Luxus Helsingin kaulakoru oli suuri hitti! Ihana pakkaus ja kaiverrus. Toimitus oli hitaampaa kuin olisin halunnut, mutta tuote on sen arvoinen.
Sain juuri kaulakoruni ja se on kaunis! Poikkeuksellinen laatu ja upea muotoilu. Olen innoissani ostoksestani ja suosittelen tätä kauppaa kaikille, jotka etsivät ainutlaatuisia koruja...
Yhdistetyt sydämet rannekoru, pinta lähti kahden kuukauden käytön jälkeen. Ei hintansa arvoinen. Rihkamaa..... Otin yhteyttä yritykseen, eivät olleet asiasta kiinnostuneita, olihan mennyt jo 14 vr... Näytä lisää
Luxus Helsinkiinin tuotteiden ammattitaito on erinomaista. Ostin kalvosinnapit, ja ne ovat hienosti yksityiskohtaisia ja erittäin tyylikkäitä. Ne lisäävät tyylikkyyttä mihin tahansa asuun. Suosittelen... Näytä lisää
Luxus Helsingin kaulakoru oli suuri
Avaimenperä oli täydellinen lahja
Avaimenperä oli täydellinen lahja. Kestävää materiaalia, vaikka toimitus oli hitaampaa.
Sain avaimenperäni
Sain avaimenperäni. Hämmästyttävä laatu ja selkeä kaiverrus. Kesti hetken saapua, mutta olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen.
Sain juuri kaulakoruni ja se on kaunis
Sain juuri korvakorut ja ne ovat
Sain juuri korvakorut ja ne ovat ihania! Täydellinen koko ja kevyt. Suosittelemme tätä kauppaa.
Rakastan uutta rannekoruani
Rakastan uutta rannekoruani! Tyylikäs ja hyvin tehty, sopii täydellisesti. Suosittelen tätä kauppaa laadun vuoksi.
Kauniisti muotoiltu kaulakoru
Kauniisti muotoiltu kaulakoru, joka oli täydellinen lahja. Laatu ylitti odotukseni, vaikka toimitus olisi voinut olla nopeampi. Onnea kaiken kaikkiaan!
Susi surkeaa palvelua
Susi surkeaa palvelua! Ikinä ei tarvi tilata tuolta yhtään mitään!! Äläkä tilaa sinäkään!!
Tuotteen kuvat antaa täysin…
Tuotteen kuvat antaa täysin vääristyneen kuvan tuotteesta. En voi suositella!
Juhlitsin parhaan ystäväni kihlausta
Juhlitsin parhaan ystäväni kihlausta kauniila Luxus Helsingin rannekorulla. Tyylikäs muotoilu ja hieno laatu tekivät siitä ikimuistoisen lahjan hänen erityiseen tilaisuuteensa.
Tuote saapui nopeasti ja täydellisessä
Tuote saapui nopeasti ja täydellisessä kunnossa.
Valitsin upean rannekorun Luxus…
Valitsin upean rannekorun Luxus Helsingistä tyttärentyttäreni ylioppilaaksi. Hienostunut muotoliu heijasti hänen saavutuksiaan.
Miehelleni eläkkeelle annoin hänelle
Miehelleni eläkkeelle annoin hänelle klassikkokellon Luxus Helsingistä. Ajaton eleganssi ja ammattitaito teki siitä täydellisen tavan juhlia hänen uraansa.
Joululahjaksi annoin miehelleni…
Joululahjaksi annoin miehelleni ylellisen Luxus Helsingin kellon. Tyylikäs moutoilu ja ylivertainen ammattitaito tekivät siitä lahjan, jota hän arvostaa.
Valitsin isänpäiväksi klassikkokellon
Valitsin isänpäiväksi klassikkokellon Luxus Helsingistä Hienostunut muotoilu ja poikkeuksellinen ammattitaito teki siitä lahjan, jota isäni tulee aina arvostamaan.
Yllätin vaimoni ystävänpäiväksi upealla
Yllätin vaimoni ystävänpäiväksi upealla kaulakorulla Luxus Helsingistä. Tyylikkyys ja ammattitaito teki siitä romanttisen ja arvostetun lahjan.
Tämän yrityksen kaulakoru oli
Tämän yrityksen kaulakoru oli täydellinen lahja tyttäreni virstanpylääksi. Suunnittelu ja ammattitaito ylittivät odotukseni.
Poikani promootioon valitsin tyylikkään
Poikani promootioon valitsin tyylikkään rannekorun. Tyylikäs muotoilu ja pokkeukselinen laatu tekivät siitä lahjan, jonka hän esittelee ylpeänä.