Helaas kan ik alleen maar aansluiten bij alle andere reviews. Ik heb de helft van mijn bestelling nooit ontvangen, de andere helft inderdaad goedkope China rommel. Geen enkele reactie van de klantense... Näytä lisää
Echt schandalig wat ze durven leveren , maten kloppen niet en de kwaliteit buiten alle verwachten . Stof die op niks trekt en ook niks afgewerkt . Nog geen 20 euro waard waar ik 236 euro aan kwijt ben... Näytä lisää
Oplichters!!! Helaas mijn geld kwijt voor 2 jurkjes, die totaal niet overeenkomen met de website. Niemand die reageert op de e-mail, waarin ik vraag om de jurken te mogen retourneren. Alles wat al eer... Näytä lisää
Wat een vreselijke oplichters! Jurken ontvangen die niet overeenkomen met de website, met allemaal stiksel los, kleuren en stoffen die anders zijn en een maat S die valt als een XL! En wat slechte kla... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Oplichters
Oplichters! Dropshipping! Krijgt kleding wat niet eens lijkt op het plaatje, vervolgens reacties via AI en daarna is het stil. Geld weg, geen jurk.
NOOIT BESTELLEN HIER!
KOOP HIER NIET
KOOP HIER NIET!
Komt regelrecht uit China en terugsturen is onmogelijk. Moeten heel veel mailtjes over en weer gaan (doen heel zielig en spreken geen Nederlands) en uiteindelijk krijg je de mogelijkheid om het te retourneren naar China. Kosten op eigen rekening en kan een maand duren. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een 25% terugbetaling (dat wel ontvangen), maar daardoor enorm veel geld kwijt aan jurkjes van slechte kwaliteit met rare pasvorm.
Koop geen producten bij deze website!!!
Koop geen producten bij deze website!!!
Het duurt ten eerste heel lang voordat het wordt bezorgd. Het is echt flut kwaliteit en retourneren gaat moeizaam tot niet. De mails van het mailadres komen terug en ontvangt geen retouradres.
Please koop dit niet
Super slechte kwaliteit en hoewel ze aangeven dat retourneren mogelijk is, blijkt dit onwaar. Weg €140 euro voor 4 jurken die lijken op goedkope carnavalskostuums.
Goede kwaliteit kleding en goede…
Goede kwaliteit kleding en goede communicatie met de klantenservice
Verkeerde items ontvangen en de…
Verkeerde items ontvangen en de kwaliteit is zo slecht dat je het nog niet als vod kan gebruiken. Retourneren enkel mogelijk naar China (en hier moet je x-aantal mailtjes voor sturen voor je een adres krijgt). Terugbetaling blijft tot op heden uit.
Ontzettend slechte kwaliteit en je kunt…
Ontzettend slechte kwaliteit en je kunt alleen retourneren naar China. Ze denken niet met je mee!!!
Kleding is van slechte kwaliteit en je wordt opgelicht.
Kleding is van slechte kwaliteit en wat ze beloven op de website komen ze niet na. Levertijd is +15 dagen en retourneren word onmogelijk voor je gemaakt. Hoge retourneringskosten, aangezien de kleding rechtstreeks vanuit China komt en je met een vaag retourneringsadres (die je pas na 4 mailtjes krijgt) er op moet vertrouwen dat je kleding ergens in China aan moet komen en je je geld terugkrijgt (-€20 verzendkosten).
Koop deze items niet!!
Koop deze items niet!!! Slechte kwaliteit uit China en terugsturen is vrijwel onmogelijk. Je krijgt de klantenservice niet te pakken en alles moet via mail. Ze hebben geen Nederlands adres dus als je een item wil terugsturen moet je het verzenden uit NL naar China en de verzendkosten zelf betalen, vaak bijna even hoog als de totale waarde van je bestelling. 🆘🆘🆘
Als ik een lagere score had kunnen geven had ik het gedaan. Super trashy website!!!
Niet bestellen bij deze site
Niet bestellen bij deze site, dikke zwendel!! Jurken zijn van hele slechte kwaliteit en ze komen helemaal van China ook al lijkt het dat het een bedrijf is dat van Nederland komt. Wanneer ik een retour aanvraag moet je ze eerst mailen voor het retouradres.. dit deed ik dan ook maar het mailadres dat ze weergeven is niet beschikbaar.. dan een ander mailadres gezocht en daar is het over en het weer mailen begonnen..
Klassieke afleidingsmanoeuvre mails terug sturen om de periode uit te stellen zo dat ze uiteindelijk niet meer hoeven te betalen.. dikke zwendel