Luna Valora Arvostelua

1 670
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Heb een ring besteld. De levering liep helaas vertraging op. De communicatie en correspondentie hierover heb ik als goed ervaren. Ik heb steeds goede antwoorden en legitieme uitleg gekregen over de r... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Er is 3 X geïncasseerd van mijn rekening, maar ik kreeg geen pakketjes meer helaas ,de éérste paar maanden ging het goed ,heb 2x teruggeboekt, en heb eigenlijk nog een zending tegoed ,heb daar toen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Leuke sieraden met een mooie betekenis en uitleg, geen idee of de stenen echt zijn, maar zeker passend bij de prijs (aanbiedingen), snel geleverd ondanks kerst, Jammer dat er geen kaartje bij zit me... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Altijd tevreden van luna, ik wist alleen niet dat we bij 1 + 1 mochten zelf kiezen van de tweede ring. Ik ben tenslotte alkeen en volledig opnieuw begonnen, ook wat vriendschap en familie betref heb i... Näytä lisää

1. Koruliike

Yrityksen kirjoittama

Gemaakt om lang van te genieten. ✨ Tijdloze sieraden en accessoires, met liefde ontworpen en met oog voor kwaliteit. Voor elke dag, én voor de momenten die je voor altijd wilt koesteren. Welkom bij Luna Valora.

Hyvä

(1 670)

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

De abonnement viel mee vreselijk tegen

De abonnement viel mee vreselijk tegen, eerder bestelde ik wel eens wat, maar bij de abonnement kreeg ik voor mijn gevoel beetje de sieraden die niet verkocht werden.
Vooral veel rosé kleurige dingen met touwtjes en een ring die alleen kinderen dragen kunnen.
Daarom ook opgezegd.

11. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Mirjam, bedankt voor je mening. Spijtig dat de Sieradenbox niet naar wens is geweest. Ten alle tijden opzeggen is gelukkig dan ook een mogelijkheid.

Saanut 5/5 tähteä

Ring besteld konden niet op tijd…

Ring besteld konden niet op tijd leveren gelijk een ander aanbod gehad
Want al meer besteld aan sieraden en altijd de volgende dag geleverd reageren altijd netjes terug als je vragen hebt op je e mail .zeer vriendelijk

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Gerda, bedankt voor de 5* beoordeling en het compliment. Veel draagplezier gewenst!

Zeer goed bedrijf

Ik had oorbellen gekocht maar eentje sloot niet helemaal goed. Mailtje gestuurd en de volgende dag al een nieuw setje binnen. Zonder een cent bij te betalen Ook geen VERZENDKOSTEN !!!
Prima geregeld LUNABODIN.

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Jacqueline, bedankt voor de 5* beoordeling en het compliment! Fijn om te lezen dat de klacht snel en correct is opgelost. Zo hoort het! Graag tot de volgende keer.

Saanut 1/5 tähteä

vind het super erg dat je nog kan…

vind het super erg dat je nog kan retouren en wisselen nee je moet het eerst nieuw aankopen om dan de oude te retouren, wat ik eingelijk niet goed snap want dan betaal je 2 keer terwijl er gewoon gevraagd word om goedkopere ringen toe te sturen en de 3 andere te retouren!

Hoi Kitty,

Spijtig om een 1* beoordeling voorbij te zien kopen. Ik begrijp eigenlijk niet veel van jouw lap tekst, maar retourneren binnen de 30 dagen is altijd een optie. Om te ruilen dien je eerst je items te retourneren. Wij zijn geen fysieke winkel waar je gemakkelijk kunt ruilen.

Saanut 1/5 tähteä

Het product leek een ander inferieur…

Het product leek een ander inferieur materiaal met een ander kleur dan hoe het op de foto eruit zag.

Meteen teruggestuurd

Hoi Marianella,

spijtig om een 1* beoordeling voorbij te zien komen. Retourneren is inderdaad altijd een optie, goed dat je daar gebruik van hebt gemaakt.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service. Snelle levering en mooie sieraden

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Inge, bedankt voor de 5* beoordeling en het compliment! Veel draagplezier gewenst.

Blij!

Mooi product, keurig verpakt en een hele snelle levering! Mijn dochter en ik zijn heel blij met onze hangertjes!

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Jacqueline, bedankt voor de 5* beoordeling en het compliment! Veel draagplezier gewenst aan beiden.

Prima service, slechte kwiteit

Ik geef 5 sterren voor de service en vriendelijkheid. Voor het product 1 tot 2 sterren. Helaas zeer slechte kwaliteit. 2 x 2 ringen besteld. Alle vier na 2 weken dragen kapot; doormidden gebroken. Op de markt Albert cuyp voor de helft van het geld betere kwaliteit gekocht. Jammer! Op de foto ziet het er mooi uit

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Petra, spijtig van de 2* beoordeling.

Mail ons even, dan komen wij er samen uit. Daar is de klantenservice voor!

Saanut 1/5 tähteä

Omdat het er niet duidelijk bij stond…

Omdat het er niet duidelijk bij stond maar 1 ring besteld .ging er vanuit dat de 2e er vanzelf bij kwam .dus niet
Na reclamedienst niet fijn behandeld,kort en bondig maar 1 besteld dus 1 geleverd en dat moet ik ook zeggen bestelling kwam echt binnen de tijd binnen .maar dat ik geen herkansing heb gekregen vind ik niet leuk

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Greet, spijtig om een 1* beoordeling te ontvangen van je.

De 1+1 actie geldt op de gehele collectie. Als je maar één item besteld, dan ontvang je er ook één. Wij kunnen niet weten welke tweede item je wenst te ontvangen. Er staat met grote letters op de website: voor de 1+1 actie, plaats twee items in de winkelmand.

Prachtig armbandje

Prachtig armbandje, snel geleverd....blije schoondochter! ( ik kon het e-book in eerste instantie niet vinden-kan aan mij liggen-en ook dat werd geregeld) Fijne service, dus.

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Wilhelmina, bedankt voor de 5* beoordeling en de complimenten. Veel draagplezier gewenst!

Saanut 1/5 tähteä

es ist minderwertige Ware..

es ist minderwertige Ware... für den Preis eine Unverschämtheit...betrug ich möchte mein Geld erstattet bekommen.....kann nur davon abraten !!

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Please contact Lana@lunabodin.com for German orders/complaints.

Pronte levering

Pronte levering, ook correcte afhandeling van retour.

8. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Luna Valora

Hoi Hanny, bedankt voor de (positieve) beoordeling. Klopt de gegeven 2* beoordeling wel? Of was dit en foutje...

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin