Op 8 mei oorkussens en hoofdband besteld voor mijn koptelefoon. Komt uit Zweden en de track&trace code bleef "stil staan". Toch ontvangen op 15 mei, keurig volgens hun website levering in 4 tot 9 dage... Näytä lisää
Tracking niets van gezien en naar ervaring vragen als heel het traject nog doorlopen moet worden slaat natuurlijk nergens op.
Het is een redelijk bedrijf. Veel keuzes. Het hoesje dat ik kocht was simpel genoeg, alleen best wel strak waardoor de knoppen op mijn telefoon ingedrukt werden telkens opnieuw. Niet super ha... Näytä lisää
Hier kon ik uiteindelijk een flip hoesje kopen en de keuze is zeer ruim. Het is duidelijk met mooie foto’s, die de keuze moeilijk maakt, omdat de hoesjes er allemaal zo mooi uitzien!!! Mijn complime... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Lux Case
Tablet accessoires
Laptop accessoires
Over ons
Lux-Case - Accessoires voor telefoons, smartwatches, tablets en meer
Bij Lux-Case bieden we een breed scala aan accessoires voor de meeste apparaten. Dit omvat hoesjes, covers en screenprotectors voor mobiele telefoons en tablets, bandjes voor smartwatches, opladers en nog veel meer. Ons assortiment hoogwaardige en stijlvolle producten is ontworpen om onze klanten te helpen hun apparaten te beschermen tegen beschadiging en slijtage, maar ook om ze beter aan te passen aan hun persoonlijke stijl.
Naast een breed scala aan telefoon accessoires, bieden wij al onze klanten:
Snelle levering op alle bestellingen ⚡
Lage prijzen 💰
30 dagen terugkeerbesluit 🗓️
Vriendelijke en betrouwbare klantenservice 📞
Ruotsi
- lux-case.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Geen levering
Geen levering, geen antwoord op vragen. oplichters!!!
Product voldoet niet
Product voldoet niet, terugsturen is voor eigen kosten. Zeer onduidelijk, traag en vaag allemaal
Ik heb mijn pakketje nog niet en wacht…
Ik heb mijn pakketje nog niet en wacht al een week
Het is nu acht dagen geleden dat ik…
Het is nu acht dagen geleden dat ik mijn bestelling heb opgegeven en tot vandaag heb ik niets gehoord en gezien van mijn bestelling.
Weer als nieuw
Wanneer je naar een nieuw hoesje vroeg, waren er niet meer. Nu bij dit bedrijf hebben ze alle hoesjes nog. Top, wat een modellen, super
There are so many things wrong with…
There are so many things wrong with them.
I got a product that they said it should fit garmin venu3s but it does not. I want to return it but the cost of the return and the transfer lost responsibility is with me, even though I paid for the shipment in the first place. Second, they come with so many different name so it is hard to track them. I think it is another Chinese crap. If you click their logo it is under name bandje, in the packet the sender address in in Sweden. If you send them email, they respond with UK address. Their website is come under Lux case name. So be careful buying from them.
Fijne hoesjes voor een nette prijs
Fijne hoesjes voor een nette prijs. Correct geleverd!
Mooi hoesje, snelle levering
Heel mooi hoesje, goede kwaliteit en binnen de 7 dagen geleverd. Top !
Vrij makkelijk en snel
Beautiful phonecases …
Beautiful phonecases very content with it, thank you so much and Jesus most beautiful beloved blessings as much as from me for you all at Lux Case and much love. Vincent ter Bogt
Horlogebandje van mijn voorkeur…
Horlogebandje van mijn voorkeur gevonden.
Ik heb nu dezelfde die kapot is gegaan. Ik mis alleen een track en trace code!!!!!
Product is prima
Product is prima. Duurt wel lang en je kunt niet zien wanneer de bezorging gaat plaatsvinden.
Lux case product is inderdaad luxe
Lux case product is mooi afgewerkt en past perfect bij de mobiel.
Werd snel afgeleverd.
Ben muis Arnhem. Netherlands
ik ken jullie
. Jullie hebben goede hoesjes!! Chapeau!! Een aanrader!!
Duidelijkheid.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.