Lunarimode Arvostelua 11

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pessimo

Ho fatto un ordine il 19 novembre. I 7 dicembre scrivo all’azienda che il capo non è arrivato, ma non ricevo nessuna risposta. L’articolo avrebbe dovuto essere un maglione collo alto in “ cachemire” con un modello e disegni particolari. Mi rivolgo allora a Paypal, pago sempre così e, meraviglia, il maglione viene subito spedito. Arriva oggi, 14 dicembre, ma l’articolo, ovviamente senza nessuna etichetta di composizione nè di taglia, è anche diverso da quello descritto sul sito. Innanzitutto lupetto( che io detesto) piuttosto che collo alto, diversa l’attacco della manica e l’inteccio della manica. È rimasto di originale solo il colore. Adesso non so neanche se mi accetteranno il reso, ma ho fatto un altro reclamo su paypal. Non comprerò mai più, dico mai, su questi siti sconosciuti che vendono a poco. Me lo merito!!!

14. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

wandelschoenen gekocht op 29 september.

wandelschoenen gekocht op 29 september.
Niets nada ontvangen. 3x een mailtje gestuurd. geen respons. Ben ik toch mijn geld kwijt.
Mejuffrouw Sanne, je moet je gaan schamen als je op deze manier je geld wil verdienen.

29. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Mijn vriend bestelde hier 2 zwembroeken…

Mijn vriend bestelde hier 2 zwembroeken komen ze binnen is het mega goedkope stof en maten en kleuren komen totaal niet overeen met de foto's 60 euro voor betaald hebben al 2/3 maanden geleden gemaild naar klantenservice kregen toen 1 maand geleden 1 reactie en nu weer niks gehoord schadalig!!!

6. elokuuta 2025

Slecht

Ik zit al 2 maanden te wachten op mijn bestelling nogsteeds niks binnen gehad, had eerder hier op besteld toen was het wel grwoon goed en redelijk snel binnen vind het nu erg slecht van ze.
Ik snap niet waarom dit bestaat

3. lokakuuta 2025

Oplichters!!!

Broek besteld op 26 augustus, vandaag 29 september nog altijd niets ontvangen. Na herhaardelijke pogingen om de klantenservice te bereiken maar zonder succes, toch maar beslist om een officiële klacht in te dienen bij de bevoegde instanties! Niet bij bestellen want het zijn oplichters!

29. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Retour naar het buitenland zelf betalen

Verkeerd overhemd (synthetisch ipv linnen) ontvangen en na een maand pas, kreeg ik antwoord. Het overhemd dat ze gestuurd hebben ziet er vreemd glanzend, goedkoop en flodderig uit.
Na eerst een hele riedel gelezen te hebben over hoe milieubewust het bedrijf wel niet bezig is, kreeg ik uiteindelijk het advies dat ik het kon retourneren naar China, op eigen kosten.
Bestel niets bij dit bedrijf het zijn oplichters.
De directeur schijnt ene Susanne van der Meer te zijn en ik vermoed dat dit niet meer dan een uit de lucht geplukte, fictieve naam is.

31. elokuuta 2025

Wat een oplichters

Wat een oplichters. Mooie robuuste korte broek besteld, krijg ik een broekje van een of ander dun stofje. Leek wel zakdoek... schandalig, had werkelijk niets met de afbeelding op hun site te maken.

23. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

⭐️ Zelfs één ster is eigenlijk te veel.

⭐️ Zelfs één ster is eigenlijk te veel.
Ik wacht nog steeds op een retourlabel en de kwaliteit van de ontvangen kleding komt absoluut niet overeen met de beschrijving op de website. Daarnaast zijn bij alle bestelde T-shirts de neklabels verwijderd. Dit komt zeer onbetrouwbaar en misleidend over.

18. elokuuta 2025

Pakketje kwam pas na 10 dagen binnen

Pakketje kwam pas na 10 dagen binnen, maat M besteld maar het lijkt wel een kindermaat. Voelt ook heel erg goedkoop. Gemaild voor een retourlabel maar tot op heden geen reactie gekregen. Ik zie ook dat de verzendkosten naar China voor eigen rekening zijn. Waardeloos bedrijf dus, niet bestellen.

31. heinäkuuta 2025

Weer opgelicht

Weer opgelicht, dit keer door Lunari Mode van Susanne van der Meer. Allereerst een zalvende en heilige kledingwebsite in de trant van we zijn zo goed voor het milieu etc. etc. In wezen doen ze het volgende: je bestelt via de website, uiteraard geheel in het Nederlands, maar de bestelling gaat door naar Azië. Daar is hun adres ook. Vervolgens mag je enkele weken wachten op je bestelling, onvoorbereid en in Azië gemaakt.
Ik begin te vermoeden dat ik voor de tweede keer ben opgelicht en zoek naar de retourvoorwaarden: ja hoor, retourzendingen zijn voor eigen rekening, internationaal. Het retourneren is een heel proces zo lees ik, waardoor je geneigd bent het er maar bij te laten zitten.
Ik vind dit schandalig. Mw Susanne van der Meer moet zich diep schamen voor deze praktijken. Dit grenst aan oplichting.
Wees GEWAARSCHUWD.

1. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin