Heb een ring besteld. De levering liep helaas vertraging op. De communicatie en correspondentie hierover heb ik als goed ervaren. Ik heb steeds goede antwoorden en legitieme uitleg gekregen over de r... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Er is 3 X geïncasseerd van mijn rekening, maar ik kreeg geen pakketjes meer helaas ,de éérste paar maanden ging het goed ,heb 2x teruggeboekt, en heb eigenlijk nog een zending tegoed ,heb daar toen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Leuke sieraden met een mooie betekenis en uitleg, geen idee of de stenen echt zijn, maar zeker passend bij de prijs (aanbiedingen), snel geleverd ondanks kerst, Jammer dat er geen kaartje bij zit me... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Altijd tevreden van luna, ik wist alleen niet dat we bij 1 + 1 mochten zelf kiezen van de tweede ring. Ik ben tenslotte alkeen en volledig opnieuw begonnen, ook wat vriendschap en familie betref heb i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gemaakt om lang van te genieten. ✨ Tijdloze sieraden en accessoires, met liefde ontworpen en met oog voor kwaliteit. Voor elke dag, én voor de momenten die je voor altijd wilt koesteren. Welkom bij Luna Valora.
Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Mooie maansteen met ketting. Precies zoals de afbeelding. Snelle en goed verpakte levering.

Vastaus yritykseltä Luna Valora
Je moet wel geduld hebben want je moest wel lang wachten voordat mijn bestelling binnen was.

Vastaus yritykseltä Luna Valora
Ben niet blij meet mijn laatste bestelling maar blijf jullie toch trouw als ik nog eens iets vind dat mij aanspreekt zal ik het zeker overwegen om nog te bestelleb

Vastaus yritykseltä Luna Valora
Snelle levering mooie ringen mooie prijzen
Ben tevreden is zen aanrader

Vastaus yritykseltä Luna Valora
Mooie juwelen en een uitstekende service.
Bedankt

Hallo, het
zijn mooie juwelen allemaal en een vlugge en goede service.Maar ik stel me ze op foto altijd groter voor dan ze in werkelijk zijn. Zo klein en fijn.
Mvg Linda

Vastaus yritykseltä Luna Valora
Mooie collectie en goede prijs/kwaliteit.
Snelle levering.
Top!

Vastaus yritykseltä Luna Valora
Mooie lotusring, echt gaaf.
En een armband met groene stenen, die is een beetje krapjes, mocht één steen langer, was op de website niet duidelijk. Maar het is wel heel mooi.
En vlotte bezorging in mooie doosjes👍

Vastaus yritykseltä Luna Valora
Ik vind het spijtig dat de acties 1+1 was en per ongeluk maar 1 stuk bestelde en ook maar 1 stuk kreeg.

Vastaus yritykseltä Luna Valora
Zeer slechte kwaliteit, na een week verkleurde mijn ring .
Er werd mij medegedeeld dat ik de ringen voor het handen wassen af moet doen !
Nu ik online verder ben gaan kijken kom ik dezelfde ring tegen bij allie expres voor 2,20 😳
Pfff ik voel mij belazerd !

Vastaus yritykseltä Luna Valora
Her ringetje is veel kleiner dan in de afbeelding en de steen is een hele ándere kleur, plus der zitten geen zirkonia steentjes op de staart zoals in jullie afbeelding..😣😕

Vastaus yritykseltä Luna Valora
Super service toen er wat niet goed was gegaan door een slordigheid van mijn kant. Grote klasse! Echt een aanrader, snelle afwikkeling en goed meedenken.