Luna Valora Arvostelua

1 670
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Heb een ring besteld. De levering liep helaas vertraging op. De communicatie en correspondentie hierover heb ik als goed ervaren. Ik heb steeds goede antwoorden en legitieme uitleg gekregen over de r... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Er is 3 X geïncasseerd van mijn rekening, maar ik kreeg geen pakketjes meer helaas ,de éérste paar maanden ging het goed ,heb 2x teruggeboekt, en heb eigenlijk nog een zending tegoed ,heb daar toen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Leuke sieraden met een mooie betekenis en uitleg, geen idee of de stenen echt zijn, maar zeker passend bij de prijs (aanbiedingen), snel geleverd ondanks kerst, Jammer dat er geen kaartje bij zit me... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Altijd tevreden van luna, ik wist alleen niet dat we bij 1 + 1 mochten zelf kiezen van de tweede ring. Ik ben tenslotte alkeen en volledig opnieuw begonnen, ook wat vriendschap en familie betref heb i... Näytä lisää

1. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

Gemaakt om lang van te genieten. ✨ Tijdloze sieraden en accessoires, met liefde ontworpen en met oog voor kwaliteit. Voor elke dag, én voor de momenten die je voor altijd wilt koesteren. Welkom bij Luna Valora.

Hyvä

(1 670)

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Mooie maansteen met ketting

Mooie maansteen met ketting. Precies zoals de afbeelding. Snelle en goed verpakte levering.

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Inge, bedankt voor de 5* beoordeling! Veel draagplezier gewenst.

Saanut 4/5 tähteä

Je moet wel geduld hebben want je moest…

Je moet wel geduld hebben want je moest wel lang wachten voordat mijn bestelling binnen was.

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Elenora, bedankt voor de 4* beoordeling. Dit is inderdaad een drukke maand voor heel veel (post)bedrijven. Bedankt voor je geduld in elk geval! Veel draagplezier gewenst.

Saanut 1/5 tähteä

Ben niet blij meet mijn laatste…

Ben niet blij meet mijn laatste bestelling maar blijf jullie toch trouw als ik nog eens iets vind dat mij aanspreekt zal ik het zeker overwegen om nog te bestelleb

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Godelieve, bedankt voor je beoordeling. Wel jammer dat je ons beoordeelt met een 1* als je aangeeft toch trouw te willen blijven. Voor ons hoeft dat niet op deze manier. Plus, als je ontevreden bent over een bestelling: de klantenservice is er om te helpen ;)

Verkeerde levering..

Verkeerde levering... Kettinkje ipv oorbellen

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Elisabeth, bedankt voor je beoordeling. Heb je ons hier al over gemaild? Er is inderdaad een labelfoutje gevonden. Als je ons hierover mailt, dan lossen wij het uiteraard direct op. Daarvoor is de klantenservice er ;)

Top heel goed

Top heel goed, snelle verzending👍
Ik ben tevreden.

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Swinda, bedankt voor de 4* beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Veel draagplezier gewenst.

Super service!

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Jitske, bedankt voor de 5* beoordeling! Veel draagplezier gewenst.

snelle levering

snelle levering. Ziet er mooi uit

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Chanell, bedankt voor de 5* beoordeling en het compliment. Veel draagplezier gewenst!

Hallo

Hallo, het
zijn mooie juwelen allemaal en een vlugge en goede service.Maar ik stel me ze op foto altijd groter voor dan ze in werkelijk zijn. Zo klein en fijn.
Mvg Linda

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Linda, bedankt voor de 3* beoordeling. De grootte van de ringen zijn gemiddeld. Ze zijn zelfs op maat te verstellen, dus de grootte heb je eigenlijk zelf in hand.

Saanut 5/5 tähteä

Mooie collectie en goede…

Mooie collectie en goede prijs/kwaliteit.
Snelle levering.
Top!

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Eric, bedankt voor de 5* beoordeling en het compliment. Graag tot de volgende keer!

Mooie lotusring

Mooie lotusring, echt gaaf.
En een armband met groene stenen, die is een beetje krapjes, mocht één steen langer, was op de website niet duidelijk. Maar het is wel heel mooi.
En vlotte bezorging in mooie doosjes👍

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Kris, bedankt voor de 4* beoordeling en het compliment. Veel draagplezier gewenst!

Mooie producten

Mooie producten. Vlugge levering

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Liliane, bedankt voor de 5* beoordeling en het compliment. Veel draagplezier gewenst!

Saanut 3/5 tähteä

Ik vind het spijtig dat de acties 1+1…

Ik vind het spijtig dat de acties 1+1 was en per ongeluk maar 1 stuk bestelde en ook maar 1 stuk kreeg.

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Elsje, en dat komt omdat je ook maar één item hebt besteld. De 1+1 actie geldt op de gehele website, dus het is wel de bedoeling dat je twee items in je winkelmandje plaatst en besteld, ook al zijn het er twee dezelfde. Dit staat vermeld op elke, maar dan ook elke, pagina van onze website.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit, na een week verkleurde mijn ring .
Er werd mij medegedeeld dat ik de ringen voor het handen wassen af moet doen !
Nu ik online verder ben gaan kijken kom ik dezelfde ring tegen bij allie expres voor 2,20 😳
Pfff ik voel mij belazerd !

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Ismahan, spijtig om een 1* beoordeling voorbij te zien komen. De kwaliteit is niet slecht, maar als je een roestvrijstale ring (dus niet zilver) in water en met ontsmettingsmiddelen gebruikt, dan kan een verkleuring ontstaan.

Saanut 2/5 tähteä

Her ringetje is veel kleiner dan in de…

Her ringetje is veel kleiner dan in de afbeelding en de steen is een hele ándere kleur, plus der zitten geen zirkonia steentjes op de staart zoals in jullie afbeelding..😣😕

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Roxane, jammer om een 2* beoordeling voorbij te zien komen. Ik schat dat je het over de La Sirene hebt. Deze is inderdaad iets anders dan op de afbeeldingen. Dit is normaal gesproken in een automatische mail naar je gecommuniceerd. Zo niet, mail ons even naar Amber@lunabodin.nl, dan komen we graag samen tot een oplossing.

Saanut 5/5 tähteä

Super service toen er wat niet goed was…

Super service toen er wat niet goed was gegaan door een slordigheid van mijn kant. Grote klasse! Echt een aanrader, snelle afwikkeling en goed meedenken.

16. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Christel, bedankt voor de 5* beoordeling en het compliment. Fijn dat je goed geholpen bent door onze klantenservice, zo hoort het! Veel draagplezier gewenst.

Algemeen

Mooie ringen en snelle levering.

16. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Isabella, bedankt voor de 5* beoordeling en het compliment. Veel draagplezier gewenst!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin