Denna ext hårdisk såldes som 16 TB size, visas oxå under EGENSKAPER, men fanns bara 4,1 KB, att spara på de har fått flera brev att jag vill bli uppringd, de vägrar ringa, ska faan polis-anm... Näytä lisää
Beställde två par värmestrumpor. Det ena paret fungerade inte. Jag vill ha en ersättningsvara men ”Mona Mellberg” deras kundservice krånglar och skrover märkliga saker. Till sist får jag ett... Näytä lisää
VARNING ‼️ Köp aldrig av dom !! Jag har inte fått vad jag beställt !! Det står enligt deras spårningslänk att det kommit till Sverige 20/11 men där är det stopp 🛑 Jag beställde 11/11 ! Jag har mailat... Näytä lisää
Jättedåligt företag och jag är besviken. Ville göra en retur på ett hundtäcke som var alldeles för litet till min hund. Endast provat men dom tar inte emot returer endast om det är fel på varan men då... Näytä lisää
Muut katsoivat myös näitä
Handla inte här….
Handla inte här….
Lever inte upp till sina löften allt är bedrägeri
De leverera inte!
De leverera inte!! Tar betalt genom Klarna får pengarna.
När man kontaktar dem har de den ena efter den andra korkade kommentaren!!
Bars att polisanmäla för bedrägeri @
Följer inte Svensk lag på Kem produkter
Alla Kemprodukter skall vara märkta med varningstext och varningstecken.
Luxliva leverera bara information på Kinesiska. Till och med Klarna stödjer detta företag. Klarna bör väl se till att man följer Svensk lag. Företaget är anmält till Kemikalieinspektionen. Avråder från köp av detta företag!!!!
Handla inte här
Handla inte här, köpte en SSD 16TB men den funkade inte, jag kontaktade dem men de ger nästan samma svar hela tiden, så jag öppnade den och inuti är det ett minneskort på 12gb. Egentligen skulle man anmäla dem!
Fake företag som endast lurar dig
Fake företag som endast lurar dig. Köp inte
Handla INTE
Handla INTE av luxaliva.
Jag köpte en värmeväst som fungerade ett par veckor.
De skyller på att jag köpt västen på rea....alltså...de säljer dåliga varor på rea och då ska jag som konsument skylla mig själv!...🥴🤬
Denna ext hårdisk såldes som 16 TB…
Denna ext hårdisk såldes som 16 TB size, visas oxå under EGENSKAPER, men fanns bara 4,1 KB, att spara på de har fått flera brev att jag vill bli uppringd, de vägrar ringa, ska faan polis-anmälas!!
test date and time med program ValiDrive v1.0.12024
4,096 (4.10KB)
highest valid region
4,096 (4.10KB)
ssd
Stor varning för detta bolag!
Önskar så att jag läst detta INNAN jag handlade från företaget! Fullständigt bluff är de. Skickar värmestrumpor som inte alls fungerar och hänvisar till köpvillkor som är orimliga och inte existerar. När man ifrågasätter slutar de svara. Har anmält till Klarna men tveksamt om de kommer göra något åt det. Så tråkigt så handla absolut inte här!
Finns det minusstjärnor?
Finns det minusstjärnor?
Köpte ett par värmestrumpor i julklapp vilka inte fungerade. När jag försöker byta in dem har det gått mer än 15 dagar och enligt deras policy är det endast 15 dagar man har på sig. Mailat fram och tillbaka då produkten var trasig samt tagit kontakt med konsumentverket för guidning men företaget vill inte vara tillmötesgående.
Blufföretag
En stjärna är för högt värde för detta helt värdelösa blufföretag.
Jag köpte hundtäcken som inte passade.
Fick inga returblanketter, märkliga mailsvar som inte hjälper något alls. Tex detta:
God dag!
Jag kontaktar dig från Luxaliva angående din beställning från oss. Det har kommit till vår kännedom att du fick denna vara felaktig, och vi ber så mycket om ursäkt för detta besvär. Du kan dock vara säker på att vi kommer att göra vårt bästa för att lösa detta problem med dig.
