Luna Valora Arvostelua

1 670
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Heb een ring besteld. De levering liep helaas vertraging op. De communicatie en correspondentie hierover heb ik als goed ervaren. Ik heb steeds goede antwoorden en legitieme uitleg gekregen over de r... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Leuke sieraden met een mooie betekenis en uitleg, geen idee of de stenen echt zijn, maar zeker passend bij de prijs (aanbiedingen), snel geleverd ondanks kerst, Jammer dat er geen kaartje bij zit me... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Altijd tevreden van luna, ik wist alleen niet dat we bij 1 + 1 mochten zelf kiezen van de tweede ring. Ik ben tenslotte alkeen en volledig opnieuw begonnen, ook wat vriendschap en familie betref heb i... Näytä lisää

1. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

Gemaakt om lang van te genieten. ✨ Tijdloze sieraden en accessoires, met liefde ontworpen en met oog voor kwaliteit. Voor elke dag, én voor de momenten die je voor altijd wilt koesteren. Welkom bij Luna Valora.

Hyvä

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

rust en loslaten.

De ring die ik besteld heb is zeer snel bezorgd. Er waren nog 2 ringen gratis bij. Helaas is van 1 ring het steentje bij de 1e keer dragen eruit gevallen. Dit heb ik gemeld, maar er is niets mee gedaan. Wel jammer want beide gratis ringen heb ik aan vriendinnen gegeven.
Verder heb ik het gevoel dat na een ruime tijd van dragen de ring mij nu rust brengt en helpt om dingen los te laten. Het werkt voor mij. Dank je wel.

2. syyskuuta 2022

Goede ervaring

Goede ervaring, snelle levering, vriendelijke reacties en mooie sieraden. Verloor binnen 2 uur het steentje in de ring. Gemaild met de klantenservice. Nieuwe ring gekregen.

25. elokuuta 2022

Slechte service

Slechte service. Ontving een ketting in de knoop, mocht het retourneren op eigen kosten. Geen nieuwe ketting ontvangen en ook geen geld retour.

23. elokuuta 2022

Nooit kopen

Nooit kopen. Ik zit nu met shitzooi. Ringen besteld. Dagen later pas aangekomen. Kreeg irritatie aan mijn vingers. Netjes contact met ze opgenomen, maar wordt niets mee gedaan. Reactie was dat ik te laat was met retour! Volgens mijn berekening niet. Maar het enige wat ze aanbieden was korting voor een nieuwe aankoop. Dus 50,- euro betaald voor iets dat ik niet kan dragen! Dat kan ik dus ook niet kado doen aan mijn beste vriendin.

23. elokuuta 2022
Saanut 2/5 tähteä

Dure ring……

Mn moedereder had een ring besteld van rond de €69,00 euro. Deze ring kost bij ali express rond de 3 euro. Nu mogen ze dat wel verkopen voor die prijs natuurlijk, maar ik vind t oplichting. Mn moeder is dik 80 jaar, dus zij dacht dat ze iets unieks had gekocht. Helaas. Zal voor meer sieraden gelden. Helaas was bezorging ook bij t verkeerde adres. Mn moeder moest de ring daar maar ophalen. Ze heeft een rollator en kan dus niet zomaar even iets ophalen. Ik heb hierover een mail gestuurd en daarna kregen we twee ringen opgestuurd. Kan voor dat bedrag ook wel 🙃

11. elokuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 3/5 tähteä

Geen levering helaas

Er is 3 X geïncasseerd van mijn rekening, maar ik kreeg geen pakketjes meer helaas ,de éérste paar maanden ging het goed ,heb 2x teruggeboekt, en heb eigenlijk nog een zending tegoed ,heb daar toen over gebeld ,het zou verstuurd worden ,maar helaas nooit gekregen, erg jammer ,
Met vriendelijke groet Ingrid

27. heinäkuuta 2022

Hoi Ingrid,

Mail ons even, dan kijken wij snel naar wat er hier fout gaat!

Prachtige ring

Prachtige ring. Helaas brak zowel de ring die ik aan mijn dochter had gegeven als de mijne.
Na melding gewoon 2 nieuwe gekregen, keurig.

23. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Fijn om te horen! Veel draagplezier gewenst.

Saanut 1/5 tähteä

Wie ich schon einmal geschrieben habe

Wie ich schon einmal geschrieben habe, werde ich diese Ringe nicht bewerten.
Die unpolierten, dreckige und schwarzen Teile, waren nicht Mal 1 Euro wert.
Nie wieder eine Bestellung bei ihnen.

12. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Please contact Luna Bodin Germany for German orders.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin