till kundtjänst"

The glass cleaning product
The glass cleaning product did not perform as was advertised, but when I sent an email, I received an apology and I was promised a full refund to be processed right away. If I receive it, this company will be viewed as better than most!
Brist på information
Hej; jag beställde en redskap hos er för några sen men ingen information om leverans tid. Har mailat två gånger min order nummer och frågat men ingen svar.

Vastaus yritykseltä Lyckrea
Bedrövligt jag har vid ett flertal…
Bedrövligt jag har vid ett flertal tillfället mailat om att halva min beställning saknas. Jag beställde 2 par bälten utan spänne. 1 par bruna och 1 par svarta. Jag fick 1 spänne i vardera färg och inte 2. Ingen återkoppling från lyckrea alls

Vastaus yritykseltä Lyckrea
Beställde för flera veckor sedan ett…
Beställde för flera veckor sedan ett träningsredskap, som fortfarande inte levererats. Ingen info om och när produkten anländer.
Idag den 5/2 damp produkten ner i brevlådan. Väldigt lång leveranstid.

Uppdatering
Jag har redan skrivit ett omdöme, men vill uppdatera.
På mitt tidigare omdöme fick jag ett svar att de inte var robotar, men att de behövde mer info (hade skrivit ordernummer och skickat bilder i båda mina kontaktförsök tidigare).
Svarade på deras frågor.
Inget svar 5 dagar senare…

Beställde två pack bälten
Beställde två pack bälten, betalade för två par men det kom bara ett par. Vid reklamation svarade dom att jag fått grejerna om inte kommit ska jag kontakta posten.men försändelsen var inte öppnad utan dom glömt andra paret på lyckrea. Så akta er för dom.Sista handlingen för mig .
där.///Tillägg efter Lyckrea svar: Jag har redan skrivit till er också, får bara autosvar . Avser order 1036832189700501505. Det saknas alltså ett par. Ville ha två par , betalade för två men kom bara ett par.Så jag vill ha ett par till. Kan man vara tydligare?

Vastaus yritykseltä Lyckrea
Jag har beställt varor från detta…Lyckrea
Jag har beställt varor från detta företag, hälften av sakerna kom. Jag har provat ringa kundtjänst men får bara prata med en automat röst som hänvisar till att mejla och förklara vad som felat.Jag har mejlat 2gånger och ingen svarar.Jag kommer betala för alla varor, men ett är då säkert att det är första och sista gången jag beställer från detta företag. Hoppas ingen annan heller gör det.

Vastaus yritykseltä Lyckrea
Betald, men inte mottagit min beställning
2/12 -2025 beställde jag 2 skiftnycklar, som jag betalde via Paypal. 6/12- 2025 mottar jag en mail om att min order har skickats. Men när jag försöker att spåra genom länken, meddelas det att det inte finns någon tracking information?!?!?
Har försökt flera gånger, men länken fungerar inte och jag har inte mottagit mina skiftnycklar. Det är mer än en månad sen jag gjorde beställningen.
När man e-mailar "kundservice" är det tyst som i graven. Det känns väldigt oseriöst.
Jag vill antingen har mina skiftnycklar eller pengarna retur
UPPDATERING:
Orderummner: 1211994
Trackingnummer: 573313432168019233
(6. dec 2025)
Mottagare: Lucie Havelka, Ekeröd 202, 243 93 Höör, Sverige

Deras kundkontakt är värdelös
Deras kundkontakt är värdelös. Känns inte som att det är en person som svarar, för får aldrig svar på mina frågor. Får endast ett standardsvar varje gång.
Ville avbryta beställningen och skrev till dem inom 24h vilket står på deras hemsida. leveransen kom ändå. har bett om att får avbryta/returnera men får bara det där standardsvaret där jag redan genomgått det de ber en om. De fullföljer inte. VARNING!

Vastaus yritykseltä Lyckrea
Beställde och betalade en produkt den…
Beställde och betalade en produkt den 24/november, och har senaste veckan efterlyst leveransen 4 gånger. Får endast automatsvar. Har idag avbokat leveransen, så det blir intressant och se vad företaget svarar, OM DET BLIR NÅGOT SVAR,VILL SÄGA?? Nu har de svarat?! ” vi är ledsna att Du inte fått E-postmeddelandet”??? Skrev ju tidigare att jag fått autosvar varje gång jag efterlyst mina betalda varor, och även detta var ett autosvar med samma text som tidigare.????så goddag yxskaft! Köp ingenting från detta företag!!

Solcellslampor
Köpte solcellslampor varav ena kom hem i bitar, trasig.. frågade om jag skulle skicka tillbaka men de betalar tillbaka endast 50% av något jag inte kommer kunna använda. Råder er att ej köpa av dom, risken är att ni får betala för något som inte går att använda

Vastaus yritykseltä Lyckrea
Beställde en liten kareoke maskin och…
Beställde en liten kareoke maskin och den kom som den skulle men fronten är skadad och går inte att sätta ihop.
Har mailat och mailat och får endast automatsvar att de fått mitt mail men ingen återkoppling!

Fungerade helt ok
Fungerade helt ok
Hoppas leveransen också gör det
Otroligt lång leveranstid och inget…
Otroligt lång leveranstid och inget svar över mail! När produkten väl kom var det bara vatten på flaska, jag är så enormt ledsen och besviken!

Lätt att beställa
Lätt att beställa, varorna håller vad det lovar.
Bästa plockaren!
Bra längd och stadig. Plus för magneten som gör att man kan plocka upp småsaker
Bra produkter till bra priset
Bra pris och bra produkter. Har varit nöjd med det mesta jag har köpt.