Här är returadressen;
HuaNan Su Ye 4:e våningen
Yafan industriområde
Wucheng, Jinhua City
Zhejiang-provinsen Kina
Vänligen ange spårningsnumret så återbetalar vi transaktionen när vi har mottagit returen. Om du vill undvika besväret med returen kan vi erbjuda alternativ som du kan överväga;
Alternativ 1. Vi kan låta dig behålla varan och behandla en 50% rabatt på den aktuella fakturan.
Alternativ 2. Vi kan låta dig behålla varan och erbjuda en rabattkod på 125%.
Alternativ 3. Vi kan låta dig behålla varan och skicka en ersättningsvara kostnadsfritt.
Köp inget från detta blufföretag!!!
Detta är blufföretag som säljer…
Detta är blufföretag som säljer kinesiskt sopor, vi rådar dig att inte köpa från dem.
Inget fungerar
Köpte nåt som inte fungerade men eftersom det va rabatterat pris så va där inga fel på varan enligt dom
KÖP INGET FRÅN DENNA SIDA
En stjärna är för mycket
En stjärna är för mycket men det går inte att välja mindre.
Jag köpte en hårddisk som inte fungerade. Det visar sig att mejl till kundsupport ger automatsvar från en maskin som svarar med vänliga mejl som är färdigproducerade utan samband med frågan.
Följande är exempel på svar:
- Skicka en video som beskriver att disken inte fungerar.
- Skicka ett foto av filen du vill överföra.
-Tyvärr accepterar vi endast returer och återbetalningar för produkter som inte är till salu. ???
Detta är exempel på deras svar men det finns många fler dumheter och efter ett antal mejl börjar de om från början med exakt samma mejl som jag fått tidigare.
För att testa svaren har jag skickat flera långa mejl med absolut nonsensord som är rena rappakaljan och jag får samma vänliga svar med idiotiska frågor som inte har med ärendet att göra.
Bengt
Luxaliva levererar icke fungerande produkter
Luxaliva är ett fullständigt blufföretag som säljer rent skräp. Köp aldrig något elektroniskt av dem. Produkten jag köpte fungerar inte, har aldrig fungerat, och kommer aldrig att fungera. Den är gjord för att luras. När man klagar, får man nonsenssvar, och efter att tag svarar de inte. Klarna borde skämmas för att de inkasserar pengar till denna fullständiga bluff.
Vill VARNA alla för detta BLUFF…
Vill VARNA alla för detta BLUFF företag. Genom välformulerade mail håller dem kunder på halster när produkter inte kommer eller när man önskar returnera produkt. Känner mig så lurad och arg. Luxaliv dyker upp på sociala medel och det jag lärt mig är att aldrig beställa från sådana annonser nån mer gång.Detta blev en dyr läxa.
Produkten som köptes stämde inte…
Produkten som köptes stämde inte överens med den levererade varan.
Går inte att returnera och återbetalningen som utlovas betalas aldrig ut.
Återkoppling från "Mona" har upphört.
Fantastiskt dåligt!
5 månader och fortfarande väntar jag min beställning
Jag la en beställning hos Luxaliva i augusti 2023!!!!! Jag väntar fortfarande på min beställning, och svaren jag får från Luxalivas kundtjänst är att vara tålmodig. Jag skulle absolut inte rekommendera detta företag till någon, för ingen får någon klar information.
Felaktig storlek S går till knäna.
Felaktig storlek S går till knäna.
Går inte att byta!!!
Stort bluff företag...glöm att du…
Stort bluff företag...glöm att du kan returnera eller få pengar tillbaka, Kina import av usel kvalité o ingen storleksguide verkar stämma...
Ett stort bluff företag!
Ett stort bluff företag!! Beställde hund jackor som inte stämde i storlek. Det fattades ca 6 cm i bröstmåttet jämfört med Luxalivas storleksguide. Tänk på att det är ett Hongkong baserat företag. Då gäller inte svensk konsumentlag.....tyvärr!